Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mókusokkaltáncoló

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A liberalizmus a szabadság ürügyén és az egyenlőség nevében pusztulásba akarja dönteni a világot. A liberalizmus látszólag békés, demokratikus eszközökkel jut uralomra, de ellenfeleinek tömeges ellehetetlenítésével és a széles embertömegek elbutításával tartja fenn…..
Mókusokkaltáncoló 2012.11.03 18:41:15
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
Mókusokkaltáncoló 2012.10.03 15:59:11
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..
Mókusokkaltáncoló 2012.09.27 10:05:13
@teglagyar4: te ezt a szar sablont hányszor fogod még betolni? te ne a barikádra menjél hanem gyógykezelésre! szefos!
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
Mókusokkaltáncoló 2012.09.26 15:14:03
@Begemot: te nagyon hülye! a cigi, a pia drog! mielőtt hozzászólsz valamihez nézz utána! a butaság ellen kéne már harcolni, mert nagyon sok a primitív...
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Mókusokkaltáncoló 2012.09.11 10:31:38
@dr. Balta$ár: :) te is vered az asszonyt? én is jól elvertem tegnap, mert csak nem esik teherbe! na csak jöjjön haza a munkából, azé is elverem! önmegvalósítás mi????? majd adok én neked!! szeressük a nőket, nyaljuk ki őket!!! ;)
Mókusokkaltáncoló 2012.09.11 10:39:37
@dr. Balta$ár: ááá arra mindig van erőm! kell a fitness! a megalázás csak az elő/utó játék! és még, hogy nem bánok a nőkkel rendesen!
Bevallom, az elmúlt öt napban nem láttam internetet (ne tessék irigyelni, nem nyaralás, hanem munka), így cseppet lemaradtam a világ történéseiről. Egy hatalmas különbséget azonban felfedeztem: öt nappal ezelőtt szerintem senki sem tudta, hol van Azerbajdzsán és Örményország,…..
Mókusokkaltáncoló 2012.09.02 23:54:22
Mókusokkaltáncoló 2012.09.02 23:59:07
@roki: nem indulsz választásokon!? én biztos rád szavazok! rég láttam ilyen értelmes, jó gondolkozású, jó világképpel megáldott urat! gondolatmeneted briliáns, ötleteid eredetiek, a közgázhoz látom értesz! ilyen tettre kész polgárok kénének orbán mellé, mint te és drága nemzetünk jövője felragyogna!
Mókusokkaltáncoló 2012.09.03 00:09:59
@roki: jaj URAM nem unod még? vagy van egy bizonyos komment mennyiség amit ki kell adnod mert nem lesz fizu? azzal a vakkal van a legnagyobb baj aki nem is akar látni! ezen gondolkodj el az este, miután mindenkit lenyomtál és álomba ringattál hülyeségeiddel! imftől és rokitól mentes jó éjszakát mindenkinek!
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Autózva az országban tapasztalom, hogy lassacskán kezdik megtanulni az autósok, hogyan kell a körforgalomban közlekedni. Ritkább már a kihajtáskor nem indexelés, nagyjából tisztában vannak az emberek azzal, kinek van elsőbbsége, legtöbb helyen ezek a csomópontok jól működnek.…..
Mókusokkaltáncoló 2012.08.26 17:01:04
@hagyma: nem azt mondtam h túlparázom! de körül nézek attól, és nem megyek be nyugodtan! ugyan úgy nem hiszem el, hogy megadják a jobbkezet, kb 10 ütközést kerültem el az elmúlt 1.5 évben ezért és had ne soroljam...
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
Mókusokkaltáncoló 2012.08.25 12:10:57
@salamander: pontosan, nem mindegy ki mit képvisel! és akik beakarják tiltani vannak kevesebben (ezért van még mindig parádé)! én se értek vele egyet, de nem akarom eltiporni őket! a cigányok most, hogy jönnek ide?
Mókusokkaltáncoló 2012.08.25 12:12:52
@s.e.c: kár egyébként a szóért, ő a vak, aki nem is akar látni!
Mókusokkaltáncoló 2012.08.25 12:22:49
@salamander: de nem érted? ha tetszik ha nem, ő is a társadalom része, ahogy sokan mások, például te is ami nekem se meg másoknak se tetszik, de ezért nem akarunk hűvösre tenni, reméljük, hogy kinövöd! na én léptem, nem bírom már ezt, inkább elmegyek úszom egyet!
Balavány György feltalálta a spanyolviaszt az ízlésesen augusztus 20. elé időzített posztjában, amiben arra igyekszik kíméletlenül rámutatni, hogy szadista testvérgyilkost ünnepelünk államalapítóként, nem pedig szentet; valamint hogy Magyarország sosem volt keresztény.…..
Hárman bennégtek egy autóban ma hajnalban az M3 autópályán. Önhibájukon kívül. (Linket direkt nem csatolok). Napok óta foglalkoztat pár gondolat a közlekedésről és annak moráljáról. Mennyire felhasználó-, vagyis utasbarát az autóipar, az egyes kormányok közlekedési…..
Nívó A magyar nemzet ünnepe (?) 2012.08.20 07:41:00
Ma augusztus 20. van, a magyar nemzet ünnepe. Az a bajom ezzel az egésszel, hogy tudom, hogy este bekapcsolom a híradót, és nemzeti ünnep helyet ismét megkapom azt a politikai mocskot, amit az év többi napján is megkapok (és ebből a szempontból augusztus 20. még hagyján, mert…..
Mókusokkaltáncoló 2012.08.20 19:40:15
Kétséges dolog le nem zárt regénysorozatról írni, de ki tudja megéljük-e valaha is a tizenhat éve tartó hömpölygés végét. Az HBO sorozata nem csak a népszerűségre erősített rá, de új távlatokat is nyitott: meglepően magas színvonalon egyesítette a szöveghűséget a filmes…..
Csak ők a melegben locsolták a fesztiválozókat, hogy ne legyen bajuk. Valószinűleg megállapodtak a fesztiválal, ha pedig nem akkor csak simán voltak jó fejek. Ők így értelmezték a szolgálunk és védünkőt. Videó lent.   ..
Mókusokkaltáncoló 2012.08.12 22:20:42
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: ja zene leáll, és mindenkit begyűjteni! de hova is pár ezer embert? akiknek a 90% buli után visszatér a mindennapjaihoz, dolgozni... ne vicceljünk már!
Mókusokkaltáncoló 2012.08.12 22:22:07
@Mohamed: loptak??? :D
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
Mókusokkaltáncoló 2012.08.11 20:08:51
@dRiver: ja sajnos! én is csak álmodoztam róla! míg az oktatás szar, addig sajnos sok hülye drogos lesz és sok hülye csőlátású!
Mókusokkaltáncoló 2012.08.11 21:29:58
@ratman_: a gépfegyveres őrök a tvszékházhoz kellettek volna anno!
Mókusokkaltáncoló 2012.08.11 22:27:03
@don piano: szép írás! egy baj van csak vele, szerintem nem fogja érteni, mert komoly szövegértelmezési problémával küzd szegény!
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Mókusokkaltáncoló 2012.08.06 21:27:31
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Mókusokkaltáncoló 2012.08.05 23:01:30