Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luxon

1 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Azt mondom, állj! 2010.11.04 08:00:00
"Tudod, én úgy éreztem magam, mint egy húr, amit húznakDe vigyáznak, hogy el ne pattanjon; a túsznakÉppen annyi kaja kell, hogy ne legyen baja, de,Ez nekem így nem elég...!"Hány embert nevezhetünk tömegnek? Egy tucatnyit? Százat? Kétszázat? Ezret, vagy ennél is többet?…..
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
A Boingboing friss híre alaposan összezavarja majd a jogvédőket: Moby új lemezéről éppen az a dal hozta az iTuneson a legtöbb pénzt, amit a művész ingyen is elérhetővé tett, az albumot reklámozandó. A nemrég megjelent Wait for Me című lemez Shot in the Back of the Head című…..
A blog egyik olvasója küldte ezt az emailt, amit kapott.   Tisztelt Wise cég tulajdonosok! Veress Andrea vagyok, a Buda Misszió munkatársa! Egy kéréssel fordulok Önökhöz. Hatos osztályú auditornak képződöm,de még az elején járok,most zártam a Tanulói Kalapot amely a…..
Belső listán "nyereségjelentés" ... übermensch Homo novis született. A levelet változtatás nélkül közlöm, csak a neveket vettem ki.   feladó: K.T. Kedves Lista Olvasók! Ma rátaláltam az interneten egy olyan videoklipre, ami nélkül nem mertem volna megirni ezt a…..
Luxon 2009.02.22 09:12:36
Kicsit lazábbra veszem a figurát, ha már egyszer év vége van.   Az egyik fórumozó felvetette az exscn.net fórumán, hogy az Anonymous mozgalom azért is eredményesebb minden eddigi antiszcientológia megmozdulásnál, mert abszurditásban vetekszik a szcientológia abszurd…..
Luxon 2009.01.05 10:38:50
Egészségkárosító hatások, a fogyasztók megtévesztése, Lenkei  és Miklovicz Attila, aki a szcientológia egyház mellett (ld. Miklovicz Attila megsemmisül) a Lenkei-birodalom PR-jával is foglalkozik mellékállásban.  Videó (38:05-tól kezdődik, az eredeti oldalon lehet…..
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..
Egy, névtelenséget kérő forrás jóvoltából eljutott hozzám a Drogmentes Magyarországért Maraton ún. "admin skálája" (központi stratégiai terv).   Íme:                                …..
Az egyik szcientológus, bizonyos F. Sz., küldte ezt körbe az ismerőseinek. Kiegészítettem magyarázó szövegekkel, mert sokat elárul a belső mentalitásról:   Szia! Képzeljétek el, nem is tudom mennyi munkaóra volt ebben a ciklusban, de nagyon sok. De nagyon megérte, most már…..
1967. február 12-én hivatalos egyházi irányelvként megjelent "A vezetők felelőssége" c. Hubbard írás, amely tulajdonképpen Victor Wolfgang van Hagen: The Four Season of Manuela c. könyvének kritikája és elemzése.   A könyv Simón Bolivar és Manuela Saenz…..
Anonymous bemutatja L. Ron Hubbard titokzatos élete - magyar felirattal -   Eredeti változat: Channel Four, 1997. november 19. A magyar változatot készítette: Tunguska Productions L. Ron Hubbard titokzatos élete from Anonymous Hungaricus on Vimeo.  Szereplők: Hana Eltringham…..
Egyre inkább erősödik bennem az az érzés, hogy kell, hogy létezzen egy párhuzamos univerzum a mienkkel. Mi más logikus magyarázat létezne ezekre az emailekre?..
Előzmények: Jason Beghe interjú, 1. rész    ÁtiratOdamentem és azt mondtam: meg akarom venni ezt a Clear dolgot. Meg fogom csinálni, az eddigiek meggyőztek. Így van, engem soha nem kellett reg-elni. Inkább én reg-eltem a regeket - húztak is a picsába, amikor megláttak, mert…..
3Sat riport, 2008. január 22.   A magyar feliratért köszönet Neduggkinek, r.-ek és Tunguskának!  ..
Luxon 2008.08.09 14:34:19
Hoppp CV vagy hajnali álom 2008.07.25 09:09:00
  Kicsit fáradtan ébredtem és kedvem lett volna még vissza aludni, de tudtam, ma korán el kell indulnom, hogy odaérjek a megbeszélésre. Szokásos reggeli programként megnéztem, hogy a napi élelmiszer fejadagot szállító teherautó, megállás nélkül elhúz a tömb előtt. Úgy…..
Hölgyeim és Uraim, az objektivitás jegyében átadom a szót L. Ron Hubbardbnak!   Az angol eredeti ITT megtalálható. A szcientológia kritikusai 1967. november 5-i kiadvány [...] Ha egy "tudósokból" álló csoport szándékosan növelné az elmebeteget számát, hogy több…..
Luxon 2008.07.17 09:38:44
Arthur és Patsy lovagolnak. Megállnak és körülnéznek. A távolban egy kastélyt látunk,
elötte pedig egy parasztot, aki a földet túrja a mesztelen kezével és egy bottal. Arthur
és Patsy odalovagolnak hozzá.
Arthur Öregasszony!
Dennis Ember.
Arthur Ember, ...öö...Bocsánat. Öreg ember! Milyen lovag él ott, abban a
várban?
Dennis 27 éves vagyok.
Arthur Hogy?
Dennis 27 éves vagyok. Nem vagyok öreg.
Arthur Nem mondhattam, hogy "Hé, ember".
Dennis Nos, hívhat Dennisnek.
Arthur Nem tudtam, hogy Dennisnek hívják.
Dennis Meg sem próbáltad kitalálni, ugye?
Arthur Elnézést kérek az "öregasszonyért", de hátulról úgy tűnt...
Dennis Te első látásra úgy kezeltél engem, mint egy alattvalót.
Arthur Én király vagyok.
Dennis Ó gyönyörű. Egy király, mi?! Van egy palotád, szép ruháid, udvaroncaid és finom étkeid. De hogy szerezted ezt? A munkások
kizsákmányolásával! Az idejemúlt imperilista dogmákba kapaszkodva,
amelyek meggátolnak mindenfajta haladást államunkban.
Odajön egy öreg asszony.
Öregasszony: Dennis, van itt pár szép szemét. Oh, hogy csináltad?
Arthur Üdvözöllek, jó asszony. Arthur vagyok, a brittek királya. Megtudod
mondani, hogy ki lakik abban a kastélyban?
Öreg asszony: Kiknek a királya,
Arthur A britteké.
Öreg asszony: Kik azok a brittek?
Arthur Mi mindannyian.
Dennis ránéz az öreg asszonyra
Arthur És én vagyok a te királyod.
Öreg asszony: Ó, én nem tudtam, hogy nekünk van királyunk. Azt hittem, hogy egy
önálló kommunában élünk.
Dennis Tévedsz. Egy diktatúrában élünk. Egyeduralomban, és mi vagyunk a munkás osztály.
Öreg asszony: Hát akkor változtassuk meg az osztályokat!
Dennis Erről van szó. Ha csak...
Arthur Nagyon kérem, jó emberek! Sietek. Kilakik abban a várban?
Dennis Senki.
Arthur: De akkor ki az uratok?
Dennis Nekünk nincs urunk.
Arthur Mi?
Dennis Már mondtam neked. Mi egy anarcho-szindikalista kommunában élünk.
Hetente cserélődnek az ügyvivők...
Arthur Hogy?
Dennis ...És az ügyvivők minden döntése. A kéthetente megrendezett tanácskozásokon el kell fogadni a beügyekben az egyszerű többséget.
Arthur Csönd!
Dennis De kétharmados többségnél...
Arthur Parancsolom, hogy maradj csöndben!
Dennis Parancsolja?! ... Kinek hiszi magát?
Arthur Én király vagyok.
Öreg asszony: Én nem szavasztam rád.
Arthur: Nem szavazhasz királyokra.
Öreg asszony: De akkor hogy letél király?
Arthur: A tavitündér felemelte a víz keble fölé a legszentebb ragyogással bíró Excalburt, jelezvén az Isteni Bölcsesség hatalmasságát. Én hoztam el az Excaliburt, így lettem király.
Öregasszony: Frank itt van? Lenne egy páciens...
Dennis Nézd, néhány nő a víz szinén fekszik egy kardot tartva. ez nem lehet a hatalom alapja. Legfőképpen a tömegek támogatása kell hozzá és nem egy nevetséges vízi színjáték.
Arthur Csönd.
Dennis Nem várhatod, hogy gyakorolni tudod a hatalmat, csak azért, mert valami vízi kurva hozzádvágott egy kardot.
Arthur Kuss!
Dennis Azt mondom, hogy ha én odamennék, és azt mondanám, hogy én egy uralkodó vagyok, mert egy nedves ringyótól kaptam egy lándzsát, biztos kidobnának.
Arthur (Elkapja a gallérját) Befogod a pofád!
Dennis És most! Láthatjuk a rendszer egy kegyetlen elemét.
Arthur Kuss.
Emberek gyűlnek köréjük.
Dennis Gyertek, és nézzétek a rendszer brutalitását. Segítség, Segítség! El
vagyok nyomva.
Arthur Rohadt paraszt!
Belöki Dennist a sárba, és készül felszállni a lóra.
Dennis Halloták ezt? Árulás!

Felszállnak a lóra.

Arthur Gyerünk, Patsy!
Dennis (A háttérben, elhalkulva halljuk)
Látták, hogy elnyomott? Hát erről beszéltem...