Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr. Mick

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem győztek mentegetőzni a szervezők, hiszen alig volt olyan programpontja a Kreatív által szervezett Média 2015 elnevezésű konferenciának, amely az előre meghirdetett formában, a beígért résztvevőkkel valósult volna meg. A legfontosabb hiányzó a Nemzeti Kommunikációs Hivatal…..
Christopher Nolan a mai rendezők között akkora liebling lett, hogy már-már érinthetetlennek számít. Dagadó rajongóbázisa szent tehénként bánik vele, még harmadik Batman-filmjét, a hiányosságokban bővelkedő Felemelkedést is úgy körbeimádták, mintha Isten ajándéka lenne. Eddig nem szúrta a szememet,…..
mr. Mick 2014.11.10 10:19:29
@JoeyTribiani: kb ezt éreztem én is
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Nem derült ki, hogy Niki olvasta-e tegnapi check in agentünk népnevelő írását, mindenestre gyönyörűen rímel rá a levele. A probléma a kézipoggyász mérete körül bontakozik ki. Levélírónk alaposan megsorozza a földi személyzetet, de kap egy szúrást a Tesco is. Bevallom,…..
mr. Mick 2014.07.31 18:08:07
@Ann1294: természetesen az adott helyzetben mi szóvá tettük ,de a hölgy elég meeven csak arra koncentrált ,hogy a 45 Euro-t beszedje.... elsősorban a rugalmasság hiányán van részemről a hangsúly ..pár cm ami nem oszt nem szoroz egy bőrönd esetében ...ha mereven a szabályokat nézzük igazuk van ám ,ha előbbre tekintünk pár cm rugalmatlan kezelése miatt elveszitettek egy fizető utast ..aki ezután a konkurrenciát gazdagítja ahol nem tökölnek pár centi miatt ..
mr. Mick 2014.07.31 19:48:22
@Ann1294: ez így van, egyetértünk a lényegben ,ha a cégnek ez így jó akkor csinálják legfeljebb elpártolnak a potenciális utasok ..(és persze ez azzal is jár ,akkor is el kell küldeniük a dolgozót mert kevesebb utasra kevesebb ember is elég tehát hosszabb távon neki is mindegy ! )
Tisztelt Horror blog!   Szeretném önöknek bemutatni, hogyan működik egy vidéki Kft, ahol egy "pesti ember" a tulajdonos. Persze, ennek a ténynek lehet, hogy semmi köze a dolgokhoz.   A cég egy Veszprém megyei kistérségben működik. Sajnos  munkahely erre is nagyon kevés van,…..
mr. Mick 2014.06.04 15:09:15
@Deepblue Noir: nyilván a hatalmon levők nem forszírozzák a változtatás ...de nem ez a legnagyobb gond hanem az ,hogy bár azt írod vannak alternativák én mégis úgy látom ,hogy ténylegesen egyenlőre nincsenek..(amik működőképesek!) a társadalom előbb utóbb megszüli a változást ,hiszen azért az ősközösségtől továbbléptünk pár lépcsőt már ,de a megfelelő alkalom és körülmények kellenek ..pillanatnyilag a jó öreg Marx/Engels próbálkozása ami zsákutcába futott ---pedig elég biztató lehetőségnek tűnt ,de sajnos emberek vagyunk és egy olyan jól működő társadalmat amit ők elképzeltek a gyarlóságunk miatt nem lehetett összehozni eddíg ...talán egy finomított,javított 2.0 változat egyszer mégelőkerülhet ,de egenlőre inkább a káosz kezd eluralkodni és félő ne a háború és az anarchia legyen ami átmeneti változást hoz mert ehez kezdünk ismét egye közelebb kerülni ...a történelem csomópontjait a betegségek ill. a háborúk adják ,,de ugye normális ember ezt nem kívánhatja..!!
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
mr. Mick 2014.05.28 12:00:47
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:

a sok marhaság közül amit fentebb összehordtak talán ebben van az egész sava /borsa .. lehet széplelkeskedni ,okosakat,jópofa körítésben mondani ,de a buzi az akkor is csak buzi ! az egyik védi a másikat ,de azért hadd ne legyen már kötelező felvonulni ,és hangosan tapsikolni mert egy MŰVÉSZ írt levelet (mellesleg tökéletesen egyetértek ,hogy a színház mint olyan igencsak idejét múlta dolog a XXI. sz -ban mikor jópár korszerűbb néphülyítő eszköz létezik..)
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
mr. Mick 2014.02.01 16:15:01
@Bluemotion: mondjuk én nemigen látom a külömbséget a gatyaletépés és a polo ráncigálás között...a szabályok szerint mindkettő erőszakos cselekedet... ki hogy fogja fel ..én nem értékelem ha a gatyámat rángatják ,még poénból sem.. De nem is ez a gond ,mert ha az RTL -nek gond ,hogy egyre több probléma van Simonnal akkor korrektebb egyértelműen felhívni a figyelmét hogy nem lesz több dobása és úgy kivágni ,ha mégis meglépi ...ez így elég simlis ,más mögé bújós taktika a szememben ...az olyan identitású emberek jellemzője mint ami a vezetőség javarésze a híresztelések szerint...(bár tisztelet a kivételnek)
Kínos, nagyon kínos: Ábel Attilát (balra) félrevezette a főnöke (jobbra) -  Az alpolgármester fedez vagy tudatlan, esetleg félreinformált, netán elhallgatja a tényeket  Mint ismeretes, Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője idén, január 2-án, sajtótájékoztatón…..
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
A tapasztalatlan szemlélő számára néha nehéz megkülönböztetni, hogy amit talált, vagy számára ajánlottak, mint üzleti modelt az egy valódi MLM rendszer vagy egy pilóta játék. Nézzük tehát részletesen melyik mit takar és mire kell figyelni.Az MLM-rőlAz MLM (azaz multi level…..
Már hónapok teltek el, hogy megjelent az ultrasikeres Samsung Galaxy sorozat várva várt legújabb tagja, a Galaxy S III. Azóta rengeteg minden történt, lehet kapni a boltban, már összetörték, szétszedték, filmet forgattak vele (és egy kínai-izlandi lánnyal meg a…..
Le kellett vennie a netről a No Doubt Looking Hot című dalukhoz készült videóját, mivel rengeteg panasz érkezett hozzájuk, miszerint a képek sértőek az amerikai indiánok számára. A klip egy tipikus vadnyugati hangulatú alkotás, amiben minden indián sztereotípia megjelenik.…..
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
mr. Mick 2012.10.08 08:47:12
@isssti:
ott voltam a koncerten ,és sajnos ami a nagyzenekart ill. a dalok összeválogatását illeti igazat kell adjak a cikkírónak ..egy 50 éves jubileumon ami tulajdonképpen kimondhatjuk talán az utolsó is lehetett -egy folyamat számaira lettem volna vevő a kezdetektől amit valóban Presszer fémjelzett és az utána következő MINDÍG TOVÁBBLÉPÉST,VÁLTANI TUDÁST JELKÉPEZŐ SLÁGEREIKET amik semmivel nem voltak rosszabbak mint Presszeréi ..SZÉPEN SORBAN.. BENKŐÉKRE MINDÍG IS A GIGANTOMÁNI VOLT JELLEMZŐ A SZÓ POZITIV ÉRTELMÉBEN..HATALMAs KONCERTEK ,LÁTVÁNNYAL ÉS monumentális hangzással (minőségében is ..)A NAGYZENEKAR EGY KERETET A KEZDÉSSEL ÉS A VÉGÉVEL ADHATOTT VOLNA ,DE MI az OMEGÁRA voltunk kiváncsiak mégegyszer ...talán utoljára
CSALÓDÁS UGYaN NEM ÉRT ,MERT AMI örömöt eddigi pályafutásuk alatt szereztek számomra azt semmi sem rombolhatja le!! ,de azért egy Hősök terén rendezendő nagy bulit még szivesen elviselnék akár 50.+ -ként is ahol csak ŐK és a zenekar fellelhető tagjai is résztvennének..egy amolyan valódi szülinapi örömünnepként...
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
mr. Mick 2012.10.04 14:54:08
@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:

"a műsor pedig elvitathatatlanul übergagyi"

annak a rétegnek akinek szánták nem az ...

ők ezt mondják esetleg egy Bánk bán előadásról ..
tudod: kinek a pap-kinek a paplan
mr. Mick 2012.10.04 15:01:32
@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:

egy amazonas menti benszülőttnek hiába játszanál Herbert von Karajan vezényletével klasszikusokat ..ők nagy ívben lesza***k ,mert hol jön az egy jófajta tamtamhoz képest.. nekik az a "műsor" MEG TÁNC A TŰZ KÖRÜL ..
EZÉRT FELESLGES ILYENEN VITATKOZNI ÉS BÁRMELYIKET IS LESZÓLNI .. A HELYÉN KELL KEZELNI A DOLGOKAT
mr. Mick 2012.10.04 15:21:03
@reccs:

jól mondod KB. velősen ez a lényeg ...
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
mr. Mick 2012.09.18 12:37:27
Tudom, személynevek elé főszabályként csak Tuskó Hopkins ír határozott névelőt, de amikor valaki valamiben emberesen leteszi a névjegyét, már kijár neki a névelő. Van egy "öregember", akit egy közép-európai ország turisztikai hivatala az ország reklámarcának…..
mr. Mick 2012.08.20 17:40:17
@B. Capelluti:
számomra lényegtelen milyen döntés születik ,mert ,ha ott is a hírnév a mérvadó akkor Kazár esélytelen ..a versemy azért verseny ,hogy ott mindenki tegye meg ami tőle telik ,és annak örüljön amit tisztességesen eltud érni ..a technikai sportokat azért nem tartom a magam részéről a kedvenceimnek ,mert sok benne a "ha" ..hiába a tudás ,ha ócska a technika ,ha a hírnév alapból befolyásolja a döntéshozókat ..
ha a profiság került szóba ennyi év tapasztalat után a franciai is lehetett volna annyira profi ,hogy felesleges szócsatát kezdeményeznie,mert akkor ne csodálkozzon ,ha megkapja a választ a vita hevében..aminek szerintem is erőltetett dolog ekkora feneket keríteni
mikoe feltételezem már a pilóták is túlléptek rajta..jöhet a következő verseny ,ott lehet bizonyítani..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
mr. Mick 2012.08.06 12:45:57
@Inquisitor:

szépen leírtad és ez már mindenképpen értékelhető az (általad kultúrnemzetnek titulált )itteni megnyilvánulásaihoz mérten...

megjegyzem nem védencem Bochkor csak igyekszem helyén kezelni a dolgokat ..

Ahogy Neked úgy bárki másnak is lehet véleménye és joga is van elmondani ..én pl. rettenetesen rühellem a Forma1 versenyt ..az Olimpiát megnézem és örülök a magyar sikereknek ,de nem ezeket tartom a világ legnagyobb dolgainak ..számomra más a fontosabb ..ezzel nem azt mondom ,hogy Neked IS AZOK KELL FONTOSAK LEGYENEK ,de ha valaki kimondja amit éppen gondol(mégha eléggé tirpák módon megfogalmazva is --..mert mennyivel finomabban hangzott volna ha azt mondja a két pofon helyett ,hogy pl nyakon löttyinti egy pohár hideg vízzel a riporternőt ahogy a hisztis gyereket szokták anno visszahozni a valóságba az átvitt értelmet akkor is megérti az ember ..) -azért nem kell mindjárt a földbe döngölni..mert az a réteg másként gondolja ..ő meg így gondolja ..
ha én azt mondom hogy az F1 egy csomó barom szórakozása mert köröznek mint az idióták miért ne mondhatnám,hiszen így gondolom ...vagy hogy mennyi barom imádja a RAP -ZENÉT -- mikor csak egy félnótás makogás!! --
De miért kellene mindenkinek egy adott réteg gondolat világához igazodnia?
Van ismerősöm aki egyenesen azt mondja (professzor egyébként ),hogy aki annyira hülye ,hogy egy tetves éremért akár évtizedeket kinozza magát ,a környezetét az már beteges dolog ..
hát én ezt nem állitom ,mindenestre a toleranciának oda-vissza is működnie kell (ene ) nem mindenkinek az a kéjmámor ha naponta fut 20-30 km ..vagy hajnalban úszóedzéssel kezd ..van aki többre tartja ha kitud juttatni az űrbe egy kis MASATOT..
mr. Mick 2012.08.06 14:32:10
@Inquisitor:

mindenkinek joga van a vélemény nyilvánitáshoz ,míg azt megfelelő keretek között teszi.. Bochkor elkövette azt a hibát hogy ,nyersen fogalmazott (pedig az élő rádiós tapasztalata alapján már elvárható lenne ,hogy disztingváltam adja elő személyes véleményét !)
Természetesen másnak ugyanúgy joga van egyet .vagy nem egyetérteni vele ..
jómagam fentebb párszor igyekeztem kifejteni Bochkor személye számomra sem szimpatikus (ez legyen az én gondom) ám hogy kimondta azt amit talán nem csak ő hanem sokan mások is hasonlóképpen gondoltak /miszerint erősen túlspilázva zajlott le a közvetités/ néha a kevesebb több..!! mindenki látta ,és örült a magyar győzelemnek ,aranyéremnek ,de azért akinek a vérmérséklete nem mediterrán jellegű azért az hadd ne ájuljon már el mert már 20 éve járt nekük ..--van aki csendben is tud örülni ..a túlzások sok esetben visszatetszőek ..még ,ha a hölgy nyilván nem tudatosan csinálta is.
egy temetésen lehet visitva ,ájuldozva gyászolni és halkan csendben könnyek nélkül is .. számomra a a szélsőségek a visszataszitóak ..mikor spontán,vagy tudatosan ,de valaki túljátssza a szeepét ..