Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlogDiktátor

11 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Rég volt szó itt a blogon a jó öreg hagymás rostélyosról. Ez leginkább az én hibám, mert már baromi rég ettem, de ez annak is köszönhető, hogy meglepően kevés helyen kínálják. Azonban a sokat ajánlgatott Stex étlapjáról lekerült (de most látom, hogy időközben megint…..
Fatal újságíró utazik Székelyföldre, interjúra. Kérdezi is az öreg székelyt: - Bátyám! Tudna egy történetet mesélni? - Persze fiam! Ecce eltűnt a szomszéd felesége a Nagyerdőbe. - És? Mi történt?-kérdi az újságíró - Mi férfiak összegyűltünk a falu főterén,…..
Ezt az SMS üzenetet kaptam nemrég egy barátnőmtől. Én nekem még mindig nem sikerült pólós embert látnom, csak úgy, ha tudta, hogy ott leszek. Szóval véletlenül még nem futottam bele pólós emberbe :( ..
Blogolkodom, tehát vagyok Gombfoci 2012.08.12 17:34:49
Gondolom a +20-as korosztály még talán tud is mit kezdeni azzal a kifejezéssel, hogy gombfoci. Gyerekként nagy sláger volt nálunk, vettem is egy halom csapatot még régebben, de kaptunk is ősrégi garnitúrát. Legsikeresebb csapatom talán egy 70-es évekbeli (hajakból ítélve) Vasas, de…..
Nem nagyon tudnak lekötni a netes flashjátékok, de a minap elkezdtem böngészni. És rábukkantam erre: Create a gun. Van V1, V2, V3, V3.8, és V4 verziója. Órákig eltudtam vele játszani,  lényege hogy kapsz csomó fegyver alkatrészt és össze kell rakni egy komplett fegyvert. Mindegy…..
Egyre több remake készül nemcsak film de a játékiparban. És jön a 64 millió dolláros kérdés: Kell ez nekünk? A válaszok megoszlóak. Egyesek szerint jó egy amúgy is jó/rossz mű újrakészítése, mások szerint nem.  A vélemények szerint amúgy is rosszra sikeredett Batman-ből…..
A Filmbarátok nyereményjáték utóvideójában beharangozott Fej vagy Írás bemutatóhoz ma elkészültek a rögzítések vendég kritikusommal együtt. Azt kell mondjam, amennyire jó volt így közösen összehozni valamit, ugyanolyan bonyolult is egyben (logisztikailag). Ketten írtuk külön…..
BlogDiktátor 2012.08.11 07:15:33
@freddyD: Mivel szoktál konvertálni? Én személy szerint format factoryt használok, hanganyag vágáshoz Wavepadot.
BlogDiktátor 2012.08.11 10:37:47
@freddyD: Vágd ki az utolsó 20 percet az eredetiből, konvertáld, és illeszd vissza a másik már átkonvertált részből. Így sikerülnie kell. Bár ha szabad megjegyeznem én zenemixelésnél a wavepaddal voltam így. Amikor lementettem valamilyen formátumba a kész anyagot bár csak pár másodperc, de elveszett a végéből.
,,Az ukrán kormány ellen vonul az Anonymous aktivista-hekker mozgalom, aminek tagjai a Demonoid torrentoldal leállításáért akarnak bosszút állni.,, Jelentette be az Index nevű valami. És az Anonymus  bekapcsolá gépeiket, hogy rettenthetetlen haraggal lecsapá Ukrajna tüzes…..
A parasztnak gyereke születik. Bemegy a kórházba megnézni a csecsemőt. - Fiú? - Nem. - Hát akkor meg mi a f**zom?..
Ezt is végre sikerült pótolnom, idén azért rendes tempóban darálom le a filmes szégyenfoltokat. Meg vagyok eddig elégedve magammal. Túl sokat nem akarok erről a filmről mondani, mert egy majd 200 perces eposznál ez tényleg nem egy egyszerű feladat. Nálam a film felemásan…..
Elhiszitek, hogy az ilyen sokkal jobban magával ragad, mint bármilyen majdnem valósághű szuper-modern konzolos játék? C64-es szívem itt újra nagyokat ver :) Még ha csak egy videó is... UI: Summer Games,World Games rulez..
Elképesztő! Újabb mocskos amerikai propaganda film keszül mely a Zero Dark Thity névre fog hallgatni. Talán jó lesz a film, de ez még nem zárja ki az amerikaiak mellveregető arrogáns, mindenkit legyőzünk viselkedését. A filmről annyit tudni, hogy Osama bin Laden elfogásának…..
BlogDiktátor 2012.08.10 08:17:59
@freddyD: Én odaírtam, hogy a film talán jó lesz, sőt lehet hogy bekerül nálam a TOP 10-be. De, és ott az a de. Én az alapján fogom megítélni amit a Black Hawk Down-nál tapasztaltam. Jó film volt. Csak áradt belőle a mellveregetés és az önsajnálat. Hát a végén amikor a tábornok feltörli a vért hát az ultra poén volt. Na mindegy. Meglátjuk mi sül ki belőle. Ha tévedtem én kérek elnézést.
Kevés olya oldal van amely közel 6 év alatt képes feltornázni magát a magyar oldalak legjobbjai közé és mellesleg a híre is eljutott határon túlra. A gépigény.hu ilyen. Nruhtas és csapata összehozta ma már nemcsak játékokról szóló oldal, de egyben hírportál, webáruház, és…..
Biztos sokan felettétek a kérdést. Hogy kaphatott ki a magyar vízilabda válogatott 11-9-re az olaszoktól? A válasz egyszerű: KI VANNAK ÖREGEDVE! Ugyan már. Hisz van köztük olyan aki 3 olimpián túl van. Nem lehet ezt örökké. És ez nem a játékosok, vagy kemény Dénes hibája hanem…..
Tegnap este megnéztem A fekete ruhás nő című angol-kanadai thrillert, és mit ad isten, a főszereplő Daniel Radcliffe(harry Potter). Mivel a Harry Potter sorozat is bejött ezért rávettem magam hogy megnézzem. Hát mit ne mondjak volt egyszer-kétszer besza behu. Nade a sztoriról is…..
GameTeVe 29. 2.rész ..
GameTeve 29. hét 1. rész ..