Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fáciha negra

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismeretes, hogy Hadnagy István fizikatanárt megalázták egyik óráján, majd az erről készült videó felkerült az internetre, ami óriási botrányt kavart. Az eset utóhangja megmutatja, hogy a tanárokból kikopott már az, hogy legalább védjék a mundér becsületét. Az igazgatónő…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
A sörfociliga 19. fordulója a kutyaütők csapatának összeállításához érdekes tanulsággal zárult (vagyis nem zárult még, mert ma este lesz egy MTK-Diósgyőr meccs): az idegenlégiósok egyre nagyobb hányada szépen, magabiztosan felzárkózik a magyar focisták által képviselt…..
fáciha negra 2008.03.17 13:29:54
Verebes István megint bealudt adás közben, egyébként megértem, hogy saját műsorát is unja, gondolom, sokkal szívesebben matatna ilyen szép napos szombat reggelen a kertben. Legnagyobb meglepetésünkre a műsorvezető azt akarta megtudni Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitánytól,…..
fáciha negra 2008.03.16 18:39:08
Molnár Anikó nagyon, de nagyon szeretne elutazni nyaralni a barátnőjével. De ötlet híján a célpont kiválasztására a "rábökök a térképre" módszert alkalmazták. (még jó hogy a világatlaszt használták, nem pedig Magyarország térképét, mert még képesek lettek…..
fáciha negra 2008.02.26 15:27:16
Természtesen elengethetlen feltétele, hogy kormánypárti poltikus legyél, ha lehet akkor minimum államtitkári szinten. Nézzük, a kisebb-olcsóbb állam hogyan valósul meg: Kolber István államtitkárnak a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) havi húszezer forintért bérel…..
fáciha negra 2008.02.15 11:46:48
Kisebb felháborodást keltett a gyengébbik nem körében a tegnapi Blikk címlapja, amelyben Fábry Sándor ízléstelen megjegyzésekkel illette az MSZP frakcióvezetőjét, Lendvai Ildikót. A vicc a tegnap esti Fábry-show felvételén, több száz néző előtt hagyta el a showman száját. A…..
fáciha negra 2008.01.25 12:40:34
Akármilyen is volt a visszhangja a tavalyinak, ebben az évben is lesz Fonogram-díjátadó, aminek színvonalát előre borítékolhatjuk. Meg sem kell várni a díjak kiosztását, elég csak a jelöltekre és a kategóriákra pillantani. Jól látszik, hogy háboroghatnak akárhányan miatta, a…..
fáciha negra 2008.01.18 13:08:19
Teljes titokban arra készül a Tv2, hogy újra indítsa az Áll az alkut, már megkezdődött a casting, állítólag különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be, talán még a műsor címét sem lehet kiejteni. Tudta meg a Comment:com, ahogy mondani szokás. A csatornának ugyebár nem…..
fáciha negra 2008.01.09 14:37:40
A kilencvenes évek elején örülhettünk, ha az MTV délután leadta a Wicked Game-et Chris Isaactől. Vizes homokban fetrengő bikinis szupermodell, ennyi volt a suli utáni erotika, aztán meg jöhettek az egy ismeretlenes egyenletek, a vaktérkép, meg a magyar füzetbe a sorminta. Szigorúan…..
fáciha negra 2007.11.14 18:31:53