Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sharky#54

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágó és bandája Napi dal 2010.09.10 09:22:00
Rock / Experimental / Progressive „so so epic at 2.25!!!!!” ..
Sharky#54 2010.09.10 13:48:16
„Good luck officer!”-COD eligazítás-   Célpont: Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3. Bevetés kezdete: 19:00 Javallott érkezés eligazításra: 18:45 Közbeeső eligazítási pontok: pékség – hadtáp központ Géppark: az alakulat tulajdonában…..
„Londonban? Igen Londonban!”-Blöff-   - Hétfőn reggel megyünk Kartalra! - Kartalra? - Kartalra! - Kartalra? - Igen Kartalra! Nem ismerős? Reggeli lángos, dög meleg idő, szar fekvőhely, még szarabb csarnok szellőzés, rengeteg légy, kiváló padló, olcsó…..
Ágó az edzés kezdete előtti eligazítás során: - A mai nap lesz a legnehezebb! Viktor, tévedhetetlen jövőbelátással: -F****, a tegnap volt!   A fentiekhez hasonló gyöngyszemek olyan sokaságát termelte ki a tegnapi gyötrelem a felkészülés király etapján, hogy a post…..
"Le van már fixálva, hogy melyik nap jön Babály?"-Csongi-Szomorú hírt kell közölnöm mindazokkal, akik már epekedve várták, hogy átadhassák a múltnak a tavalyi inga futás rekordokat – tehát az egész csapattal -: Babály Laci adminisztrációs teendői, és a kartali…..
"De királynak is születni kell, koronát nem adnak prézliért…" -Kowalsky meg a Vega- Edzéseken már sokszor szóba jöttek innen idézett poénok, de most ezen az oldalon is le kell szögeznem, hogy NST-t mindenkinek kötelező olvasnia, aki szereti a focit, a faszipántos…..
„Pudingok vagytok…” -A Mester-   Forduljunk egy pillanatra a wikipédiához, hogy megértsük, mi is a puding. Hogy kulturális missziónkat is előtérben tartsuk csapattársaink művelése terén, rögvest angolul prezentáljuk a szócikket: Pudding most often refers to…..
„És látá az Úr, hogy jó…”-Biblia-   Örvendezzetek vala és klikkeljetek az irgalmas virtuális tér kiengesztelésére, mert semmik vagytok, ha meg nem osztatok, és még kevésbé valamik, ha nem lájkolátok! Óhajotok meghallgattatott, és a blog szerver…..
Az elmúlt két hétben az univerzum erői összefogtak ellenünk, és megakadályozták a női bajnokság cikkeinek megjelenését, de most végre kedvező a csillagállás, így újra jelentkezünk a 18. forduló beharangozójával, amely az alapszakasz utolsó köre.   Szent-Györgyi ARES…..
Újabb olvasói igénynek próbálunk eleget tenni, így Liska Bálint tollából következzék az eddigi események összefoglalója. Köszönet érte! Az idei bajnokságra rekordszámú - 20 – nevezés érkezett be a MFSZ irodájába. A tavaly csapatok közül az OBIII bajnoka a Paks az…..
Férfi OB2  A féri második liga felsőházi rájátszásának második köréhez érkeztünk. Hihetetlen izgalmaknak lehetünk szemtanúi. Jó látni, hogy egy bajnokságban ekkora a harc…a második helyért. Az első (és most senkit nem akarunk megbántani) már a bajnokság…..
Kezdődik a bajnoki tavasz valóságos meccsdömpinggel, a hétvége jelszava pedig a revans lehet. Többeknek van miért visszavágnia az aktuális ellenféllel szemben. Nehezen tudnánk egy mérkőzést kiragadni, mert gyakorlatilag mindegyikhez lehet találni valami érdekességet, igazán nagy…..
Olyan régen írtunk összefoglalót, hogy már szinte azt sem tudjuk, hogy melyik könyvtárba szoktuk menteni azt. A hétvégén azonban ismét MK forduló virrad ránk, így elkerülhetetlen, hogy némiképp felfrissítsük emlékeinket a téli „adászünet” előtti történésekkel…..
Túl vagyunk az első mérkőzésen, melyen a torna egyik favoritjával, Lengyelországgal mérkőzött meg hazánk válogatottja. Előzetesen is sejthető volt, hogy a lengyel csapat más kategóriát képvisel: az erős hazai bajnokságban edződő játékosok jónéhány svédországi légióssal…..
Zajlik a világbajnokság. Szerencsére mi itthon maradottak semmiről sem maradunk le, hisz élőben nézhetünk végig minden mérkőzést hála a technika bámulatos csodájának, az internetes közvetítésnek (ámen). Csodálkozhattunk, ámulhattunk, csalódhattunk és elgondolkodhattunk. Kinek…..
Mint azt már mindenki tudja, december 6. és 14. közt Ostrava és Prága ad otthont a 7. Férfi Floorball Világbajnokságnak. A csapat néhány órával ezelőtt útnak indult, az itthon maradóknak pedig nincs más hátra, mint szurkolni és számolgatni (valamint pénzt keresni a bwin-en).…..
Sharky#54 2008.12.04 14:16:55
A beharangozóban mindenkivel megpróbáltuk elhitetni, hogy a hétvégi fordulóban igenis lesznek izgalmak. Ez valamennyire sikerült is érzésünk szerint, de az, hogy a tabella első 3 helyezettje szinte az utolsó pillanatig heveny koszorúér görcs közeli állapotban leledzett, még minket…..
Immár egy hét eltelt azóta, hogy a maroknyi magyar válogatott megérkezett a távoli északról. Ha csak a sportévkönyveket lapozzuk majd fel visszatekintve 2008 novemberére, akkor a száraz tények 9 lőtt, 108 kapott gólról és 0 pontról mesélnek majd, pedig ennél sokkal de sokkal…..
A héten sor kerül a FISU szervezésében az Egyetemi és Főiskolás Világbajnokságra a távoli Seinajokiben, Finnországban. (A hivatalos oldal itt elérhető.) A magyar nemzeti csapat tagjai számos gárda visszalépése után abban a szerencsében részesülhetnek, hogy pályára léphetnek…..
Flash Játékok Illogical Room 2008.11.03 14:23:13
Ez egy nagyon klassz kis játék, vannak benne mini game-ek, és logikus az egész.http://bangtal.com/bbs/zboard.php?id=jajakgame&no=17..
Az elmúlt napokban lekerült a lepel egy több mint 1 éves titokról. Mindenki meglepődve, vagy kevésbé meglepődve konstatálhatta, kit is olvas, kitől várja a beszámolókat, a tuti tippeket, ki kérdezett mindenki helyett és ki adott hírt sok mindenről. Az olvasótábor egyre csak…..
Robogunk tovább a 4 napos hétvégén, és most következik egy 3 napos forduló, ami kivételesen teljes lesz, azaz minden felnőtt bajnoki kiírásban pályára lépnek a csapatok. A tegnapi mérkőzésekről gyakorlatilag egy halovány bitnyi információnk nem sok, annyi sincs egyelőre, ezért…..
Mivé lenne az emberiség eszmék nélkül… és mivé lenne a szerkesztőség elvek nélkül. Hiszünk az esélyegyenlőségben, de hiszünk a munka jutalmazásában is, emellett pedig a demokrácia intézményében is. Mivel egymás közt nem tudtuk dűlőre vinni a kérdést, az…..
Sharky#54 2008.10.22 00:01:36
A Paks kalandos utat járt be. OB2-ben szerepeltek külön, majd a Bajával együtt értek fel a csúcsra az OB2-ben. Ekkor azonban anyagi okok miatt a közös OB1 helyett az OB3-ban kellett mindent újra kezdeni ismét egyedül. A kitérő rövidnek bizonyult: meggyőző fölénnyel hódították…..
Sharky#54 2008.08.17 20:34:10
Lezajlott a 2008-as hazai rendezésű Veszprém Open. A szervezők eljuttattak hozzánk egy összefoglalót - követendő példa! -, így ezt közre is adjuk: A hazai floorball rajongók örömére idén már másodszor került megrendezésre a tavaly debütált Veszprém Open elnevezésű…..