Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béres György

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt nekünk egy régóta kezeletlen kelésünk, amely kiújuló módon gennyezik. Jobboldali honfitársainkat lázálmok kínozzák, és senki nem igyekszik kigyógyítani őket súlyos tévképzeteikből. A páciens félrebeszél, hogyaszongya: ő lenne itten a nemzeti oldal. Amiből a…..
Béres György 2015.06.07 11:21:43
@nu pagagyí:

Utópia.
A mezőkövesdi, mátészalkai, olaszliszkai nyugdíjasnak nem az a gondja, hogy melyik szereposztásban nézze meg a legújabb musicalt, hanem hogy az öregezők ne őt szemeljék ki következő áldozatnak nyugdíjosztás után. Történelmi csúcson a Jobbik: immár 1,3 millió honfitársunk…..
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
Mondják, hogy Belgium lakossága rendkívül megosztott. Az országot két nagy népcsoport alkotja, a flamandok és a vallonok, akik ki nem állhatják egymást. Számos érdekellentét feszül közöttük, a kulturális különbségekről nem is beszélve. Tulajdonképpen Belgium nem is létezik,…..
Béres György 2014.12.04 20:42:35
@polyvinyl:

Ki is a fasiszta?

Fasiszta:Szélsőséges tekintélyuralmi, nemzeti értékeket előtérbe helyező politikai nézet.

Hát ez nagyon passzol Vityára.
Igaza van a szenátornak.
Nagyon fasza dolog, ha a gyerekünk nevelését és gondozását a lehető legtutibb módszerek és elvek, meg a legutolsó kutatásoknak megfelelő, tököm tudja, milyen eredmények mentén állítják össze gondos kezek. Ezért írattuk a kis Gézát is egy megfelelő intézménybe. Zsír volt…..
Béres György 2014.11.29 20:54:48
@nandras01:

Nem mindenki, csak az a pár degenerált, aki ezekben a dolgokban döntési joggal rendelkezik.
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Kedves Bloggazda!   Ahhoz, hogy munkahelyi terror érjen, először is lennie…..
Kövér végig roadshow-zza az országot, és minden állomáshelyén mond egy bődületes ostobaságot, mert a sors neki azt a helyet szabta az Orbán-rendszerben, hogy ő legyen a bődületes ostobaságok kimondója. Az úr azonban rendszeresen elfelejti, hogy közben ő az ország egyik közjogi…..
Béres György 2014.09.21 12:25:39
Vajon képes-e a Fidesz-KDNP olyan családbarát gazdaságpolitikát összebarkácsolni, amely ténylegesen is elősegíti, hogy legyen a babáknak kedvük megszületni? Egyelőre úgy az látszik, bármilyen adókedvezményt, intézkedést is hoz össze a kormány, népességfogyásunk…..
Béres György 2013.08.11 16:52:02
@különvélemény: Valakinek válaszoltam. Aki nem érti, a szingli nők miért mehetnek el. Erre írtam hogy jövőre senki nem mehet el 40 év után. Hogy ez jó,vagy nem, azt nem írtam.
Egyébként miért jó?
Mert könnyebb kifizetni 47 000 ft -ot kifizetni közmunkáért, vagy 28 000 ft munkanélküli segélyt, mint nyugdíjat. Olcsóbb, és meg is vonható.
Béres György 2013.08.11 16:45:58
@nyuggernyúzó:
Te nagyon hülye vagy!
Béres György 2013.08.11 16:50:58
@különvélemény:
Valakinek válaszoltam. Aki nem érti, a szingli nők miért mehetnek el. Erre írtam hogy jövőre senki nem mehet el 40 év után. Hogy ez jó,vagy nem, azt nem írtam.
Egyébként miért jó?
Mert könnyebb kifizetni 47 000 ft -ot kifizetni közmunkáért, vagy 28 000 ft munkanélküli segélyt, mint nyugdíjat. Olcsóbb, és meg is vonható.
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
Béres György 2013.08.04 16:17:35
Nagyon jó ez így.
Nem is lenne jó ha most leváltanák. Ha ez megtörténne, azt mondaná,azért nem megy az ország ötről a hatra , mert nem volt elég ideje az "emútnyúcév" hibáit kijavítani.Az országot olyan gazdasági pályára rakta, amelyből a kilábalásra egy ciklus nem elég.Vállalkozások tönkremennek, befektetők nincsenek, még a hazai tőke is elmenekül.Korrupció, mutyizás állami szinten, legálisan.Mindenhova a mamelukjai 7-9 évre bebetonozva, ezért normális kormányzásra esély sem lenne.Ha veszítene ,hordáját ismét ráengedné a fővárosra , törnének, zúznának, gyújtogatnának.Az utcai zavargás megint a demokrácia gyakorlását jelentené, és nem bűncselekmény lenne mint mostanság.Újra kitalálná, hogy a nép nem arra hatalmazta fel a kormányt,amit éppen csinál, ezért elvesztette a legitimitását, és mennie kell.Hiszen nagyon jól tudjuk, hogy eddig csak ő teljesítette azt amire a nép felhatalmazta, annak ellenére hogy kétszer úgy került hatalomra, hogy választási programja nem is volt. De természetesen a választók 53%-a, aki rá szavazott, ezt várta tőle. Az egykulcsos adót, az alkotmány átírását saját szája íze szerint, a napi érdekei figyelembevételével. Nyilván a nép kérte tőle,hogy az alkotmánybíróságot fossza meg minden jogkörétől, és ha az valamit alkotmányellenesnek ítél, azt tegye be az alkotmányba.A nép kérte, hogy a rosszul befektetett MANYUP megtakarításokat helyezze biztonságba, és tüntesse el úgy, hogy nyoma se maradjon.A nép akarta azt is ,hogy az olcsóbb IMF hitel helyett, 10% -os kamatra állampapírokat adjon el, hogy igaz hogy O% GDP növekedés mellett ezt vissza sem tudjuk fizetni, de legalább stadion építésre is fel lehet használni. Nyilván a zemberek azt is kérték tőle, hogy a játékgépeket szüntesse meg, hogy aztán a megbízható elvtársaknak adhassa oda.Gondolom a földmutyi, és a trafikmutyi néven ismert gaztetteit is a választók felhatalmazásával tette meg. Nyilván a zemberek kérésére sikerült egy olyan Munka Törvénykönyvét létrehozni, ami egy tollvonással elvette azokat a jogokat, amiket az átkosban a szakszervezetek kiharcoltak.De lehetne sorolni órákig azt a sok gazemberséget amit elkövetett természetesen a nép felhatalmazásával. Még szerencse ,hogy végre van egy olyan miniszterelnökünk,aki pontosan tudja mire is kapta a felhatalmazást. Egy a lényeg, nem szabad leváltani. Adni kell neki még egy ciklust, hagy bizonyítson. Aztán ha bebukik a rendszere, mert bebukik, akkor elzavarni, és felelősségre vonni az egész bagázst.
A devizahitel balhéval nagyjából helybe ment a lófaszért derék Viktorunk. Annyiszor sulykolták, hogy meg lesz itt oldva, kérem szépen, minden, hogy most már muszáj csinálni valamit. De úgy tényleg valamit, mert a végtörlesztés és az árfolyamgát nem nagyon érte el a valódi…..
Béres György 2013.07.30 17:06:34
@Karachar Nevian: Én nem azt mondtam ,ez bármelyik félnek jó. Itt nincs is jó megoldás. A bank majd megtanulja ,hogy ha jelzálog hitelt ad, akkor ha rosszul választja meg az ingatlant, és a fedezet nem ér annyit mint a tartozás, akkor bukta.Ugyan úgy mint az a hitelfelvevő, aki rosszul méri fel a kockázatokat.
Egy biztos. Közpénzből erre áldozni nem szabad.Ez a bank, és az adós dolga.
Miért kell felülbírálni egy szülésindítás? Miért hagynak egy kismamát 3 napig étel nélkül? ÉS miért kell egy orvosnak a kismama súlyával foglalkozni? Kedves Praxis Blog! Történetem a legszebb dolog a világon, némi flegmával...  2012. 02.14én megtudtuk a párommal,…..
Egy jó kis véres epizódot kaptunk, akadt bőven üvöltözés, agresszió és persze nyerítés. Csapjunk is nagymama lekvárjába, de raktározzátok el a történéseket, mert ki tudja, mikor pörög majd megint így egy fél-epizód. Az étteremben nyitunk, Gyöngyi láthatóan…..
No, para. Tudom, hogy az államcsőd kifejezést csak gazdaságpolitikában ismerik. Pedig az állam feladatai lényegesen összetettebbek mintsem a fiskális izék világáról szóljon. Nem is értek a gazdaságpolitika mélységeihez, de unós untalan mantrázták a rendszerváltáskor: a…..
Kikkekke révén a múltkorival szinte megegyező történetet kaptunk a be nem csengető kéményseprőkről. Náluk még fényképet is küldött a házukban kifüggesztett hirdetményről a fickó, hogy ezzel bizonyítsa ottjártát. Amivel csak az volt a szépséghiba, hogy a fénykép…..
Béres György 2013.06.15 12:40:27
@chloe queen: Senki nem tudhatja. A bíró kérhet szakértői véleményt, de az semmire nem kötelezi. Kicsit abszurdnak tűnik, de a szakértői véleményt , még ha azok több révén ,meg is egyeznek, azok tartalmát figyelmen kívül hagyva, ellentétesen is ítélkezhet.
Mostanság mindenki arról beszél, hogy kikerültünk a túlzottdeficit-eljárás alól! Orbán nem várt, szép születésnapi ajándéka ez az EU-tól. Kimásztunk abból a gödörből, amibe a szocialisták taszítottak bennünket, jelentette ki a boldog miniszterelnök. Én meg csak nézek,…..