Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrienn.P

55 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Munka Kisgyermekkel programmal és eddig elért eredményeivel a Kossuth Rádió "Vendég a háznál" című műsora is foglalkozott, mely igen széles látókörrel vizsgálta a kisgyermekes foglalkoztatás kérdését. A Munka Kisgyermekkel program projekt menedzsere, Kálmán Edina is…..
Nagy sikerrel zajlott le a Munka kisgyermekkel (MuKi) program újabb szakmai fóruma, a HUMÁN-ERŐ-TÉR 2. A rendezvényen nagyvállalatok és a KKV-szektor vállalkozásai egyaránt képviseltették magukat. Részmunkaidő, távmunka, kötetlen és rugalmas munkabeosztás, GYED extra és jogi…..
Kedves Partnerünk! Tisztelettel meghívjuk Önt a Munka kisgyermekkel program (MuKi) következő szakmai rendezvényére, amelynek ezúttal a „HUMÁN-ERŐ-TÉR 2.” címet adtuk. A MuKi célja az, hogy a kisgyermekes szülőket visszaintegráljuk a munka világába, a cégeknek pedig…..
Munka kisgyermekkel program HUMÁN-ERŐ-TÉR A foglalkoztatás nyílt, tematikus fóruma Nagy sikerrel zajlott le a Munka kisgyermekkel (MuKi) program első, cégek számára megszervezett szakmai fóruma. A HUMÁN-ERŐ-TÉR célja az volt, hogy a résztvevők segítségével kiderítse, hogy a…..
..
..
..