Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thunderbolt

25 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
öreg fegyenc nem vén fegyenc 2013.01.01 11:40:29
Boldog új évet kívánok!   Annak ellenére,hogy elhanyagoltam az edzésnapló írását,nem hagytam abba a programot.Mindennap végrehajtottam a magánzárka edzésterv szerinti gyakorlatait.Novemberben és decemberben pedig részt vettem egy-egy túlélő túrán is.Úgy látszik…..
Új módszer szerint fogom az edzésnaplót vezetni,naponta beírom az edzést,és hétvégén fogom élesíteni. Hétfő: Húzódzkodás 3.lépés bicskahúzódzkodás 2x7 Guggolás 4.lépés fél guggolás 3x30 Kedd Fekvőtámasz 5.lépés teljes fekvőtámasz 3x20 Lábemelés 4.lépés…..
Hétfő bicskahúzódzkodás,bicskaguggolás Hozzáteszem messze nem tökéletes kivitelezésben csinálom. Tehát ebből 10db Bicskaguggolás 103db Kedd Fekvőtámasz hagyományos teljes 25db Béka lábemelés 53db Köszönöm,hogy benéztél. Sz Fél fekvőtámasz kézállásban…..
Sziasztok! Sajnos továbbképzésen voltam így kimradt a hétfői és a keddi tréning.Először fordult elő ilyesmi. Szerda este értem haza,már alig vártam,hogy végre visszatérjek a kerékvágásba.Egyszerűen elvonási tüneteim voltak :) Szerda  Fekvőtámasz kézállásban 3.lépés…..
Köszönöm azoknak akik hiányolták a blogom írását.Az edzést természetesen folyamatosan csináltam,de a blogírásra már nem maradt igazán időm.Az edzésmunka programja beállt az elmúlt időszakban,nem változtattam a sorozatokon,csak a vízszintes húzódzkodást cseréltem föl a…..
Sziasztok! Újabb 1hét telt el.Rövidre veszem. Hétfő húzódzkodás.2.lépés vízszintes húzás 3x7  a rudat leengedtem csípőmagasságba ezért ilyen kevés az ismétlés. Guggolás 2.lépés bicskaguggolás 3x30 Ütős gyakorlat Kedd fekvőtámasz 5.lépés teljes fekvőtámasz…..
Sziasztok! Időhiány miatt rövidre fogom.Mostanra úgy néz ki beállt az edzésem,mind a lépésszintekben mind az ismétlés számokban.Egyre jobban kijön az elvégzett meló eredménye,pedig még 2hónapja sem űzöm ezt a fajta testedzést.Továbbra is írom az edzésnaplómat itt csak…..
Sziasztok! A címet már is megmagyarázom.A haverom megkért,hogy legyek sofőrje mert koncertezni mennek,meg vegyem is föl videóra a föllépésüket,Így szombaton csak a fal melletti kézállást csináltam.A hidat nem akartam mert több órányi ácsorgás várt rám.Most lehet páran…..
Sziasztok! Szerdán folytattam a felmérést,ezúttal a kézállásból fekvőtámaszt. A hídat biztonsági okokból nem mérem föl. A varjúról áttértem a kézenállás falnál lépésre.Gyermekként verhetetlen voltam tótágasban.Elég komoly távot tettem meg ebben a helyzetben.És…..
Sziasztok! Ma folytattam a felmérésem,ezúttal a fekvőtámasz és a lábemelés volt soron. Mindkettőben lépést váltottam. Fekvőtámasz 4.lépés fél fekvőtámasz 29 db Lábemelés 3.lépés hajlított lábemelés 21db Fekvőtámaszból még lenyomtam 2x10 A tegnapi bicskaguggolást…..
Amint az előző posztomban írtam a héten felmérem,hogy az aktuális gyakorlatból mennyit tudok teljesíteni kimerülésig.A mai program a guggolás és a húzódzkodás. Guggolásból a héten 1lépéssel föntebb lépek a 2.lépésre.Így ebből csináltam az alaptesztet. Guggolás 2.lépés…..
Sziasztok! Sajnos eljött az ősz,így fölszaporodtak a teendők,munka mellett tanulok,és nem kis területet kell a ház körül gondozni.A fegyencet természetesen szigorúan betartom. Az elmúlt időszak komoly változást hozott az életemben,mióta a fegyencet csinálom.Mindennap…..
Sziasztok! A vasárnapi összefoglaló sajnos idő hiányában elmaradt,így itt pótolom.Csabi meglátása szerint nem szabad a kézállás fekvőtámaszban és a híd gyakorlatot elkezdeni,amíg a többi 4gyakorlat nem kerül 6-os szintre.Szakértelmét nem vonom kétségbe,hisz nem ma kezdte az…..
Sziasztok! Pénteki edzésnap programja a fekvőtámasz és a lábemelés volt. A fekvőtámasz 2.lépésénél járok.Bemelegítéshez az 1.lépés lépést használom 2x25 fekvőtámasz falnál. fekvőtámasz térdelve 3edzősorozat 3x15 (45db) lábemelés 3.lépés hajlított lábemelés…..
Szerdán a kiírt program a fekvőtámasz kézenállásban,illetve a híd volt. Fekvőtámasz kézállásban 1-2.lépés fejenállás és varjútartás varjútartás 3edzősorozat 3x10mp (90mp) fejenállás 3x10 mp (30mp) ezt egyik kommentelőm tanácsára csökkentettem. híd 1.lépés rövid…..
Ma visszaállok a sorozatoknál a kezdőszintre,mert igyekszem szabályosan,lassan és kitartva végrehajtani a gyakorlatokat.Tehát csiszolom a technikát:) Ma fekvőtámasz és lábemelés van beütemezve. fekvőtámasz térdelve 3.lépés 1,5 edzősorozat 2x15,1x15 (45db) lábemelés…..
thunderbolt 2012.08.22 18:32:35
@Csabi.: nyugodtan bele lehet dumálni,visszamegyek teljesen akkor,de a napi edzést nem adom fel,a híd meg kézenállás helyett mit javasolsz?
Új hét kezdődik,minden gyakorlattal kipróbáltam,hogy bírom-e 3edzősorozatban,így ezt a vonalat viszem tovább. Mai nap programja a guggolás,és a húzódzkodás. Guggolás gyertyaállásban 1.lépés 3edzősorozat 2x25 ismétlés (150db) Húzódzkódás 1,5.lépés 1x20 1x15 1x15…..
Egybeírom a 2napot mert szombaton egésznapos bográcsozás volt a program.Éjjel 11-kor sikerült hazaérnem.A buli nagyon jól sikerült.Megpróbálok valami kis összefoglalót az elmúlt egy hétről is.Terveim szerint vasárnaponként írok ilyet. Na de lássuk a szombatot. Fekvőtámasz…..
És lám eljött a 6.nap.Mai program fekvőtámasz térdelve,valamint lábemelés térdfelhúzással fekvőtámasz 3.lépés középhaladó 3edzősorozat 2x15ismétlés (90db) lábemelés 1.lépés 3edzősorozat 2x25 ismétlés (150db) Ütős kis kombó ez.Mindkét gyakorlat utolsó 10-15…..
Reggel végeztem a műszakkal,eléggé fáradt voltam ahhoz,hogy a szokásos délelőtti időszakban végezzem el a mai edzésmunkát.Ezért inkább aludtam egyet.Mára húzódzkodás és guggolás van az edzéstervben.Lássunk is hozzá. Húzódzkodás 1.lépés függőleges húzás középhaladó…..
Kedden a munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtam írni a blogba,de természetesen meló közben szakítottam rá időt,hogy elvégezzem az edzésmunkát.A két napot egybefoglalom most. Kedd lábemelés 1.lépés 2x25 fekvőtámasz térdelve 2x15 Ez a keddi nap elég rossz passzban…..
thunderbolt 2012.08.15 13:37:49
@Tomasu: igen falnál végzem
Délelőtt becsúszott egy kis kardió is.Ugyan is épp a vasútállomásra igyekeztem mikor kb.300m-re voltam tőle mikor megláttam,hogy megáll az a vonat amivel menni akarok,ez hogy a francba van,még el se kellett volna indulnia a szomszéd városból.Nézem az órát még van 20perc,Biztos…..
thunderbolt 2012.08.13 20:06:24
@Tomasu: nem nehéz az,ha panelban laksz egy rudat tegyél fel két szék közé,vagy valami hasonló bútorra,vízszintes legyen és kész a kondigép:)
thunderbolt 2012.08.15 12:15:15
mivel sokan kérdezték fórumon is, gondoltam lefordítom vázlatosan, miről is szól. nem a teljes anyag fordítása.1. mindenképpen fontos az első lépésekkel kezdenie mindenkinek?ha nem vagy formában, kezdő vagy, sérülésed-fájdalmad van, önbizalomhiányos vagy akkor MINDENKÉPPEN.de…..
thunderbolt 2012.08.12 17:08:29
Mivel az edzést szombaton kezdtem,életem első fegyencedzését pihenőnap követi.Sajnos elkövettem már az első alkalommal egy hibát.Figyelmetlenségből felcseréltem a kézállásos fekvő és a hagyományos fekvőtámaszt,így az utóbbit csináltam.Na de annyi baj legyen,jövő héten…..
thunderbolt 2012.08.12 16:31:07
@Tomasu: Köszi a biztatást.Igyekszem meghálálni a bizalmat.
Üdvözlet kedves látogató! Pár szót magamról.46éves vagyok,a házasélet kissé elpuhított,106kg-ra sikerült terebélyesednem az évek folyamán.Kamaszkoromban ami 80-as évekre esett nagyon mozgékony, szinte minden sportágban jó teljesítményt nyújtó kölyök voltam.Egy éve…..
thunderbolt 2012.08.11 11:21:15
@jayworkout: kösz jay!jó érzés ha valaki szurkol nekem:)