Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eniko.anika

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napok óta bennem van az az érzés, hogy hé, valami nem oké. De még csak lappang. 36 óra kéne, hogy legyen akkor egy nap, hogy sikerüljön neki. De lehet, hogy majd holnap sikerül.Eszembe jut az a buli, amikor a színpadon állva csak néztem és majdnem elindultam. Mintha várnám, hogy…..
Love is blindness!Boldog karácsonyt és hanukkát meg lassan új évet is! Kicsit másabb lett ez a karácsony, mint számítottam rá. Már megszállt az a nagyon régen áhított nyugalom a buszon, aztán ahogy jött így el is ment itthon. De sokkal sokkal hamarabb, mint gondoltam volna, már az…..
Szevasz! Az szép ha ennyivel gondoltad lezárni ezt a 3 hónapot...
Nem igazán tudom, hogy akkor most mi is van?Ez a mai nap főleg miattam volt fura. Micsoda hirtelen hangulatváltozásom lett, főleg az együttlét után. Felszabadultak a hormonok és ezek szerint a félelmek is. Nem akartam neki elmondani, hogy én így félek tőle. nagyon félek attól, hogy…..
Megőrjít ez  fickó!Mit akarunk hogy is van ez?Egyszer lök másszor húz,Néha elég ha köszön, máskor hív.Menjek, siessek, bújjak,Szia, most nem érek rá. Döntsük kérem, vagy ne is döntsük, csak legyen minden úgy, haladjon minden úgy, mint másfél hete. Elég lenne!Say my…..
És végre itt lehetne az este, amikor senki nem zavar, becsukhatom az ajtómat, mind a virtuálisat, mind a valódit, kinyithatom az ablakot, hangosan mehet a zene és én írhatnék és írhatnék hogy mi is volt ez a 2 és fél hónap. Erre nem teljesen tökmindegynek érzem? Tudnék még…..
Ma sem sokszor öleltél meg.. :/Ezeknél a mondatoknál megdobban a szívem, érzem, hogy ez több ez mennyire jó és ez mennyire szerelem lesz.Aztán megijedek, hogy jézusom, ez nem lehet szerelem! Mindenkinek azt tolom, hogy nekem nem kell senki, nem kell kézmegfogás, nem kell mellém…..
Minden de minden de tényleg tényleg minden megfordult, kifordult és forog és forog és forog. Elég hely nincs itt és most, hogy mindent de mindent le lehessen írni arról, hogy mi történt majd 1 hónap alatt.Hogy mennyire (szar)vár épült és omlott össze (szar).Bár, amik összeomlottak…..
Most jutott eszembe olvasás közben, hogy tegnap, hogyhogy nem mertem megtenni, felmenni egy fiúhoz, akit ismerek, aki tetszik? Mondhatjuk, azért, mert végül is 2 párkapcsolatban élek, de szerintem az az oka, hogy félek magamtól. Vagy a szitutól, bármennyire is előadom azt, hogy én…..
Összecsaptak elég keményen a hullámok a fejem felett, sajnos mindenféle értelemben. Lakás, párkapcsolat, egyetem, minden amit el lehet képzelni. És akkor a barátok, akik közül néhányan biztos megorroltak rám az elmúlt pörgős időszakom miatt.Lassan itthon lesz Anya és…..
Arconpörgés ezerrel, beköltözés, nyolcszázezerrel! Itt vagyunk és csak a miénk, már amennyire tied egy bérlemény, de ezt most mi nagyon a miénknek érezzük. Már nézegetjük a különböző csináld magad oldalakat, hogyan lehetne feldobni ezt az 56 nm-t. Mert ez már a miénk! Már…..
Nagyon sokszor rám tör az érzés és ez inkább rossz, bűntudatos érzés. Nekem tennem kell valamit a világban, valami fontosat! Sokszor körülnézek az ismerőseim között, nem is barátaim tényleg inkább ismerőseim, hogy jézusom Ő ezt csinálja, jézusom  Ő most éppen erre…..
I need to know, know now/ Can you love me again! Micsoda szám teúristen! Most kis megszakításokkal ez megyek. És mellesleg vége! Vége az első évnek, bár nem érzem, ahogy a tégla gördülne lefelé a szívemről, de lehet az már elpárolgott és alkohollá vált szerdán. Lényeg, hogy…..
Csillagok meg űr és zűr a fejemben. Most is tanulni kéne, de inkább takarítás meg blogolás van, mintha most kötelezően kéne írni, máskor nem ér rá, mert olyan sűrűséggel írok.Lényeg, hogy kedden meg volt a biztos (?) elhatározás, hogy ki kell penderíteni az életemből, én…..
Pont a "betegségemről" értekeztem mikor eszembe jutott, hogy lehet h alaposan kiírom itt magamból majd el is múlik. A tüneteim: semmittevés, semmi motiváció vagyis az van, csak nem hagyom érvényesülni, korán fekvés, korán kelés (!!!) ami a legjobban kiborít.Tehát ha a héten…..
Ez a nap ennek az egy szónak most teljesen megfelel. Nem vagyok én vekkeróra, sem koránkelő se semmi reggeli élőlény! Még lehet, hogy szerencse is, hogy a többiek nyomásának engedve, hamarabb a szokottnál szedelőzködtünk hazafelé. De a buli jó volt és a 3 litván-erasmus…..
Végre elkezdődik! Több mint 2 hónapos kihagyás után megint itt vannak a korai kelések, a gyaloglások vagy bliccelések a buszon, Törpapák és Robi bá-k, kezdődjék a II. szemeszter! Mindamellett, hogy baromi érdekes óráink lesznek, az sem utolsó szempont, hogy elvonj…..
Lassan itt a szeretet meg az ünnepe is, mi meg még mindig Mordorban várjuk a last callingot. Nem baj, hátrafelé négykézláb is kibírjuk ha kell! Csak jönne meg az ünnepi szellem, érzés, érzet, képzet, asszociáció, Wundt. Nem egyszerű valakivel együtt lakni, főleg…..
Hatalmas elmaradás, tejószagú!Lényeg, hogy mostanában azon kapom magam, ahelyett, hogy valami produktívat csinálnék, és vizsgaidőszak közepén nem lenne nehéz, mások facebook adatlapját nézegetem és elemzem, hogy na ez ezzel van jóban és ezt küldte neki bla bla bla. Abszolúte…..
E napokban a gyerekeink csinálják a politikát. És hát lássuk be: jobbak, mint mi. Ebben is. Nagyon szégyellném magamat azok helyében, akik törvénysértéseket emlegetnek, meg arra tesznek körülményeskedő utalásokat, vajh melyik párt kottájából játszanak a napok óta…..
eniko.anika 2012.12.13 19:10:49
@Tyreo: Tartsatok ki! Nem mindenki felejtette el, hogy milyen volt fiatalnak lenni! Az én lányom most egyetemista (államilag támogatott), és nagyon szégyellném, ha nem lenne ott a tüntetéseken! Sokan nem értik, hogy ez nem csak az ingyenes helyekről szól hanem arról is, hogy nem hagyjátok becsapni magatokat!
Legyek nyugodtan csak libsi-bolsi bárki szemében, és nektek szurkolok! Ha lesz valamikor megmozdulás értetek hétvégén, én is ott leszek Bp-en!
Egy büszke édesanya
Kereken 1 hét múlva ilyenkor már a jobb/bal oldalamon tudhatom a Szerelmet! Lassan órákat és perceket számolok vissza. Amikor elkezdtük számolgatni, hogy akkor mégis mennyi míg újra látjuk egymást még 90 nap volt (persze Ő mindeközben nem tudta, hogy egy hosszúhétvége erejéig ez…..
Mert ezt hallgattam, ez hozta fel mindazt. ..
Mára már kikapcsoltam a gépem, hogy ma még hagyom kavarogni a fejemben a gondolataimat, mivel nincs olyan, amit égetően ki kéne írnom. Esti könnyű (?) olvasmányként elővettem a tavalyi kézzel írt naplómat, amit még Svájcban írtam. Azt hittem milyen jó kis nosztalgia lesz majd. Az…..
Ez a sorozat valami csodálatos! Nem csak azért, mert várom már, azt amikor én is ülhetek a karosszékemben, hallgatva a problémákat, ha arra fog vezetni az utam, hanem egyszerűen jó. Egyszerű, két ember beszélget. Jó volt, hogy utána nem kellett se Édesanyának se nekem egy büdös…..
Arrived at home 3 days before. There were too much thing. When I told to Him the whole story, it was incredible. Now My mother sleeps next to me and she annoys me (u know what :) ). So it is difficult to write in English.Tegnap este nagyon rám jött a hiánya, vagyis nagyon hiányoznak a kis…..