Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozsok

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Kozsok 2014.03.10 07:06:03
@lutria: nem tudom másként fogalmazni: egyszer egy zsidó ács is belekeveredett egy sztoriba...
81     Szolgálati közlemény:Ma két poszt jelenik meg, a február 28 és a 29, mert 1988 egy kurva szökőév volt, és emiatt egy nappal többet voltam katona.   1988. február 28. vasárnap Ma meglátogatott Ketya.A szakácssuliban volt osztálytársam, aztán jó barátom míg be nem…..
Megkezdték Lisa Gherardini csontvázának DNS-elemzését.     Silvano Vinceti művészettörténész bejelentette, megkezdték a DNS-elemzést azon csontminta alapján, amit a Lisa Gherardini csontvázának tartott maradványokból nyertek ki. A firenzei nemesasszonyról sokan úgy…..
Kozsok 2014.02.21 08:14:52
A tudomány jeles képviselői legtöbbször megállnak az "anyagi" szint vizsgálatánál, és a racionális megközelítés korlátainál. Csupán az elmével felfogható területen "kirándulnak", az azon túli vidéket pedig meghagyják másoknak. Nem így a világhírű magyar agykutató,…..
Hatalmas régi épületeket, ipari létesítményeket derítenek fel, másznak meg fiatalok a volt Szovjetunió területén. Elhagyott ipartelepeken, de működő erőművekben is másznak. Nem csak a magasba, a mélybe is mennek. A városi felfedezők gyakran lélegzetelállító fényképeken…..
A mai poszt kiindulópontja elsőre talán furcsának tűnhet, de reményeim szerint menet közben kiderül majd, milyen sok köze is van minden idők egyik legnagyobb futballistájának a határátkeléshez. Johan Cruyff nem csak csodálatos labdarúgó és zseniális edző, hanem legalább ennyire…..
124         1988. január 16. szombat A lázam ma sem enyhül, gyenge vagyok, a kezem is alig bírom emelni. Az ebéd után a család többi tagja délutáni pihenésbe kezdett, Apu meg beült mellém beszélgetni.Érzi ő, hogy valahogy nem stimmelek benn a laktanyában,…..
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
155         December 16. Szerda  Délelőttős szolgálatból megyek szabadnapra. Nem tudom, hogy a tisztikar feladta-e a küzdelmet vagy megint hiba csúszott a gépezetbe, de a délelőttös szolgálat után rögtön azzal fogadott az alegység ügyeletes, hogy van…..
183         November 18. Szerda ÖREG vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÖREG! ÖREG! ÖREG.MÁR CSAK EGY KOROSZTÁLY VAN ELŐTTÜNK ÉS MI JÖVÜNK!!! Leszereltek végre a Berbenek.Egyedül Imre Gyulát sajnálom. Elkértem ugyan a címét, de…..
227           Október 5. Hétfő Valami nagyon változóban van, mert ma olyan beosztásba tettek, amibe még soha.Nem tudok magyarázatot adni rá, mert igazából nem rossz szolgálat, tehát büntetés nem lehet.Talán csak azt jelzi, hogy lassanként elkezdenek…..
Kozsok 2013.12.11 19:52:10
@Háthaeznemfoglaltnick: fűtőtest a lóca alatt, rajtam a pokróc. gatyára vetkőzve aludtam. arra keltem, a váltás belép az őrtoronyba... gyorsöltözés és mindenki látja.
234         Szeptember 28 Hétfő Éjszaka megbuktam a geci Bakonyinál (sorállományú szakaszvezető), hogy nem mentem ki a szolgálati helyre. Este Ferihegy 2-re vezényeltek kutyával.Parát hoztam ki magammal, hogy bosszantsam a többieket, főleg Németh…..
Kozsok 2013.12.11 18:53:42
@wrstjnethn: lehet a takarítónők viszont kiképzett elhárítók voltak... :D
You're In the Army (289. nap) Bubó 2013.09.10 06:00:00
252         Szeptember 10 Csütörtök Tegnap egész este émelyegtem, forgott velem a szoba.Mészáros kávéja kikészített, ketten tettek fel a platóra, a legszélére ültem, és ez az óvatosság kellett is, mert félúton görnyedten okádtam össze a reptéri…..
254         Szeptember 8 Kedd Délután F1-en a Köblinél 7 és fél órát pihentem. Fura, hogy mennyire nincs lelkiismeret furdalásom.Tudom, hogy akik most kinn vannak, azért állnak órákkal többet, mert én benn herézem. Igaz, magamtól nem tudnék, mert…..
255         Szeptember 7 Hétfő Tegnap Edit szülei olyan drasztikusan vetettek véget a pettingnek, hogy elment a kedvem az egésztől. Dühös voltam, csalódott és kedvetlen. Ma annak ellenére, hogy megbeszéltük, mégsem mentem át hozzá.Inkább elmentem egy…..
393         Április 23. Csütörtök Koltay a csüti. Nem küldtem el időben a vacsorát, megbuktatott. Elfelejtettem na. Összekészítettem mindent, ahogy kell, de aztán az egyik korosztályom konyhamunkással beszélgetni kezdtünk és kiment a fejemből. Egyszer…..
400        Április 15. Szerda   400 nap!!! Holnaptól hármassal kezdődik! Soha többet nem lesz négyes az elején! Illetve, ha igen, akkor már csak negyven-valamennyi lesz hátra! 140 nap, 20 hét eltelt! Nitró az ügyeletes ma. Hétkor ébresztett, kajánul…..
Kozsok 2013.12.11 08:56:55
@Dvorszky határőr: nem alacsony az... csak felvetődik a kérdés: mi lett veled utána...
ilyen helyzet mindenkiből kihozza a rejtett tulajdonságait. sokan kifordulnak magukból...
272         Augusztus 21 Péntek MA VAGYOK 19 ÉVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont a felénél tartok, ennél nagyobb szülinapi ajándék csak a leszerelés lehetne.Viszont ugyanúgy szarul vagyok, lázam van, nem is értem, mi ez, nyár van én meg…..
Kozsok 2013.12.10 19:51:37
274         Augusztus 19 Szerda Én ezt nem értem. Miért ilyen csöndes a leszerelés? Úgy nézem az az elementáris érzés, hogy vége, valahogy mégsem okoz eufóriát. Talán mert nagyon lassan jön el, végül is nekem is 540 napom van szokni az érzést, hogy…..
309       Július 15. Szerda 33 hetem eltelt, még van hátra 45. Reggel hatkor az ügyeletes-helyettes rugdosott ki az ágyból. Medve volt az, egy novemberi leszerelő. Azt hiszem, jóban van Robival, de nem ez a legnagyobb hibája. Amúgy se kedveltem, nagyhangú lapaj, az a…..
319       Július 5. Vasárnap 222 napom telt el. Lesz még 333, 444, de viszont 555 már nem lesz, a bevonulásom utáni 555. napon én már szabad leszek két hete! Van még addig sok idő, de 222 nap is nagyon sok, ennyi elment, letöltöttem. Délelőtt megint kutyakonyhára…..
Kozsok 2013.12.10 16:55:00
380       Május 5. Kedd ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá.... Igen! Igen! Igen! YES YESS YESSSSS!!Megjöttek az első KOPASZOK!!! Hogy ezeknek milyen kis elesett, ijedt ábrázatuk van! Egyelőre mindössze négy kis csipasz sofőr érkezett, nekik van már…..
393         Április 22. Szerda 56 hét. Ma Basa ment lőni. Az, hogy nincs a laktanyában felbátorította Robit. Igazából már nem is figyelünk konkrétan egymásra, bármit teszek, ugrik rá, bármit mond, ellenzem. Apró szarságokon feszülünk egymásnak, a…..
Azzal kezdem, amivel a mai poszt szerzője is kezdi: alighanem komoly indulatokat kavar majd a mai írás, de én fontosnak tartom, hogy a határátkelés ezen vetületéről is szó essék. Eperke Svájcban dolgozik, prostituáltként a testéből él. Természetesen senkinek sem javaslom ezt az…..
Kozsok 2013.10.02 08:43:48
Smoking Barrels A szinkronról 2013.05.27 00:01:00
Shall we begin? Gondolom nem én voltam az egyetlen nőnemű egyén e kies földtekén, aki többször is csak azért nézte meg a Star Trek trailerét, hogy meghallgassa Benedict Cumberbatch józan észt mocsárba alázó hangján (igen, nekem is bele szokott telni néhány másodpercbe, amíg…..