Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stringer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten ez is eléggé kiverte a biztosítékot: 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál, plakát, rajta 3 kisgyerek és egy szlogen: "Gyerekként azért is kiálltál, amiről azt sem tudtad, miről szól. Most Rólad van szó. Magadért kell kiállnod".…..
stringer 2008.06.07 10:46:01
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..
stringer 2007.12.06 20:47:59
Sokféle spamet kaptunk már, tele velük a padlás. Ami most érkezett, az egy kicsit különbözik a többitől, bár azt azért nem állíthatnánk, hogy kiemelkedik közülük, mint gladiátor az eunuchok táborából. Emberünk - a tücsök és hangya nyomdokain járva - szorgos nyári…..