Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jamriki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző rész végén Toyotákat ígértem erre a hétre, de azok már profibb darabok, ezért egyelőre inkább maradjunk a közben befutott újabb amatőr versenyzőknél. Például mi az első, ami az embernek egy Moszkvicsról eszébe jut? A 88 mérföldes sebesség nem annyira, de a szibériai csajokat azért nem csak…..
jamriki 2014.05.20 16:31:20
@yenoee: az szerintem nem lambó-ajtó, inkább sirályszárny ;) Ettől függetlenül szerintem is jó poén :)
Múlt héten beszéltem Atival és említette, hogy éppen most olvas egy "Bernie Ecclestone titkos élete" című könyvet és van egy rövid (negatív) utalás John Deloreanre is. Mivel nem egy hosszú írás, ezért bemásolom ide: 1982. december 16-án Chapman 54 éves korában szívroham…..
Folytatom a két héttel ezelőtti írást pár új dologgal. Bal oldali torziós rugó / Left side torsion bar: Egy időben ez az alkatrész is hiánycikk volt, de ennek okáról nem nagyon tudott senki történeteket. Igaz, hogy a bal oldali ajtót jóval többször használják egy autón, ennek ellenére aránylag…..
Élet egy Deloreannel A rendszám 2012.05.16 10:00:00
Hétfőn már írtam, hogy meglett a rendszám, most jön a kifejtős rész. Ott hagytam abba, hogy meglett a műszaki és már csak a rendszámért kell elmenni és már mehetek is az autóval ahova akarok. Aha, persze. A gond az volt, hogy mint írtam korábban volt egy extra veszprémi utam,…..