Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vieso

7 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban nagy fideszes voltam, rajongtam Orbánért, ott voltam minden nagyobb felvonuláson, szórólapoztam, aláírásokat gyűjtögettem a pártnak. Ez viszont szépen lassan elmúlt, ami nem annak köszönhető, hogy változott volna az értékrendem, hanem pont ellenkezőleg: a Fidesz lett teljesen más, mint ami…..
Vieso 2018.03.28 17:54:33
@MACISAJT: Fordulj orvoshoz, mert jól látható módon elmebeteg vagy.
Vieso 2018.03.28 17:56:04
@werinter: A válasz egyszerű. Nincs akkora támogatottságuk. A közvéleménykutató cégeket könnyen lefizetik. Még a választásokon is sok csalási lehetőségük van, de egy adott ponton a többség ígyis-úgyis el fogja őket takarítani.
Vieso 2018.03.28 17:57:43
@pushup: Mi az hogy nem változott? Pont az ellenkezőjét teszi Viktor annak, mint amit korábban mondott? Tényleg ennyire hülye vagy? :D
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Vieso 2012.10.19 08:36:29
Atyaég... csak erős idegzetűek nézzék meg...
atv.hu/cikk/video-20121018_tarlos_istvan

Nem vagyok biztos benne, hogy nem rúgnám arcon ezt a nőt, ha szembe jönne velem az utcán... :D
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
Vieso 2012.10.18 08:11:49
@zajos1: Ott a pont. Lesne a sok barom, ha úgy ahogyan egyébként kellene és tisztességes is lenne, nem segített volna egyetlen devizahitelesnek sem az állam. Eleve nevetséges. Felveszek bazi nagy hiteleket, aztán majd az adófizető honfitársaim kifizetik helyettem? Jó mi? Majdnem azt írtam, hajrá jobbik, de azután rájöttem, hogy annyi eszük még nekik sincs, hogy ezt reálisan lássák.
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
Ha létezik tökéletes ellentéte Orbán Viktornak, akkor az Bajnai Gordon. Bajnai először is minden képzeletet felülmúlóan, már-már torokszorítóan... unalmas. De míg mondjuk Schiffer András az unalmat hűvös távolságtartással, Kovács László pedig nyúlós semmivel keretezi,…..
Vieso 2012.10.05 21:19:09
@Vieso: Ja bocs, IMF diktátum. mirtől beszélek? :D
Vieso 2012.10.05 21:31:03
@Tamás András György: Tényleg, azért van a Jobbik székháznál olyan nagy füst, mert üzemel a krematórium :DD Meg telepítik ország szerte a gázkamrákat. Na a hülye idióták kíméljenek, mert meghalok a röhögéstől :D Te meg inkább olvasd el a programjukat.
Fotó: HVG.hu/Stiller ÁkosA kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt jöhet az újabb megszorítócsomag, ami az egykulcsós adó, az IMF-vel való nem megálapodás és a többi igazi unortodox lépés miatt kerülthet bevezetésre. Az intézkedések forrása a portfolio.hu: 1. EU-s…..
Vieso 2012.10.05 18:13:30
Úgy néz ki, a választási rendszerrel kapcsolatos megnyilatkozás nem Kósa Lajos erőssége. Tavaly Kálmán Olga izzasztotta meg a Fidesz ügyvezető alelnökét, idén segítségre sem volt szüksége: egyedül is összehozta ostobaságait. Míg tavaly a Kubatov-lista, idén az új…..
Vieso 2012.10.05 16:17:44
@Delinquent: @Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: @conmorientes: Elkaszálják? Hát nem hallottad a vezíírt jaóóóska? Dopeman császár aszonta mennyé regisztrálni büdös disznaaóóóó!
Szikáran, tényszerűen nézzük meg, miként tálal hírblokkjában egy, az emberek életviszonyait befolyásoló hatóságiár-változtatást a Hírtelevízió.Első mondat:Szeptember elsejétől módosul a közösségi közlekedés tarifarendszere.A változás lényegének összefoglalása,…..
Halottam én is erről a Goldenblog dologról, amit a hvg szervez. Nos, biztosíthatok róla mindenkit, hogy semmi értelme az egésznek, körülbelül arra jó, hogy a goldenblog.hu legalább szezonálisan felfusson a látogatás tekintetében, meg talán, hogy a hvgnek legyen min csámcsognia,…..
Az Itemcore.hu kereső, egy az eddigi keresőktől egészen eltérő módszerrel kísérletezik. A hagyományos kereső oldalaknál van egy keresőrobot, amely végigpásztázza az oldalakat linkről linkre, majd a felhasználók által megadott keresési kifejezések alapján próbálja összerakni…..
A magyar informatikai és játék média már az E3 óta beszél a Doom 3 BFG Edition fejlesztéséről és a jövendőbeli megjelenéséről, azonban arról szó sem esik, hogy tulajdonképpen miért döntött úgy az id, hogy újradolgozza, kiegészíti és újonnan kiadja a Doom harmadik…..
Napjainkban az öngondoskodás erény, rövidesen azonban a legtöbbünk számára kényszer lesz. Egy kis olvasnivaló: A német kormány az év elejétől kezdve a nyugdíjkorhatár-emelés eszközéhez nyúlt, a jelenlegi szintekről 2030-ra 67 évre növekszik a nyugdíjkorhatár. Szakértők…..
A videó magáért beszél. Reméljük végre játékot is készít majd a Crytek, mert tech demót már láttunk eleget. ..
Végleg vége a régi szép időknek, mikor a játékos társadalom még istenítette a Blizzardot, többek között olyan címek miatt, mint a Diablo vagy a Warcraft. Akkoriban még alapkövetelmény volt a biztonság, amit a Blizzardtól joggal el is várhatott az ember, ma viszont túlzással…..
A Google automata autója lassan vezetési világcsúcsot állít fel, jobban vezet mint az amerikai polgárok többsége. Mint arról már korábban halhattunk a Google közerővel dolgozik egy robotpilótával vezérelt, sofőr nélküli autó fejlesztésén, mely során nagy hangsúlyt…..