Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemcsakmagyarorszagkukaziktudom

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
nemcsakmagyarorszagkukaziktudom 2012.08.06 10:29:41
Kedves mindenki.
A képet én készítettem, 26 éves magyar állampolgár.
Semmi politikai sem tömegösszeugratási sem hovatartozasi hátsószándék nem motivált. Külföldi tapasztalataim összegyülése ez magyar keserü humorral vegyülve. Nem gárdafotókat posztolok, sem anti politikai vezetőséges képeket. Igaz a Japánok már megkerestek hogy nálluk a Pikachu a menő nem a Zerg de más bajuk nem volt. Ajánlom a lelkileg túlzottam felfokozott cikkszerkesztőknek hogy véletlenül se írják be a google-be hogy "meanwhile in hungary" mert olyan képeket találhatnak véletlenül külföldi oldalakon magyar postolók keze alól, hogy a végén szívinfartust kapnának azt meg nem szeretnénk.

Röviden, kukázók mindenhol vannak, ezt én is tudom mégis én amit láttam azt szerkesztettem meg, ( persze biztos rossz helyeken jártam ) Zergek nincsenek Japánban, Olaszországban nincs mindenkinek Vespaja, az Oroszok nem csak isznak ( néha esznek is ) németországban mellesleg a háztartásban 3 szelektív kukának kell lennie ( mint később megtudtam ) Ausztriában van gravitáció, Angliában nem esik mindig, Amerikában nem kövér mindenki ( és kukáznak ott is mint megtudtam ) A finnek is néha beletalálnak a kukába ( bár ott tényleg sok ember csak szedi a szemetet ahogy én láttam ) és a Franciáknak van más tipusú kalapjuk is... de mivel ez egy kép, ÉN KÉREK ELNÉZÉST. Szabad véleménynyilvánítás. Köszönöm. Sokmindenkinek sokminden nem tetszik, neked ez, nekem meg a helyzet. Köszönöm a figyelmet.
A továbbiakban mellőzöm az olyan képek használatát ahol hasonló közfelháborodást válhatok ki. vagy felteszem rá a MAGYAR CENZÚRA feliratot.. hoppácska az nem lenne majdnem ugyanilyen?... gondolkozz.

( mostmár kötelezően anonim képszerkesztő )
nemcsakmagyarorszagkukaziktudom 2012.08.06 11:10:04
nemcsakmagyarorszagkukaziktudom 2012.08.08 20:55:22
Nagyon sok a komment nem tudom mind elolvasni,de szerkesztőurnak küldeném amit ma találtam és nem az én kezem közül került ki: xn--trollfsz-g1a.eu/fun/6506

idő kérdése és kiszivárog külföldi oldalakra. Meg kell mentenünk a szerencsétlen külföldieket ennek a látványátóóól....

ui. gyerekek, ne zsidózzatok. Köszönöm.