Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prowessweb

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
A cég pályáztatás után ezt a dizájn választotta, ezentúl ez lesz a hivatalos Google-bicikli. A nyertesek azt nyilatkozták, hogy ismerték az előző bicikliket is, de ismerték az alkalmazottak kívánságait is, hogy mit szeretnének másként a bringákon. Több prototípus készült, ez…..
Egyelőre csak az első részét adták ki a Trónok harca képregénynek, de ígéretes a kezdet. A készítő Daniel Abraham, akit már háromszor jelöltek Hugo díjra, az első kritikák szerint nagyon jó munkát végzett. Híven követi a regényfolyamot, valamivel több dologra derül benne…..
Nos, ha már az előző postban a tapasok között szerepelt fougasse, itt az ideje, hogy kicsit bővebben is beszéljek róla. Először Monsieur-től hallottam róla: gyerekkorában, mikor Provence-ban nyaraltak, az ő feladata volt felkelés után, hogy elballagjon a közeli pékségbe, és…..