Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyDemilo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
nyDemilo 2012.08.06 23:16:29
@mallac: " Ilyenkor pesze nem lehet kiválogatni, melyik bűnös melyik nem,de így is megértik majd az üzenetet. "

szóval mindegy hogy bűnös, nem bűnös : cigány

kicsit olyan (és nem véletlenül) mint a Bándy Kata-ügy elején némely kurucinfós komment: mindegy, hogy mi lehet szegény lánnyal, mert egy rohadt sün, Pintér kutyája, úgy kell neki, rohadt korrupt rendőr stb.

Van egy csomó kretén akik számára ha valaki egy bizonyos kategóriába tartozik az már nem ember: cigány, rendőr, ellenőr, jobbikos, lmp-s szlovák, buzi, vidéki, fradista, honvéd drukker, nyugger, munkás, feka stb. több száz ilyen van.
A magyar szélsőjobbos számára meg mintha már alig maradna kategória amit még emberszámba vehet.

És persze, aki nem volt ott ezen a tüntetésen, vagy nem rázza ki a hideg ahogy hallgatja tyirityán úr magasröptű beszédét, vagy nem nézi kéjes arccal, ahogy ez a szabadnapos huligán csőcselék ott vonulgat és ordibál, az persze magasról szarik a szerencsétlen falusiakra, meg a cigányok - magyarok problémáira, fideszdroid, libsi magyargyűlölő stb.
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
nyDemilo 2012.08.06 02:30:13
@tundrazuzmo: A horvát-magyar, meg a horvát-dán meccsek után most már szerzek én is egy olyan matricát. Még az ország kézilabdáját is elcsatolták. Fociról nem is beszélve.

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: Egy aranyérem nemcsak a most élő magyaroknak aranyérem. Hanem a jövőben élő több száz millió vagy akár milliárd (hú, ha erre gondolok, mindig dobban egy nagyot a szívem) magyarnak is.

Merjünk már legalább álmodni a szebb jövőről, könyörgöm!
nyDemilo 2012.08.06 22:10:09
@vargánya: Most érzem, hogy megmozdul valami a magyarságban, hogy eltűnnek az ideológiai árkok és végre megértjük, hogy "odaát" is emberek állnak, hasonló érzésekkel, gondolatokkal és pont erről szól ez a poszt is.
Amikor egy jobboldali elismeri, hogy akár Rákosinak is lehetnek igaz meglátásai. Vagy amikor a baloldalon is elterjed a nézet,hogy a népek genetikailag (is) különböző szinten vannak. Csak a sorrendben vannak még viták.