Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InShape blog

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy egészen jó cikket találtam a dívány-on, ezt közkinccsé teszem, itt-ott hozzátéve ezt-azt (valamint kicsit rövidítve). Íme: Sportolni egészséges, ez köztudott tény. Akik azonban azt hiszik, minél jobban meghajtják magukat, annál egészségesebbek és fittebbek lesznek,…..
Ma még folytatnám az életmód-váltás összetevőit - mert bizony elég sokrétű a dolog. Azt a változtatást, amiről ma lesz szó, mindenki garantáltan szeretni fogja. Néhány fontos dologról más szó esett egy korábbi bejegyzésben - itt újra kiemelném: A zsírégetés a…..
Éppen egy hete olvashattátok Zeeuws Meisje írását arról, miként is került ki Hollandiába. Sokan hozzászóltatok, sokat is kérdeztetek (jó szokásotok szerint), úgyhogy most itt a (nekem nagyon izgalmasnak és érdekesnek bizonyult) folytatás. Jó olvasást és beszélgetést! "Azt…..
InShape blog 2013.01.27 11:58:58
@nitta: @BoGyesz: "átfuttatták a beadott dolgozatot több különböző egyetemi adatbázison, hogy hasonlít -e egy régebbi dolgozatra, valamint Google és Google Scholar kereséseket is futtatott szoftver"
már írtam valahol: a Corvinuson is így van, legalábbis a nemzetközi szakon
Hogyan tudod legyőzni magad? Igen, ez klisének tűnik – de valójában erről van szó, amikor életmód-váltásról beszélünk. Ki kell törni a kényelmi zónánkból és lemondással, kitartással, hittel menni előre. Saját magunkat motiválni, ha valamikor lankad a…..
Emelj! Edzés alapelvek 2012.03.31 06:30:00
Miért edzünk?A súlyzós edzést a legtöbben általában a (remélt) esztétikai változások miatt választják: a konditerembe járók többsége egyszerűen a csajozási/csávózási potenciál javulását reméli az áhított izomtömeg-növekedéstől és testzsírcsökkenéstől. Sokan…..
Kezdjük azzal hogy nincs olyan, hogy fogyókúra. Mármint maga a szó egy megtévesztés, amit pár marketingtehetséggel megáldott ember talált ki, hogy jól megvezessék az többieket. Miért? Megmondom: azért, mert ebből elég sok cég profitálhat azáltal, hogy eladnak állítólagos…..
In-Shape! Kérdések... 2012.08.05 19:58:25
Miről van szó? Arról hogy a 21. századi ellustult Magyarországban felébredjen a mozgás iránti vágy. Hogy ne a TV-t bámulva akarjunk jól kinézni vagy egészségesebben élni. Hogy belássuk, a sport nem kiváltság, nem rabság, nem megszállottság, és főként nem ciki, ha…..