Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommentnick

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nielsennél egyelőre nem fognak szívrohamot kapni attól az ötlettől, amit a jofogas.hu szerkesztői kitaláltak, de figyelmen kívül hagyni is botorság lenne, úgyhogy mi jól beszemlézzük a papíros Borsból. Tehát, a hirdetési oldal szerkesztői megnézték, hogy az eladásra…..
Na mielőtt beindul a váladéktermelés és magatokhoz nyúlnátok: ezeket nem is egy nő írta, hanem Kozsó  valamelyik bandájának egyik levitézlett táncosa, aki pár napja azzal haknizott Hajdúnál, hogy  megnyerte az angol eurolottó főnyereményét. Egy újságírócsaj írt is…..
kommentnick 2013.05.28 08:07:17
Tóth Gabi nem marad RTL-es munka nélkül azután sem, hogy véget ért a Szombat Esti Láz. Az a hír már korábban elterjedt, hogy ő lehet az X-Faktor egyik új mentora, most pedig az Új Ász cikke szerint a Heti hetesbe is beülhet. Tóth Gabi 2004-ben indult a TV2 Megasztárjának második…..
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
Subba Lépcsős failek 2013.03.19 09:30:00
Tudom, hogy nem bírjátok, de rengeteget fizetnek ezért. Értsétek meg, köszönöm. ..
kommentnick 2013.03.19 15:01:35
@Kettes LEGO: sikerült 277-et:)
Subba Harminc iksz optikai zoom 2013.02.04 11:18:09
 Azt nem mondanám, hogy Sanyika az erdélyi Horst Fuchs, de azért van egy stílusa a termékbemutatójának ..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
Harmadik epizódjához érkezett a Bűnök és szerelmek című magyar szappanopera, műfajának minden gyönyörűségével, és az alacsony büdzsés műsorszámok teljes gagyiarzenáljával. A szereplők identitására és neveire vonatkozó poénpatronok nagy részét ellőtték előlünk, de…..
kommentnick 2013.01.11 19:12:23
Hiába akarnak a Tv2-nél minőségileg szórakoztatni, ha a jónépnek nem a minőség kell, hanem a bulvár meg Jimmy fia Krisztián. A The Voice nézettsége a legutóbbi adásra már arra a szintre csökkent, amit nem nagyon lehet megmagyarázni a heti értekezleten, így lépni kellett, de…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Jövő tavasszal új Depeche Mode-lemez jelenik meg, amit nem sokkal később egy turné keretében be is mutat az angol zenekar, az állomások között pedig természetesen Budapest is ott szerepel május 21-én. A Lángoló Gitároknak lehetősége nyílt, hogy részt vegyen a zenekar őszi,…..
Igen, az emberek nagy többsége a telefon seggébe suttogja a szerelmes üzeneteket. X-Faktor - Telenor koprodukció, gratula.  ..