Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szavazatszemlélő

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mesterházy Attila által vezetett MSZP másodjára szenvedett csúfos választási vereséget. Ezek után felmerül a kérdés : Lemondjon-e Mesterházy Attila ?..
Népszavazó Felállt a NEB 2014.02.04 07:01:37
Hosszas sunnyogás után, hétfőn a parlament megválasztotta a Nemzeti Emlékezet Bizottsága három tagját. Az öt tagú bizottság másik két tagjának egyikét az MTA elnöke, a másikat az igazságügyi miniszter delegálta. Megbízatásuk kilenc évre szól. A NEB elnöke államtitkári, a…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Azt csak az MSZP-székház takarítónője tudná megmondani, hogy hány üres öklözőzsíros tubus maradt hátra, illetve ki kinek helikopterezett éjszakába nyúlóan, mire hosszas vajúdás után megszületett az ellenzéki összefogás.  Viszont azt tudjuk, hogy mivel ez új helyzetet…..
Megköttetett Magyarország történetének egyik legnagyobb üzlete. Egyes vélemények szerint az ügyben nem volt kellő társadalmi egyeztetés, Illés Zoltán egyenesen népszavazást tartana a bővítésről. Feltéve ha ma is vállalja 2008-as véleményét. Mivel népszavazást azóta sem…..
A Kúria meghozta jogegységi határozatát a devizahiteles szerződések ügyében. Hét kérdésből hatban hoztak most döntést : 1. Mivel az adós a kedvezőbb kamat miatt vette fel a devizahitelt, ezért neki kell viselni az árfolyamváltozás hatásait. 2. Nem színlelt szerződés, nem…..
Péntek délután 17 óra 31 perckor 1 euróért már 301 forint 50 fillért kellett fizetni                          Matolcsy lökte 300-ig az eurót...                      …..
szavazatszemlélő 2013.11.30 11:28:10
Matolcsy György jegybankelnök szerint, az EU hibás gazdaságpolitikát folytatott, ezért csütörtökön lemondásra szólította fel Olli Rehnt, az EU pénzügyi és gazdasági biztosát. Ezen kívül felszólította a négy nagy hitelminősítőt, hogy haladéktalanul kezdjenek tárgyalásokat…..
Napról napra tovább gyűrűzik, a Horváth András volt NAV dolgozó által kirobbantott áfacsalási botrány. Hétfőn az Átlátszón jelent meg egy újabb, volt NAV dolgozó (N. úr) levele, mely igazolni látszott Horváth András állításait. Ehhez képest, szerdán Giró-Szász András…..
Mint arról az Index is beszámolt, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, több népszavazási kezdeményezést is elutasított. A kérdések többsége a deviza-, és forintkölcsön-ügyleteket, a pénzintézeti követeléseket, illetve a végrehajtást érintették,…..
Népszavazó Ön kit választana? 2013.11.26 04:01:36
Üdvözlünk mindenkit. Hosszú bevezető helyett, csapjunk rögtön a közepébe. Azt gondoltuk, hogy öt hónappal a parlamenti választások előtt, nem lehet más az első szavazásra bocsátott kérdés, mint a pártok támogatottságára vonatkozó. Természetesen nem reprezentatív…..
A morgás joga Tanulja meg szeretni 2012.08.09 20:13:02
Budapest főpolgármestere nemcsak a fővárosról szóló évkönyvekbe írja be visszavonhatatlanul a nevét, hanem az  új az BKV-szín is róla kapta (gúny)nevét: "tarlóskék". A névadó kiléte kezdetben rejtély volt, Vitézy Dávid is szerepelt a keresztapa-gyanúsak között, ám a…..