Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walter White

49 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
One Batch, Two Batch, Penny and Dime A Netflix erős márciust produkált, hiszen a House of Cards negyedik évada mellett kijött a Daredevil második tizenhárom része is. Matt Murdock kalandjai az első évadban viszonylag magas szintet hoztak, azonban megvoltak a jól látható hibái a…..
Akik falják a sorozatokat, azokkal már biztosan sokszor megtörtént, hogy egy-egy húzósabb, drámaibb sorozat után valami sokkal könnyebbre vágytak, olyanra, amin nem kell sokat agyalni, csak megy az akció, törnek a csontok. Nyilván egy hasonló sorozat esetében az elvárások sem olyan magasak, hiszen…..
Mutassatok egy hőst, és írok nektek egy tragédiát. A fenti mondat Fitzgeraldtól származik, és ez ihlette a HBO minisorozatát, a Show Me a Hero-t. Aki látta és szerette a The Wire-t, annak nem igazán kell bemutatni David Simont. És aki látta és szerette, az nem fog csalódni ebben a sorozatban…..
Nem rég írtam az Empire-ről, most pedig egy újabb FOX által forgalmazott sorozat, a Lucifer kerül terítékre. Lucifer egy angyal volt, aki fellázadt Isten ellen, ezért mennie kellett a mennyből, ezt követően a sátánnal és az ördöggel azonosították. Lucifer viszont megunta a pokol…..
Walter White 2016.02.02 22:49:19
@agarik:
- Miért? Csak papnak lehet bűnt vallani? Kétlem.
- "nem igazán "klasszikus nyomozós sorozat", lévén ha tartják magukat a képregényhez" - igen, itt van egy elég nagy ha, aztán kiderül, hogy a képregényhez mennyire tartják majd magukat
Elég ritka – sőt eddig nem is volt rá példa –, hogy egy sorozatnak egy egész évadon keresztül minden rész után nőjön a nézettsége. Az Empire-nek viszont sikerült összehoznia ezt, plusz nem rég egy Golden Globe-ot is begyűjtött (azt mindenki döntse el, hogy a díjnak mekkora az…..
A The Knick a 2014-es év egyik kellemes meglepetésének számított. Ugyan a közvetlen élvonaltól egy kevéssel elmaradt, de bőven volt annyira minőségi és potenciállal teli az első évad, hogy a másodikat is várjam, majd – kicsit megkésve – megnézzem. A második évadban is a…..
A 2014-es év nagy durranása az elsőéves sorozatoknál a True Detective mögött mellett a Fargo volt. Mindkét esetben antológiaisorozatról beszélünk, viszont míg idén a True Detective finoman szólva is vegyes fogattatásban részesült, addig a Fargo még egyet előre is tudott…..
Walter White 2015.12.31 10:23:57
@bukszindeksz: Igazad van. Köszi.
2015-ben a Netflix nagyjából egyet jelent a minőségi sorozatgyártással.  Az amerikai tartalomszolgáltató idén is nagyon aktív volt, – többek között – debütált a Daredevil, a Jessica Jones és Pablo Escobar, a kolumbiai drogbáró életét bemutató Narcos is. Utóbbiról, amikor…..
John Krokidas első komolyabb, nemzetközileg is visszhangot keltő rendezésével nem kisebb feladatot vállalt be, mint a beat-kultúra születésének vászonra vitelét. Segítségül pedig olyan színészek szolgálatát vette igénybe, mint Daniel Radcliffe vagy Michael C. Hall. Lássuk: Allen…..
Jason Statham számára mozgalmas volt a 2013-as év. Hiszen pofont osztogatott a Parkerben, a Kolibri-kódban, de láthattuk néhány képkocka erejéig a Halálos iram hatodik részében is. Az elmúlt évet természetesen egy újabb akciófilmmel zárta az angol színész, ezúttal a Gery Fleder…..
230 hetet töltött a New York Times bestseller listáján néhány évvel ezelőtt Markus Zusak A könyvtolvaj című regénye. Ezek után természetesen sokat nem kellett várni a filmadaptációra sem. A főbb szerepekben az Oscar-díjas Geoffrey Rush, és az Akadémia által kétszer is jelölt,…..
A Kolozsváron megrendezett 13. Filmtettfeszt pénteki napjának főeseménye a Sose halunk meg! vetítése volt. A film megjelenésének huszadik évfordulóján jelen volt, Koltai Róbert a filmdráma rendezője és egyik főszereplője is. A klasszikus a kolozsvári közönség tetszését…..
Jason Statham napjaink aktuális pofonosztogatója. A hollywoodi vászonrosszfiúk igazi rémálma. Idén már igazságot szolgáltatott a Parkerben, feltűnt az Expendables legújabb részében, de láthattunk egy snitt erejéig A halálos iram 6-ban is. Legújabb filmjében, a Kolibri-kódban…..
A WWE franchise időről-időre kidob egy közepes kategóriájú filmet. Általában saját udvarukon kapirgálnak, és a főbb szerepek egyikét valamelyik éppen befutott pankrátoruk kapja. Az elmúlt időszakban ezen a tendencián azonban helyenként változtattak, elég csak a Dead man down-ra…..
Smoking Barrels Parker (2013) 2013.08.04 00:01:00
Taylor Hackford közreműködött például Az ördög ügyvédje és a Ray című filmekben is. Így joggal vártam, hogy a Jason Statham és Jennifer Lopez fémjelezte Parker egy jó kis bosszúfilm lesz. Ahol nem csak a csontok fognak törni és a golyók röpködni, hanem lesz…..
-Seriff, tudja miért félnek tőlem az emberek? - Mert jól teszik. Léteznek sorozatok, amelyeket szinte a gyermeküknek tekintünk, amelyektől az “elválás” nagyon nehéz. Olyanok, amelyeket többször újranézünk, kielemzünk, a karakterekre úgy tekintünk, mintha jó ismerőseink…..
Walter White 2013.08.01 09:17:34
@doggfather:
Kezdjük azzal, hogy egy profi ketrecharcost kb. lehetetlen lenne így elintézni. Nagyjából egy fél perc után az ellenfelet hordágyon kellene levinni. Ha valóságosnak tartod, akkor nézz meg - ha nem láttál - néhány UFC meccset, kicsit változni fog a véleményed szerintem.
Walter White 2013.08.01 10:29:46
@Walter White:
Csak pl. egy UFC harcos ellen normális esetben el sem jutott volna pl. a harapásig stb. Azért a profiknál sem jelenti a harc végét egy pofon vagy egy törött fog. ;)
De úgy érzem, hogy csak a szőrszálhasogatás megy. Neked ez bejött, nekem kicsit idegen volt, de ennek ellenére élveztem.

Carrie vs Testőr jó volt. Kár, hogy a srác már kétszer leszúrta Carrie-t, de ő mégis képes volt "újjáéledni" és kinyírni az oroszt.
Összességében viszont a Hood vs Albino volt a legemlékezetesebb számomra, azt szorosan követi a Sanchez elleni bunyó.

De ezek nem olyan eget rengető problémák. Sőt ez a sorozat többek között az ilyen bunyóknak köszönhetően lett olyan, amilyen. Többek között ezek miatt is élvezhető.
Részemről túl van tárgyalva. ;)
Eddig csak pozitív élményeim voltak az angol sorozatokkal kapcsolatban. Először jött a gyerekkori kedvenc, a Csengetett Mylord, majd a Dowton Abbey, a Sherlock és most a Luther.  Mindegyikre jellemző egyfajta angol fanyarság és precizitás. Plusz a jó értelemben vett európaiság, ami…..
Walter White 2013.07.22 21:54:40
@szorokin:
Köszi.
Skins-szel már szemezgettem, lehet, hogy a pliot már meg is volt, de valamiért nem folytattam. Talán majd kap egy esélyt. De most elég sok sorozat van betervezve, plusz a régiek közül is jön néhánynak a folytatása.
A cím már árulkodó. Nem egy katolikus bentlakásos suli mindennapjait ismerheti meg az, aki megnézi Ted Demme filmjét. Sokkal inkább George Jung életét, aki a ’70-es évek nagypályás drogdílere volt. Az egész mozi megspékelve olyan színészóriásokkal, mint Johnny Depp, Ray Liotta…..
A History Channel új vizekre evezett. Úgy gondolták szüksége van a csatornának egy saját sorozatra. Nem meglepő módon egy történelmi témájú szériával törtek be a piacra. Michael Hirst számára nem ismeretlen ez a tematika, hiszen ő volt az atyja a viszonylag szép sikereket…..
Antoine Fuqua neve nem ismeretlen a filmkedvelők körében. Az amerikai rendező nevéhez köthető példának okáért az Artúr király, A kiképzés vagy az Örvlövész. Olyan filmek, amelyeket, ha a szakma nem is mindig értékelt, de a közönség körében szép sikereket értek el. Fuqua…..
Niels Arden Oplev neve nem tudom kinek, mit mond. Gyanítom sokaknak semmit. Viszont, ha azt mondom, hogy ő az a rendező, aki a Milennium trilógia elsőt részét, A Tetovált lányt rendezte, akkor biztos, hogy jóval többen csettintenek elégedetten. A dán származású direktor legújabb…..
Az idei év sorozat felhozatalát tekintve talán a Hannibal körül van a legnagyobb “hype”. Ez  köszönhető annak, hogy egy ismert regény/film története került sorozat formájában feldolgozásra. Emellett köszönhető annak is, hogy Bryan Fullernek az évad során sikerült többször…..
Walter White 2013.06.24 14:33:21
@doggfather: Én úgy fogalmaznék érzi, hogy valami nem kerek Hannibállal kapcsolatban. :)
Walter White 2013.06.24 17:07:51
@doggfather:
Attól függ, hogy melyik csajra gondolsz? A doktornő? Ő szerintem tudat alatt már érez valamit, de még nem tudja konkrétan megfogalmazni.
1939-ben Bob Kane egy Da Vinci festmény ihletének köszönhetően megalkotta Batman karakterét. Egészen biztosan, akkor még ő sem gondolta, hogy több, mint 80 évvel később az általa kitalált karakter, a képregény-és a filmes világ egyik legismertebb kultuszszereplője lesz. Pedig az…..
Walter White 2013.05.30 23:51:11
Walter White 2013.05.31 11:10:23
@doggfather:
Mozifilm volt.
Az alábbi videón Málics Gábor a BKF-KMK Kameraman, Canon osztály elsőéves operatőr hallgatójának a vizsgafilmjét tekinthetitek meg. A film elkészítéséhez csupán csak anyagi segítségre van szükség. Aki nem elégszik meg az előzetessel és van egy "kis" felesleges…..
Az ember lánya békésen issza a kávéját egy ötcsillagos hotelben (hogyan kerültem oda? fogalmam sincs, nem én írtam a forgatókönyvet!), ám egyszer csak látványosan szilánkokra hullik az üvegajtó, és egy motor száguld felém, melyen egy férfi ül, aki pisztolyt szegez egyenesen…..