Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor az EGOista

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre valahára ismét egy teszt: Old Spice Dynamic Defense Kb 2 hét után még nem vehető észre, hogy nyomott hagyott-e volna a ruháimon, ami pozitív, de hozzátenném, hogy egy diszkontos töredék árú kis golyós is csak hosszú idő után hagyott nyomott és nyáron pedig kevesebb ruhát hordok. Az illata:…..
Újra volt szerencsém belekerülni egy közösségi tesztelésbe, aminek keretében ezúttal a Jacobs Douwe Egberts tulajdonában lévő L'OR márka Nespresso kávégépekhez való kávé kapszulákat próbálhattam ki jómagam, családom és barátaim segítségével.Előre bocsájtom, a teszt egy kicsit szubjektív, mert…..
Az, hogy valami finom (főleg gyerekeknek tervezett dolognál) mióta tudományos meghatározás?Kicsit hallgattam az elmúlt időkben, mert próbáltam elfogadni a világot olyannak, amilyen, de ez megint kicsapta a biztosítékot.Béres Gyógyszergyár Zrt.gratulálok! Ezzel tényleg felkeltettétek az érdeklődésem,…..
Ha valaki a weboldalak készítésének világába szeretne belépni, de nem tudja, hogy mégis hol kezdje el, neki ajánlok most egy remek oldalt. Ez nem más mint a Magyar CodeBerry.Nem kell hozzá semmilyen előképzettség azon túl, hogy ismerd a számítógépet, internetet és a billentyűzetet.Teljesen nulláról…..
Mármint Magyarokat.Évek óta vagyok Ikea Family klubtag, a lakásomban a bútorok fele onnan van.De még soha nem kaptam meg postán az új katalógusukat! Idén, amikor meghirdették az új, 2017-es Ikea katalógus megjelenését, izgatottan vártam a postát. Persze, idén is semmi.Lestem az online…..
Tegnap este rávettem a gépem, hogy frissítsen az új Windows (1607) verzióra.Nem volt séta galopp, este 1 óra, ma indításkor szintén kb 1 óra ment el rá.Úgy köszöntött szinte, mint ha újra telepítettem volna a rendszert.És tényleg, szinte egy új Windows köszöntött.Végre, valami látványban is…..
Azt látom, hogy akik itt dolgoztak már, ők kreatívak és ügyesek, hiszen alaposan lezárták a forgalom elől ezt a kis fa hidat. Még arra is figyeltek, hogy még időben észre vegye a gyalogos vagy kerékpáros, hogy ne menjen tovább. Nem is tudna.Na de ha már ennyi gondolkodást ide befektettek, miért nem…..
Ugyan nem vagyok egy profi kereső, de kezdőnek sem vallom magam. Limitálva tudom követni a híreket, főleg csak a hangosakra figyelek. És ma eljutottam oda, hogy többet olvassak a britek EU-ból való kilépéséről. Egyvalamit nem láttam a cikkekben. Mit is jelent a szó: Brexit.Nem olyan vagyok, aki a…..
Javában tart a Herz szalámi tesztelés. Mit tesztelés?! Kóstolás! Hiszen ez egy régóta elérhető termék. Finom. nagyon finom.Egyik szomszéd vissza akarta adni a mintát, mondván, úgy sem tud jó értékelést adni róla, mert bár szereti, de nem tudja megvenni és nincs is akinek beszélne róla. A teszt az…..
Lassan a végére ér a Pécsi Sör tesztelésének időszaka.Több embernek adtam kóstolót mint amennyivel átlagban beszélgetek és nagyon nem voltak egyértelműen pozitívak a visszajelzések.A részemről nagy hiányossága a sörnek, hogy a habja nagyon gyorsan oszlik szét semmivé. Minden sörnek fontos része a…..
Győzelem! Be is kerültem a soron következő tesztelő projektbe is a Trnd kutató cégnél!Ezúttal a 2014-ben Hungarikummá nyílvánított Herz Classic Téliszalámit kell alapos tesztelés alá vetnem. A kiküldés valami fantasztikus volt! Tegnap, szerdán délután kaptam meg az értesítést és csütörtök dél után…..
A legszebb öröm? A söröm! És most tényleg!A Trnd piackutató cég beválogatott abba az 1000 fős csapatba, akikkel teszteltetik a Pécsi Sörgyár legújabb termékét, a Pécsi Sör Premium Lager-t. Kedvesek, és korrektek, hiszen a képen is látható, komoly tesztelés alá vehetem az új terméket!No, nem…..
Ismét Eurovision Song Contest. Meglepett a végeredmény! Na, nem a mi fiúnk, Freddie eredménye, hiszen mit vártatok? Pasi és nem is látványos. Róla ennyit. Engem a győztes lepett meg, mert hiába hallgattam végig tucatszor a teljes lejátszási listát, ez a zene csak annyira tűnt fel, hogy nagyon…..
Igen, eltelt 3 év az utolsó bejegyzésem óta.Ugyanis nem sokkal azután átestem a szakításon. Elköltöztem, új életet kellett kezdenem és idő kellett a dolgok kialakításához, így hát eddig a megbotránkoztató dolgokat is meg tudtam emészteni. De csak eddig!A "pohár" már több mint félig van tele, szóval…..
Azt hiszem, ez a hét az első, amikor nézem. És alighanem pont azt fogtam ki, amit nem kellett volna. Oké, Lagzi Lajcsi-ról soha nem mondtam volna, ő egy más világ (a zenében) és nem nevezik celebnek. Ettől még - mint ebből a műsorból számomra kiderült - ő egy igazi sztár.…..
Mi sem vettünk. De kapszulát sem. Ja, nem biztos, hogy mindenki elolvasta a címet, így itt van a lényeg: A Lavazza kávégépeket nem kötelező megvásárolni, ingyen is kaphatóak, akkor csupán azt kell vállalni, hogy minden hónapban veszel hozzá x számú patront. Nekünk eszünkbe nem…..
Kérem, ezzel elégedett vagyok. Egyenlőre. A Magyar versenyt ByeAlex nyerte, nézői szavazással. A "szakértő" zsűri csak a negyedik helyen juttatta be abba a döntőbe, ahonnan  a nézők választották ki sms szavazással a hazai verseny győztesének és az Eurovíziós dalverseny…..
Szánalmas. Legalább is egy-két zene. No meg az ötlet, hogy csak Magyarul lehet indulni.Na de kérem! Miről is szól a műsor? Válasszuk ki azt a dalt és előadót, aki Magyarországot képviseli az Eurovíziós dalversenyen. Szerintem egyértelmű, hogy a már nemzetközi versenyen aki…..
Üdvözöllek. Mikor kigondoltam magamban a blog indítását, nem számoltam azzal, hogy valaha valaki is olvasni fogja ezt. Az ötlet csupán azért fogalmazódott meg bennem hogy kiírhassam magamból azokat a gondolatokat, amik felgyűltek bennem és mennyiségük valamint ismétlődésük miatt…..