Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schwarzlose MG M.07/12

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést, hogy ilyen sokára folytatom a blogírást, de amíg Ausztriában voltam az A1 nettel kicsit problémás volt. Ez idő alatt sokat gondolkodtam, hogy folytassam e a Mauthausen bejegyzést, végül úgy döntöttem igen. Hisz amúgy is az a véleményem, hogy mindenkinek meg kéne néznie…..
Schwarzlose MG M.07/12 2012.08.20 07:01:55
@Garma: A holokausztból vallást csináltak, a fasizmus a sátán profán megfelelője lett, a vegytiszta gonoszt testesíti meg a mainstream narratívában. A "fasisztákat" tekintve nincsenek szürke árnyalatok, nincs relativizálás (ellentétben bármely mással, pl. a kommunizmus bűneivel), mind szurokfeketék, ugye. Igen, ez többek között azért, mert a történelmet a győztesek írják (a kommunizmust pedig nem háborúban győzték le, csak a működtetői feladták és "átalakultak"). A fasiszta jelzőt ráragasztják mindenre és mindenkire, aki nem igazodik eléggé bizonyos dolgokhoz. Szóval igen, "Európa összes országában az antifasizmus közös nevező". A németek elfogadták, hogy örökké szégyenkezniük és fizetniük (ténylegesen, pénzzel) kell, mint bűnös népnek. Hogy nem lehetnek soha többé büszkék arra, hogy németek, mert az már nácizmus lenne. Velünk ezt nem tudták egyelőre megcsinálni, pedig minket is bűnös népnek soroltak be, ahogy Kertész Ákos írta, mi (vagyis az ő szempontjából "ők", a genetikusan alattvalók) és csak mi vagyunk már egyedül felelősek a holokausztért, mert a németek megbocsátást nyertek sok évtizedes vezeklésük okán (amely vezeklés, meg a "gondolatbűnök" üldözése náluk, kicsit hasonlít a diktatúrák agymosásához, de hát nem baj az).

Persze szörnyű dolog volt Mauthausen is, de a gulágokra nem zarándokolnak tömegek könnyes szemmel.... mert nincs is emlékmúzeumuk.
Legalábbis a belgrádi Blic és az újvidéki Magyar Szó beharangozta az alábbi sport-bombahírt: Natacha Atlas Dušev-Janić Nataša visszatér Szerbiába és ismét szerb színekben versenyezik majd! A szerbek számára bombasztikus hírnek számító információt Dragan Plavšić, a…..
Micsoda átalakulás: Szegedi Csanád elvesztette magában a jobbikost, de megtalálta a zsidót. Isteni szerencse, hogy az Európa Parlamenti képviselő fixen megvan, rettenetes pofára esés lenne ennyi szenvedés után elveszteni a nettó 6200 eurós fizetéses, egy középpárt kádereit…..
Schwarzlose MG M.07/12 2012.08.06 14:28:36
@a szív fészkei: Persze hogy nem hagytad el, nem is tudnád :)
Képtelenek lennétek is mások lenni, mint a lényegetek.
(Ahogy Roald Dahl mondta: "Van egy vonás a zsidó karakterben, amely kiprovokálja az ellenségeskedést ... Úgy értem, mindig van egy ok, amiért semmit anti-felbukkan bárhol, még egy olyan szarházi, mint Hitler sem csak véletlenül pécézte ki őket, minden ok nélkül."
Nem lehet nem egyetérteni vele elnézve a dánielpétereket, igazisipiket, szívfészkeit és a zsidó intelligencia és tolerancia egyéb büszkeségeit... kezdve a szarbóljöttmagyarozó spiróval, a billentyűzetetekből ömlő ószövetségi átkokat idéző gyűlölködés és teljes verbális féktelenség az ellenfél megalázására, megsemmisítésére törekvésben... van mindebben egyfajta, határozottan diabolikus jelleg (vö.: diabolosz - elválasztani, megosztani, eltéríteni, valami ellen fordulni, vádolni, rágalmazni, becsapni - a héber satan görög megfelelője).
A megszállott "ballib" fórumozók elmúlt bő 15 évi termését rendszeresen tanulmányozva - bár ma már inkább kerüllek benneteket, azért tapasztaltam eleget, főleg pl. 1998-2002 között az index polfórumon, illetve máshol, más időszakokban is, kijelenthetem, hogy a lényegetek, amit adtok, tehát a mérhetetlenül gonosz, aljas, mások lelki terrorizálására, megfélemlítésére törekvés - független az aktuális eseményektől. Ha nem is feltétlen genetikai hátterű, akkor kulturális. :)
Mindenesetre, ha tehetnétek, most is kínoznátok, ölnétek, mint az ávós szüleitek, nagyszüleitek (vagy Dániel Petya nagybátyja), ez biztosra vehető. :)
Persze, a dolgok nem fekete-fehérek, meg kell adnom, hogy részben ez reakció. Múltbeli és jelenlegi dolgokra is. De nagyon rossz taktika, ha békességet akartok, de persze nem vagyok naiv. Eltaposni, elhalgattatni akartok csak mindenkit, aki nem hódol előttetek, ennyi. :) (mondjuk amíg az interneten is csak szigorúan moderált fórumok léteztek, még azt hittétek, a neten is elérhetitek ezt).
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Schwarzlose MG M.07/12 2012.08.06 07:48:10
@tundrazuzmo: "De hogy jönnek ide a zs.idók? Na ezt nem értem! "

Úgy, ahogy a drogkereskedőt is lecsukják, pedig nem tartott pisztolyt senki fejéhez, hogy vegyen drogot.
Nyilván a tudatos, addiktológiai ismeretekkel rendelkező pógár nem próbálja ki a heroint, mert tudja, hogy mi lesz a vége. Aki megteszi, az meg úgy járt, buta proli. Miért lenne felelős ezért a díler? Ő csak egy lehetőséget kínál, aki okosan tudja használni a szereit, még jó élményekkel is gazdagodhat.
Durva volt a hasonlat? Bocs... :)