Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CalcioPoli2006

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antonio Conte 10 hónapos büntetést kapott a Fegyelmi Bizottságtól, míg Leonardo Bonuccit és Simone Pepét felmentették. Conténak állítólag tudomása volt arról, hogy 2010-2011-ben Siena meccseket készülnek megbundázni, de erről nem értesítette a hatóságokat. Az ügyész…..
CalcioPoli2006 2012.08.10 20:05:58
@babo0410: Én nem ilyen passzív játékot szeretnék látni ... Olyan dél-amcsisat szépen beépithetnénk , kőkemény védekezéssel ! Akkor Kondás Elemér is egy kibaszott jó edző , mert veretlenül lett bajnok . Juventus drukkerként elismerhetjük hogy nagyon sok csapat ellen szerencsénk volt , fontosabb meccseken tán még a bírók is segítettek. Mourinho az egy teljesen más ember , szeret középpontban lenni , magára venni a súlyt ÉSSZEL csinál botrányt . Szemben vele Conte akit elvisz a hév , dühből mondja a magáét , eszetlenül lenyilatkozgat . Ezt a 2 edzőt meg egymás szembe állítani nem normális dolog hisz Mou 3 szinttel nagyobb edző nála .
Conte nagy edző lehet ,ha a feladatát fogja csinálni . Alpári módon támadja a bírókat , nem jó fényben csillogtatja a Juve nevét ! Sikeres szezon elé nézünk remélem , legnagyobb rivális a Milanó szebbik felét képviselő Ac Milan ! Forza Juve !