Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fabius.

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzék még mindig nem érti Magyarországot. Ezzel az egy mondattal és az alá linkelt vasárnapi hírek összeállításról szóló cikkel le is lehetne tudni ezt az egész ellenzékeskedést. Legalábbis a jelenlegi formáját. Mert az van, kedves idióták, hogy ha ti ezt tényleg…..
Fabius. 2012.08.20 15:58:33
@batka manó:

A szocik honlapján elég régi már a blogszemle, és pl a DK honlapja is ajánlott blogok címkével nyomja ki azt, amit érdekesnek tart.

www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/ajanlottblogok/3045-varanusz-a-fidesz-felkeszuel-a-veresegre

Orbánék két komplett intézetet tartanak fent erre - Nézőpont, Médianéző - az elempéseket meg vitatkozni láthatod itt magad is :-)

Ráadásul nem csak azt olvassák amit én írok posztba, hanem azt is, amit ti reagáltok rá.
Fabius. 2012.08.21 17:47:29
@iii:

Hehe. Általában hasznos, ha egy kiragadott mondatról el tudod dönteni, az tényleg rád vonatkozik-e. Ezzel elkerülhető, hogy a kifejezetten a szociknak szóló mondat köré építs egy posztot. :-D :-D

A záró gondolat azért tanulságos. Nem nekünk, nektek lesz az. Tegyük fel a példa kedvéért, hogy Piefkével csinálunk egy nekünk megfelelő pártot. Gazdasági csomaggal, jogállami garanciával, társadalmi felelősség vállalással, profin felépítve. Ki fog akkor szavazni rátok? Mert ugye ökoördögbotos nincs egy bejutási küszöbnyi, ezt pontosan tudjátok ti is. A jelenlegi támogatottság jelentős százaléka protest, őket - minket nem hat meg az ökoizé és az aranyos béna kisgyerek imázs. Ha nem lesz olyan aki a mi elvárásainknak is meg tud felelni akkor csinálunk magunknak jobb híján.
Fabius. 2012.08.21 22:21:20
@iii:

Tényleg megmondod nem fog összejönni? :-)

Ez se széleskörű tájékozottságra nem vall, se alapvető politikai ismeretekre. Hány példát hozzak Szlovéniától Izlandon keresztül Szlovákiáig ahol összejött? Mert a kormányváltó hangulat megvolt, de az ehhez alkalmas pártokat nem látta a közvélemény. Szlovéniában kettő hónapja alakult technokraták nyertek választást:

m.origo.hu/dwap/origo/nagyvilag/20111204-a-szloven-valasztasokon-a-ket-honapja-alakult-pozitiv-szlovenia-vezet.html

Ehhez elsősorban egy gazdasági csomag kellett, ami válaszokat adott az addig kormányzó Pahor által megválaszolni nem tudott válságkezelő kérdésekre, és nem ideológia, amivel kitörölheted a segged. Ha egy ilyet az LMP- ből kinézne a közvélemény akkor nem 7%-on állnátok.

Mellesleg a protest szavazataitokat kurvára alábecsülöd. Ha úgy lenne ahogy te mondod akkor egy LMP tömegrendezvény nem úgy nézne ki ahogy szokott. De amíg a kötetlen nyilvános vitafórum a fővárosi frakciótokkal a Kertemben úgy néz ki, hogy én vagyok az egyetlen nem pártfunkci rajta, addig ezen hiába vitatkozol.

Egy új párt bizony elvenne szavazatokat tőletek is. Egyrészt mindjárt buknátok engem és azt a kört akik valamilyen formában hasonlóan gondolkodik, mint én. Másrészt azt a kört amit itt Boli és szív képvisel, akik jobbára tényleges szimpátia nélkül, abszolút jobb ötlet nem lévén szavaztak rátok.