Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edgarevan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De hogy! Mutatjuk: Az (ál)lap hátsó oldalán van egy keretes írás, amiben figyelmeztetik az olvasókat, hogy ez nem az a Magyar Hírlap, és csak azért jött létre, hogy pozitív, a kiadónak kedves híreket jelenítsenek benne, de lehet ez kevés lesz egy perben, mert a lap nevét, a…..
edgarevan 2015.10.30 19:51:10
@bestpixel: kivéve, ha kormányon vagy :) akkor igen
Igen, más megközelítése is lehet a tömeges bevándorlásnak, melyet a balliberális halmaz egyszerűen nem akar tudomásul venni. De nemhogy nem akar, a sakkjátszma taktikai lépéseinek előre történő lejátszására se képes, pedig a jó ellenzéki politikának ez lenne a lényege.  A…..
A vízió hiánya, a mindenkinek való megfelelési kényszer, és a minden problémát pénzzel megoldani akarás: ez a cégtulajdonosok és vállalatvezetők által leggyakrabban elkövetett három hiba, amely garantáltan tönkretehet bármilyen céget.Az üzleti életben számtalan olyan…..
edgarevan 2012.08.05 09:44:56
3 lépés biztos bukás:

1, Ha elhiszed, hogy ebben az országban kell vállalkoznod, mert a kormány(ok) támogatja a KKV-kat. Ne hidd el!! Ausztriában és sok más példaországban, többszázéves jogszabályi környezet van !!Nálunk még visszamenőleges hatállyal is lehet adókat kiszabni.
Ha elhiszed, hogy a kormány(ok)nak van víziója, pénze, stratégiája az ország felemelkedésére. Rossz hírem van. Egyik sincs.

2. Ha elhiszed, hogy 500,000 Ft-os Kft-vel lehet vállalkozni. Nem lehet! Vállalkozó azért lennél, mert többet akarsz keresni, mintha alkalmazott lennél, sőt még hajlandó vagy nem 8órűt dolgozni. Akkor a minimum elvárt brutto jövedelmed minimum 500,000 Ft + járulék, már is 650E Ft. + hely, telefon, számítógép . autó, könyvelés stb.
legyen legalább 6 havi fedezeted + 6 havi aranytartalék - például a bezárásra, mert az is pénzbe kerül. Ez nagyon alsó hangon 5-10 Mio Ft. Továbbá: ne számolj nettóban csak bruttó költségekkel számolj. Az ÁFA-t szinte sosem kapod vissza, mindig befizető leszel. (kivéve kiadás ÁFA-s bevétel netto pld EU-s országba.

3. Ha elhiszed, hogy van képzett munkaerő Magyarországon. Rossz hírem van : NINCS Azért sincs, mert nincs képzett oktató személyzet, senki nem tanítja meg a fiatalokat (sem) dolgozni, ami nem azt jelenti, hogy lenyomom a 8-10 órát, hanem az, hogy eladható értéket állítok elő.

Van angol, német, holland, osztrák, svéd, norvég, szlovén, finn sőt spanyol tapasztalatom.
De ennek ellenére azt mondom: erről nem a dolgozók, alkalmazottak tehetnek. fejétől bűzlik a hal.