Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuksibuksi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kórházba nem önkéntesen megyünk és főleg nem jókedvűen,  de ha még a korházi kosztot is meg kell ennünk…  Ám nincs ez így mindenhol, Lettország fővárosában, Rigában található a Hospitalis étterem, melyet mindenki önként és dalolva keres fel egy…..
kuksibuksi 2012.11.17 14:26:37
Amikor Alekosz kereste a mátkáját, észrevettük, hogy a fülében ott van egy bigyula, amin keresztül minden bizonnyal utasításokat kap a műsor szerkesztőitől, ide menj, Alekosz, oda menj, Alekosz, most fogd meg a csöcsét, nevess, vegyél levegőt, most ne beszélj. Az RTL nem nagyon…..
Mandiner blog Ser Pataky balladája 2012.08.24 13:01:00
A hathorok küldték.A hathorok küldték, és fehér lovon érkezett.Fehér fénylovon érkezett Ser Pataky.Jobbjában acéllánc, baljában mikrofon, szeme helyén ecuadori aranylemezek. Vállán egy turul, mellyén a kereszt. És jött Ser Pataky, és a karvalyok rikoltottak. A hajlott hátú…..
Szombaton este a jamaicai 4x100-as férfi váltó óriási világcsúcsot futva lett olimpiai aranyérmes Londonban. Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere ezzel már hatszoros olimpiai bajnok, napjaink egyik legnagyobb aktív sportolója. Néhány órával korábban jelent meg Gerlóczy Márton…..