Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bocicamica

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gazdasági Versenyhivatal is azt mondta, hogy én kartellezek. Igen? És akkor mit tudnak velem csinálni? Vagy a minisztériummal? Vagy a kormánnyal? A dinnyeügy nem friss történés, mi is foglalkoztunk már vele, de Budai Gyula hétfőn nyilvánosságra került szavait nem lehet…..
Bocicamica 2012.08.14 23:26:19
@KopaszMercis: Bocsánat Mercis, de nem szeretek jószágokban gondolkozni. A dinnyét a dinnyével hasonlítottam. Magyar dinnyét vegyél a görög/spanyol/stb. helyett. Ennyi, és nem több.

Beleesel abba a hibába, hogy magadból indulsz ki, és azt feltételezed, hogy mindenki úgy okoskodik, ahogy te.

A helyzet sajnos nem ilyen.

A magyar vásárló alapvetően árérzékeny. Mindenből a legolcsóbbat veszi, és nem igazán érdekli a minőség. Ebből van a többség. Vásárlóerőben is. A többségnek hiába próbálsz észérveket osztani. Nem jutsz vele sokra.
Bocicamica 2012.08.14 23:30:07
@hackbard.celine: Gyula nem tudja, mi a kartell... :)
Bocicamica 2012.08.14 23:36:08
@hackbard.celine: Mondhatnám, hogy ekkora gyökeret már régen láttam... :)
Támogatott lakáshitelre, mi? Na jó.
Én úgy látom, hogy a gazdaságpolitika célja a 100%, de legalábbis a többség megszerzése. Részemről támogatom.
 "   Dr. Tamás Gáspár Miklós filozófusnak, a filozófiai tudomány doktorának, kiemelkedő tudományos és oktatói munkássága, publicisztikai és közéleti tevékenysége elismeréseként" (Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetés 2005) " Magyarország : Izland 34…..
Sólyom feladta a leckét. Egyértelműen tartalmas, sok rétegű beszédet mondott pár napja az aszófői falunapon. És a sajtó, a bloggertársadalom rá is ugrott  témára. Az Index blogok ünnepeltek. A Varánusz szerint „a baloldali liberálisnak semmilyen alapon nem nevezhető ex…..
Bocicamica 2012.08.07 08:36:25
@K.Tomoceusz: Jófelé kapiskálsz a 10 parancsolattal. Ez igazából nem hit, hanem kultúra kérdése.

Nincs komplexebb alkotmány/törvénykönyv annál a 10 darab tőmondatnál. Annak káros következményeit, hogy az ember Isten helyére tette magát nap mint nap tapasztlahatjuk.

Persze nem szeretnék hitvitát nyitni, amúgyis offtopic lenne, de gondolj bele, annak van-e teteje, hogy az embernek legyen erkölcsisége, morális tartása, vagy hogy a 12 éves gyermeket is lehessen büntetni?