Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bendeguzi (törölt)

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpia még mindig tart, de már a második forduló következik Angliában. Óriási rangadót vagy derbyt nem találunk a programban, de pár mérkőzés pikánsnak vagy érdekesnek ígérkezik első olvasatra. Erősen bízunk benne, hogy az első forduló langyos meccseihez képest, az iram…..
Folytatódik a Bundesliga csapatok tüzetes bemutatása, átigazolásokkal, számokkal és némi esélylatolgatással tudunk szolgálni - a Bayern, Werder, Schalke dobogó után, most a mezőny nagyja kerül vasvilla tekintetünk kereszttüzébe. Mivel a jóslatokat - érdemei elismerése mellett -…..
Hááát, ezek biztos nem normálisak. Az még csak-csak megemészti az ember, hogy az PL gurujai leszarják az olimpiát. Dehogy a Sziget sem érdekli őket, az már arcátlanság. Így igazi para lesz nekünk a szezonkezdés. Hajnali négyig be kell fejezni a beharangozót, hogy CsehLaci úszása…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Bendeguzi (törölt) 2008.08.07 15:35:23
László Csaba the Brave egyike az SPL két külföldi menedzserének (a másik Mixu Paatelainen, a város rivális Hibbes vezetőedzője) és talán ezért is szentel munkájának figyelmet a brit sajtó. Az eladósodott klub éppen kifelé mászik a tartozásokból, és ebben segítségére lehet…..
Bendeguzi (törölt) 2008.08.04 23:52:27
egyszer melohelyen kerdezett vmit a kollegam itt angliaban, es en azt valaszoltam hogy 2, de ugy hogy a valasz nyomatekositva legyen hasonlokeppen mutattam az ujjammal. o ertette, de finoman a tudtomra adta hogy ha lehet igy ne nagyon mutassam a kettot, mert igaz o tudja mit mutatok de a kedves vendeg tolunk 20 meterre nem igazan, igy o azt hiszi hogy en csak egyszeruen kozoltem vele hogy b@szd meg (mi erre ugye otthon csak a kozepso ujjunkat hasznaljuk). azota kinosan ugyelek arra hogy ha azt akarom mutatni hogy 2 vmi mas ujjkombinaciot hasznaljak. pl:huvely+mutato; mutato+kisujj stb...
tehat 3 dolog amit megtanultam:
1. csababa'' meg nincs eleg regota britanniaban
2. a tobbiek abrazatabol itelve lehet hogy megiscsak tudja mit jelent a ket ujj
3. a hull hullani fog vissza a masodosztalya (a west brommal egyetemben)
+1. kurvara megkell dolgozni a 3. kieso helyert
Bendeguzi (törölt) 2008.08.05 12:40:59
Ünnepélyesen megkezdjük ráhangolódásunkat a következő PL-szezonra. Ennek keretében - egy élménybeszámoló erejéig - visszapillantunk az elmúlt szezonra, hiszen az utolsó előtti fordulóban ellátogattunk a labdarúgás egyik leghíresebb szentélyébe. Körmendi sportőrültként nem…..
Fogadni mernénk, ezt a párosítást a németek nem egészen így képzelték, sokkal inkább a horvátok által lefárasztott luzitán válogatottal és egy Csorluka-Srna páros által puhára főzött CéRonival kívántak mérkőzni – az elődöntőben. A Nationalelf nagyjából azt hozza,…..
Sok jó meccs, sok szép és nagy gól volt idén is a PL-ben. Mi ezekből csemegézünk egy picit az EB előtt, de itt is, mint a szezonválogatottaknál, inkább vitaindítónak szánjuk. A góloknál négy kategóriát jelöltünk meg. Szabadrúgás, bombagól, fifikás és gyönyörű…..
Bendeguzi (törölt) 2008.06.06 19:00:00
Szuperválogatott, mert kell, mert illik. Nem volt könnyű, nagyon szubjektív, de vállaljuk. Sajnos van olyan poszt (itt nem az írásainkra gondolunk), amit úgy kellett megálmodnunk, így mindenképpen álomcsapatról beszélhetünk. Érzésünk szerint öt helyen támadhatatlan a keret, de…..
Közhírré tétetik, kidoboltatik, valamint above-the-line posztoltatik, hogy útjára indítjuk az NST bannerét bandériáját, melyet az ezen egy zászló alatt harcra kelő vitéz Olvasók alkotnak. Küldetésünk és vezérlő motívumunk, hogy megmérettessünk a magyar média talaján…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná.…..
A bajnoki fordulók mellett egy másik sorozat is a végéhez közeledik. A Knézy Jenő emléktorna zárómondatai következnek. Volt itt minden, ami a hagyományos labdarúgás sajátja. Kiélezett küzdelmek, papírforma eredmények és meglepetések. Később az olasz labdarúgásból átemelt…..
A topligák közül elsőként az angol fejeződött be, hogy minél több időt hagyjanak a nemzeti csapatnak az EB-re a világbajnoki selejtezőkre való felkészülésre. Voltak izgalmak az utolsó kilencven percek alatt is bőven, de végül az érdemi kérdésekben nem történt változás. A…..
Nekünk nagyon nem is kell fokozni a hangulatot, mindenki tudja mi fog következni. Holnap délután erős izgalmi állapotban, tévét bámulva, ide-oda kapcsolgatva, netet nézve fogunk 90 percig együtt lélegezni. A második félidőre várjuk az olasz bajnokikról átkapcsolókat is. Két meccs…..
Miután a Barcelona Scholes elintézte, hogy már idén legyen 39. forduló külföldön a PL-ben, máris újabb háromnapos dzsembori előtt állunk. Nagyon számolgatni senkinek sem kell. Aki benn akar maradni, annak nyerni kell. Aki bajnokságot akar nyerni, annak nyerni kell. Aki meg akarja…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
Bendeguzi (törölt) 2008.04.30 22:59:53
Bendeguzi (törölt) 2008.04.30 23:16:00
Jó napot az uraknak, kitartást a hölgyeknek!Jó estét minden kedves olvasónknak! Úgy érezzük,  hatalmas meccset fogunk látni!Vágyunk egy 3-3, tippünk pedig 4-2...Emelkedett a hangulat az Old Traffordon (tőlünk 600 méterre), mi cseh sörrel próbáljuk ezt elérni a tv…..
Kellemes lógást kívánunk mindenkinek, üljetek ügyesen, hogy a mögöttetek ülő ne lássa a monitort, nyissatok egy txt fájlt, aminek nem fáj, ha vakon és random kalapálnak bele!Itt a Chelsea-United, a bajnoki döntő-féleség, nem mellesleg Avram Grant első Chelsea-padon töltött…..
A PL 35. fordulójában, amely az Everton-Chelsea-vel kezdődött, és vasárnap a Manchester City-Portsmouth-szal ér véget, az őszhöz hasonlóan egyszerre teszik terítékünkre a jelenleg egyetlen első osztályú birminghami derbyt, azaz az Aston Villa-Birminghamet, és a Tyne-Wear…..
Bendeguzi (törölt) 2008.04.19 17:23:20