Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wan_ted

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kerületi Fidesz érdemi hasznosítási elképzelések helyett arra jutott, hogy a fiatalok körében kedvelt szórakozóhely, a Zöld Pardon helyére egy saját magát dicsőítő emlékművet állit. Ezzel bebizonyította, hogy nem tekinti partnernek a fiatalokat.Az LMP helyi frakciója…..
wan_ted 2011.05.17 12:37:21
@Jámbor András: De igen! Az Önkormányzat "rákényszerítette" már többször is őket a zaj csökkentésre. Ha ez megtörtént volna akkor nem lenne ennyi panasz. Szerintem rá kell jönni, hogy lakóövezetben nincs az a zajszínt amit be lehet tartatni úgy hogy az senkinek se fájjon. Én eleve betiltanám a mélynyomó használatát, de nemcsak 10 után, előtte. Nem értem kinek áll jogában eldönteni, hogy a szombati szabadnapomon akár 6-tól egészen estig dübörgést kell hallgatnom, mert akkor lehet. Miért lehet? És persze 10 után meg a zene hangos úgy önmagában, mert a fizető vendéget valahogy szórakoztatni kell. Szóval szerintem erre nem lehet semmilyen megoldást sem kitalálni, egyszerűen nem ide való a hely és kész. Aki ezt nem látja be annak baj van az értékrendjével. A ZP vagy húzzon a feje fölé zajvédő tetőt vagy tudom is én (persze akkor elveszne a lényegi értelme) vagy keressen egy lakóövezettől távoli helyet. Nézzétek meg a szigetet. A susnya közepén is olyan hagos mint a fene, hát akkor ez ? Pár száz méterre az első lakóházak is ott vannak. Meg aztán hogy az emberek nem akarnak egyezkedni az annak köszönhető hogy 10 éve nem hallgatják meg az embereket. A ZP ugyanúgy kezdeményezhetett volna...de minek!? Nem hinném hogy ez egyedül az Önk. hibája. Ide még egy ZP tulaj sem csengetett be hogy megkérdezzék a véleményem, pedig szívesen elmondtam volna, de ők ugyanúgy tesznek ránk, nem kell ehhez közvetítő. Elég lett volna meghirdetniük egy nyílt lakossági fórumot. Az hogy önkormányzat meg ilyen punktum módjára akar intézkedni, kb ugyanolyan ahogy a ZP 10 éve punktum módjára szórakoztat minket...egyezkedés nélkül. Szemet szemért...! Csak egyelőre még elhinni nem merem.
  Április 21-én nyit a Zöld Pardon, április 22-én a Cafe del Rio. Vagy csak nyitnának. A tervezett nyitás előtti utolsó pillanatban, holnap dönt ugyanis az Újbudai Önkormányzat arról, hogy meghosszabbítja-e a két szórakozóhely közterület-használati engedélyét. A ZP…..
wan_ted 2011.04.20 15:21:41
@TuRuL_2k2: Nem, azért mondom, hogy menjenek melléd zenélni nyugodtan, ugyanis téged az ég világon semmi sem zavar.
wan_ted 2011.04.20 15:35:41
@TuRuL_2k2: Bocs, de én nem jártam így! Ha minden így működne akkor még mindig tüzet őriznék a barlangban. Nem lehet így gondolkodni. Ne haragudj, de ebben meg te vagy nyugger.
wan_ted 2011.04.20 15:20:20
@TuRuL_2k2: Engem még egy híd alatt lakó csöves sem inzultált közbiztonságilag, a sörösüvegeket dobáló söpredék viszont annál inkább.
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.14 09:09:00
Portia de Rossi, a Kés/alatt új évadának egyik fontos új szereplője kijelentette, hogy a sorozatban nem magát alakítja, hanem egy egyszerű, mezei leszbikust, és kész. Ellen DeGeneres csaja (?) azt is megjegyeztte, hogy a sorozatban alakított karakternek elég sok mindent el kell tűrnie…..