Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti a Kraft Foodsnál érdeklődött, hogy tényleg fogy-e a keksz a csomagból, és tényleg: Nagyon kedvel(t)em a Pilóta kekszet, főleg utazáshoz szoktam venni. Legutóbb feltűnt, hogy mintha könnyebb lenne a korábbinál. Mint kiderült, 10%-al csökkentették a csomag tartalmát, ami…..
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2013.03.23 07:15:56
@webnazi: Na ja, de nézz meg egy 10 évvel ezelőtti szál szofit, malbit vagy multit.
Akkoriban 20 szál volt egy dobozban. A mai 19 szál jó lesz 15-nek is... Hosszabb füstszűrő, vastagabb cigarettapapír, mindenféle szarral felhígított dohány.
Fogj egy szálat és a füstszűrőjét kezd el az asztalhoz csapkodni, hamar kiderül mennyivel kevesebb dohány van benne a "korszerű töltési technológiának" köszönhetően.
Bizonyára "segg fej" azonosítójú olvasónkon kívül mások is tapasztalták, hogy az utóbbi hónapokban nem elég, hogy minden megint 25%-kal drágább lett, egyre lassabban töltik vissza a készleteket, a Sparban néhol még annál is rosszabb a helyzet: Mélységes…..
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2012.11.29 16:43:41
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2012.11.30 03:58:13
@Xezs: Még hogy nincs akció, minden héten kiadják ezt a szart "elméletben". Ez a boltban fellelhető papíralapú újság digitális változata. Láttál te már olyan boltot ahol nincs tele a pult akciós újsággal? Nem hinném. Ezek abból élnek, hogy az AKCIÓ nevezetű mágikus szóval becsalogatják az embereket. A kereskedelemben az egész világ piros betűs akció.
Múlt heti Fantomizálódott a kuponos szálloda posztunkra reagált ügyvédje segítségével a NapiTipp Kft. Levelükből kiderül, hogy ők még az Ingatlanbazár.com szétbírságolása előtti időkben élnek. Azt gondolják, hogy azért, mert a felhasználói feltételekben beikszeltették,…..
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2012.09.10 12:01:24
@bnyuszi: Na ja, de ők legalább próbáltak jó fejek lenni és hajlandóak voltak a kompromisszumra. Itt ennek nyoma sincs.
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2012.09.10 12:10:25
@Hurrá Torpedó: Még, hogy a Magyar nem találékony? Laptopon pédzsdán Tableten tácsdán.
Naiv ügyfélék fröccsözni mentek a MOM Park Leroyba. Bár különböző italokat rendeltek, a végén csak a drágábbik rozét látták a számlán. Meglehetősen felháborító estnek lehettünk szenvedő alanyai egy kedd este a MOM Park aljában található Leroy Bistróban. Eddigi…..
Bár már egyszer hetekkel ezelőtt megírtuk, a nyaralások miatt vannak, akik csak most eszmélnek rá, mekkora lehúzás a telefonadó a Vodafone-nál. Minthogy a Homár azóta sem kapott semmilyen magyarázatot, hogyan lesz technikailag céges telefonszámonként kereken 3175 forint…..
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2012.08.24 12:02:22
@atpijkamo: Olyat nem lehet, hogy kizavarni őket az országból a 3 csapás törvény mentén elindulva?
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2012.08.24 12:18:23
@atpijkamo: Az se válik nagyon hasznunkra ha marad. Lassan beindul a karácsonyi lobbi az ügyfelekért szarér-húgyér fogják adni a mobilt, az előfizetést meg a hűséget Januárban áremelés esetleg egy kis áfa emelés is belefér lejár a 2-3 hó kedvezményes parasztvakítás és lesz megint sírás rívás.
ZsidáffMentesÖvezet (Multiszemita) 2012.08.24 19:36:39
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Köszönöm.
A négylábú hosszú nyakút szeretem. A kétlábú hosszú orrút nem. Tisztelet a kivételnek és a kivétel erősíti a szabályt.