Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2anyja

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn 16 órátol a Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), a Hálózat a Tanszabadságért (HAT) és a Szülői Hálózat hallgatói fórumot tart az ELTE Lágymányosi kampuszán tiltakozásul az új felsőoktatási…..
Anyu járt egy ilyen lovon szaltózós akrobatával, tudjátok, akik a cirkuszban produkálják magukat. Tiszavirág életű, egy hetes románc volt ez közte és Szebasztián közt, mert ugye a függöny bezárul, a cirkusz megy tovább, a szív megszakad,  de azon a héten heti hétszer…..
Ebből botrány lesz - jelentette ki anyu 10:34 perckor, az esztékában már másfél órája vérvételre várva, olyan bizonyossággal mint aki azt állapítja meg, hogy idén is leadják a Reszkessetek Betörők!-et karácsonykor.Pár perccel később már neki is állt hadsereget verbuválni…..
Anyu írja: Vannak a szomszédaink, az egyik oldalon a Naffejű és családja, a másikon meg a Szunyog pereputtya. Nem csak az alkata miatt hívjuk Szunyognak, hanem mert nagyjából ugyanannyira irritáló és ha csak meglátod, már reflexből le szeretnéd csapni. Na meg mondjuk nem is…..
Megyünk a balatonra,öltözz,készülődj. Erre a mondatra keltem tök váratlanul. Az álom és a valóság közé befolyt mondat,valamit döfködött agyam már ébredező részeibe,ami arra sarkalt volna,hogy azonnall ki keljek az ágyból és utána járjak hogy mi ez a hirtelenség,és hogy…..
Pár nappal ezelőtt, amikor anyu megint (sikeres) felkelést robbantott ki a bankban sorban állva, dobtam fel az ötletet, hogy most már igazán írhatna egy blogot, mert folyamatosan olyan helyzetekbe keverednek, hogy a betmen meg a pindúr pandúrok elbújhatnak. Az igazán igazi ige és…..