Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ridex

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Ridex 2012.12.24 16:59:04
hvg.hu/kkv/20121116_Nott_az_Elmu_nyeresege
...de itt tényleg nem az a baj, ha egy kormányzat megpróbál szabályozni piaci folyamatokat. Azt minden normális helyen megteszik. Az a baj, hogy nem igaz. A mostani beavatkozásokat a populista politika szülte. Az összes korábban privatizált vállalatot hagyták monopol helyzetbe kerülni, sőt ez volt a cél (Matáv, Vízművek, ELMŰ, stb.), ahogy most az OTP helyzetbe hozása a legfőbb szempont.
Mindenkori kormányaink a lakossággal és a józan gazdasági szempontokkal szemben mindig a lobbi érdekeket részesítik előnyben, majd ha kell - mint most is - politikai célokra használják fel azokat.
Nyilatkozatot adott szombaton Kövér László házelnök az MTI-nek. Miközben érdekes, és módfelett vitatható elképzeléseket vázolt a Parlament szerinte optimális működéséről, Sólyom László volt köztársasági elnököt is bírálta. Sólyom az Áder János által az…..
Ridex 2012.12.23 14:29:39
@Makkasz: Kommentjeidet olvasva, nem vagy se jobboldali, se liberális. Nekem úgy tűnik, hogy az értékekeben és érték teremtésben hiszel - bár bátorság részemről, ennyi vélemény alapján állást foglalni. Mégis azért teszem, mert bár sokan jelszónak használják a "jobb jövő" kívánságát, mintha nálad ez tényleges kívánság lenne. A magam részéről elkeserítőnek találom, hogy az emberek minden áron szűk csoportokhoz akarnak tartozni - és válnak így Fidesz vagy bármi hívőkké -, a helyett, hogy egy nagyobb közösséghez, mondjuk az ország érdekeit képviselőkéhez. Akik - hozzád hasonlóan - ezt belátják, igenis értékeket fognak értékeket találni azokban az embertársaikban akik történetesen éppen az LMP vagy akár a Jobbik soraiban ülnek, miközben azok véleménye ténylegesen egyezik az ország érdekeivel. Akik végre megszabadulnak a mesterségesen elhintett ellenség képtől és meglátják a másikban a közös akaratot, megtették az első lépést a jobb jövő felé.
Kedves Csanád! Mi az ábra? Mesélj, mi volt Slomónál? Jól kijöttetek? Tudod miért kérdezem? Egyszerűen megesz a kíváncsiság, hogy érzed magad a másik valóságban, ebben a fordított világban. Tudod, az a kép amit a szemed lát, az nem a valóság. Te nem a világot látod, ami…..