Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cafrinka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általános iskolában volt ugyebár a politechnika óra. Akkoriban ugyan gyakorlati órának hívták, de a lényeg ugyanaz. A fiúk az egyik teremben fiús dolgokat csináltak, fúrtak, faragtak, reszeltek. A lányok a másik teremben értelemszerűen lányos dolgokat csináltak, hímeztek, hámoztak és ősszel…..
Tanulni, tanulni, tanulni- mondta Lenin ( a kép a Pripjaty-i kultúrház romjai között készült) Szeptemberben Kijevbe utaztam. Régóta szerepelt a bakancslistámon, Csernobillal együtt. Mert arra már emlékszem, hiszen 1986. április 26-án történt. Mint minden alföldinek, a rendszerváltás előtt az én…..
Most történt, egy órája. Jövök haza a 16:41-es Hévvel. A bringatárolós helyre ülök, ablakhoz, ott nagyobb a tér, most nincsenek kerékpárok. Olvasom Tóth Krisztina Hazaviszlek, jó? című könyvét. A Szentlélek téren sok ember száll fel, köztük egy fiatal nő is, 25-28 körül lehet, hosszú, sötét haj,…..
cafrinka 2017.09.07 06:59:08
@Manka88: Szerintem ez a tortenet magas labda neked, olvass inkabb valami mast:)
cafrinka 2017.09.07 09:14:17
@Manka88: Manka draga, nem a gyerekneveleshez valo hozzaallasoddal van a baj, hanem hogy nem veszed eszre az ironiat a szerzo szavaiban. Szamomra teljesen nyilvanvalo, hogy nem gondolja komolyan hogy "anyad vagyok, azt csinalok veled, amit akarok"
... legalabbis az irasabol lejott, hogy ennel sokkal intelligensebb.

Szerintem olvasd nyugodtan tovabb a blogjat. Jol ir:)
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
cafrinka 2012.09.12 05:07:04