Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenZool

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellett egy kis idő a kiválogatáshoz, rendszerezéshez, (na jó, természetesen azért nem ennyi) de elkészült a 2. része is az Arizonnában felvett anyagoknak! A felvételen Lake Powell, a különösen szűk kanyonjáról híres Antelope Canyon, a patkó alakú folyókanyarulat, a Horseshoe…..
Jobb később, mint soha, végülis elkészültem az arizónai (és érintőlegesen utah-i) videókkal is! A 2 részes videó első részében a Zion Canyont és a több westernfilm hátteréért felelős Monument Valley-t láthatjátok! Remélem elnyeri tetszéseteket.  ..
Jelentkezem az utolsó Egyesült Államokban töltött napjaim leírásával, melyre Floridában, azon belül Miamiba és Fort Lauderdale-ben került sor. Éjfélkor szállt fel a gépem, melyel Arizonát elhagyva, Phoenixből Atlantába, majd onnan Fort Lauderdale-be ment a repülőgép. Az út…..
A következő napi program a Monument Valley táblahegyei voltak. Kb két és fél óra út Pageből (98-->160--> 163-as út), hogy elérjünk a westerfilmek legismertebb forgatási helyére. Itt forgatták 1939-ben John Wayne, Hatosfogat című moziját, mely után egész Hollywood…..
Kicsit elszaladt az idő, így míg a bejelentkezésem első felét Miamiból írtam, addig a másodikat már itthonról, ezért is a kis kényszerszünet, kellett egy kis pihenés, hogy magamhoz térjek az időeltolódás miatt. Még készítek, egy-két külön, a videókra koncentráló…..
Igyekszem behozni magamat a leírásokban, bár olyan töménytelen mennyiségű élmény és újdonság ér engem nap, mint nap, hogy esténként általában hulla fáradtan dőlök be az ágyba. Az utóbbi 1-2 napban a Grand Canyont és a környező kanyonokat, illetve nemzeti parkokat jártam be,…..
Ahogy ígértem, jelentkezem egy külön Universal Studios leírással, mivel úgy gondolom, hogy ez megér egy külön bejegyzést. Remélem sikerül átadnom a leírás, a képek és a videók által azt a fantasztikus hangulatot, amit átéltem!  A híres embléma   A Waterworld c.…..
Kicsit elszaladtak velem az utóbbi napok, nem sikerült tartanom magammal a lépést. Most igyekszem pótolni. Már elhagytam Los Angelest, sőt ma reggel Las Vegasból is elindultam, ahol egy éjszakát töltöttem, most jelenleg az Arizona állam beli Page-ben vagyok, a Lake Powell tó partján.…..
Törekvéseim ellenére sajnos tegnap este annyira fáradt voltam, hogy már nem volt erőm beszámolót írni, de elmaradásomat most pótolom. Megérkeztem épségben Los Angelesbe, méghozzá a gyönyörűséges partmenti Highway 1-et követve, de most még először következzék a Muir Woods…..
Ma indulok egy 17 napos túrára az Egyesült Államokba. A terv szerint San Franciscoban száll le a gép, itt töltök el pár napot, majd bérelt autóval lekocsikázunk az óceán partján Los Angelesbe. Innen indulok tovább a Death Valley-n keresztül Las Vegasba, majd a Grand Canyont és a…..
BenZool 2012.08.31 16:16:09
@dello: Remélem, hogy akkor mindkettőnk érdekében csak csupa jóról tudok beszámolni :) A kagylólevest meg sajnos végül kihagytam, valahogy nem az én gyomromnak találták ki..:P
Túléltem az első két napomat a városban. Tegnap egy hosszú túra keretében végiggyalogoltam és megnéztem a város főbb látványosságait és bevallom, és szó mi szó, a végére egy kissé elfáradtam. Bátor módon egy német térkép leírását követtem, melynek köszönhetően…..
12 órás (fárasztó) repülés után végre megérkeztem San Franciscoba. Hiába repültem az egyik legmodernebb és legnagyobb gépnek számító, több, mint 500 főt befogadó Airbus A380-as repülőgéppel, a fél napos út így is sokat kivett belőlem. Sokat vártam az A380-astól, de…..
Elindult a blogoldalunk! Célunk, hogy lapunk munkatársai, bármerre is járnak a világban, néhány kép, videó és persze bejegyzés formájában beszámoljanak élményeikről, kalandjaikról! Így Ti is képet kaphattok arról, hogy mennyi szépség és mennyiféle érdekesség található…..