Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dozsaj

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
dozsaj 2012.08.08 10:45:09
Csak egy apró gondolat az ittas autó/kerékpárvezetésről.
Megtörténik a perecelés vagy a karambol, hívjuk a rendőröket és a mentőket. Ők már dolgozhatnak az ittas vezetővel. A kuncsaftot viszik a baleseti sebészetre. Ott is dolgoznak vele: adminisztrátorok, ápolók, RTG asszisztensek, betegszállítók, orvosok, esetleg még műtősnők, gipszelősök, altatóorvosok, műtősfiúk, aneszteziológus asszisztensek. Milyen klassz, hogy már egy szál részeg ember is ennyi embert tud foglalkoztatni, pláne ha még mást is összetör, egy életre megnyomorít vagy megöl!
Mondhatni, ez a munkájuk, ezért fizetik őket. Akiket felsoroltam, köztudott,hogy még bizonyos "bérrendezés"(ezt nem a bántás kedvéért teszem idézőjelbe, minden tiszteletem azoké, akik próbálják megmenteni az érintett ágazatokat/abban dolgozókat)után is sz@r a fizetésük.
A baleset lényege, hogy elháríthatatlan, nem megelőzhető, rossz dolog történik. Az ittas vezető IGENIS TEVŐLEG részese a balesetnek! Ha részegen összetöröm az autómat, a CASCO fizeti a káromat? NEM! Saját zsebből rendbe hozattathatom, ha van hozzá kedvem. A TB, mint úgyszintén biztosító, miért fizeti ki az ilyen szándékos gondatlanságból létrejött egészségkárosodások kezelését?! Jogok vannak, de kötelességek nincsenek?
Alkoholfogyasztás területén én továbbra is a zéró toleranciára szavazok, itt nem kellene enyhíteni a szabályok szigorán!