Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czabor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
A Bors úgy tudja, Hódi Pamela ide, Szandika üvöltözése oda, Baukó Éva műcsöcsei meg amoda - az Édes élet kísérőműsorának indított, civilekkel forgatott kvázireality, az Élet show-ja, április 7. után lekerül a képernyőről. A január végén elindított reality helyére a…..
A Zugügyvéd már találkozott azzal az abszurd gyakorlattal, hogy ittas kismotorozás miatt bevonták valakinek a B kategóriás jogsiját. Szia Zugügyvéd,Kerékpárral belefutottam a nem rég tartott „közbiztonsági” akcióba. Persze ittam előtte két sört, azért is mentem…..
Magica megpróbálta Windows 7.8-ra frissíteni Nokia Lumia 800 telefonját, de leakadt a projekt, és az internetes barkácsmegoldással sem javult meg teljesen. Váratlan fordulatként a Nokia Care sem személyesen, sem emailben nem tudott értelmesen segíteni, minthogy még a telefonhoz…..
A játékautomatákon és pénztárgépeken túl a munkavállalókat is bekötik a NAV-hoz, így online nyomonkövethetők lesznek. Egyelőre kábelen, a wireless megoldásra 2017-ig várni kell. Matolcsy György 400 milliárdos megszorító csomagjának részeként minden egyes munkavállalót…..
Mandiner blog Földvár, félúton 2012.10.04 15:15:00
Vasárnap vesztett a Fidesz – ilyet sem hallottunk túl gyakran 2006 forró ősze óta. A dunaföldvári polgármester-választás egyrészt csak egy időközi választás egy kisvárosban, amit nem kell túldimenzionálni; másrészt viszont nyugodtan vegyék intő jelnek a kormányoldalon azok,…..
Czabor 2012.10.05 00:18:48
@Belpo:
Na..ez a kósa...! 1ennyire buta ember vezeti az ország 2. Legnagyobb városát...amikor az előzetes regisztrációról kérdezték csak mekegett makogott...szánalmas talpnyaló
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
Czabor 2012.09.01 09:36:11