Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brit0214

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ez a két hét három hétre nyúlt, sőt, majdnem négyre, de nem az én hibámból, elhihetitek. Amikor ismét visszakapcsolódtam a BK-ba, olyanokat pislogtam, hogy na még. Vadiúj szereplők, kínaival smároló Linda, Hooters-é avanzsált Rózsa bisztró, Zsófit pofozó Bartha,…..
brit0214 2013.05.04 19:34:46
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
Közkívánatra I.rész...edzéseim Igaz,hogy kértetek darab és széria számokat is,de úgy döntöttem,hogy készítek fotókat is hozzá és konkrét edzésként rakom majd fel szépen lebontva a félreértések miatt!! Így csak nagvonalakban írok:) Holnap jöhet a kaja:)))) Nálam az…..
Mai levél egy fiatal egyetemista lánytól jött,aki korrektül felvázolja milyen is mikor egy példaképet hajszolunk,örökös megfelelési kényszerrel küzdünk és képtelenek vagyunk elfogadni magunkat olyannak amilyenek vagyunk... Persze minden jó ha jó a vége:))) Egy igazi tipikus nő…..
Ezt a levelet mikor megkaptam és elkezdtem olvasni csak annyit vettem észre,hogy potyogtak a könnyeim.... Egy őszinte,igaz és elgondolkodtató történet arról,hogy mit is okoz a tiniknél lelkileg az elhízás. Hogy viseli a külvilág reakcióit. Szerintem ideje lenne az iskolákban nagyobb…..
Megkaptam a legelső történetet,amit nagyon szépen köszönök!!!! Itt szerencsére nem volt komoly lelki válság mivel egy kemény,gyakorlatias hölggyel állunk szemben:)) Adott egy fantasztikus NŐ,édesanya aki szeretne minél fittebb és egészségesebb lenni anélkül,hogy közben…..
Az ami igazán motivált ennek a blognak a létrehozásában az az,hogy manapság óriási lobbi épült a felhizlalt emberek lefogyasztása köré.. A körön belül is elsősorban a nőket érinti a dolog. (ki mást is..) Célom bemutatni konkrét példákon keresztül azt a lelki folyamatot amin…..