Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xPetix

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsemledisznó Az IKEA-jelenség 2012.08.02 13:22:12
Akaratán kívül érdekes társadalomtudományi kísérletbe csöppen az, aki betér a neves bútorboltba, és az éttermet is felkeresi. „Ha egy magyar mögötted lép be a forgóajtón, előtted fog kilépni” – tartja a híres (hírhedt?) mondás, amit szokás talpraesettségként is…..
xPetix 2012.08.04 19:59:34
Sziasztok.

Olvastam regeltem!
Elsőként.Magyar vagyok.Büszke erre.Nagyon szeretem a hazám....De a gyökereket nem!
Azoknak akik elsőre nem értették meg, miről szól az egész:ne írogassatok mert nem értitek!Nem kajáról, nem bútorokról van szó.
Emberekről akik köztünk élnek, csak nem tudom minek?
Hogy ne ragadjunk le a "svédeknél",mindjárt egy két példa:( nem pont idevágó de mégis egy picit).
Megyek a járdán kis család + ismerősük/eik beszélgetnek, elfoglalva az egészet.Nekem le kell mennem az úttestre, hogy tovább haladhassak,pedig látják, hogy arra visz az utam de inkább elfordulnak és beszélgetnek tovább.Ez nincs rendjén.Emberek vagyunk oda kell figyelni a másikra!
Sokat biciklizem.Bicikli út, akár csak az autó, két sávos.Egymás mellet tekerés nem gáz amíg nincs szembe forgalom.Lehúzódunk megyünk tovább.Nó para!Mégis sokan nem figyelnek erre és nekem kell lemennem az erdőbe a rétre a DUNÁBA!Miért?
Nem akarom húzni az időtöket elég ez a 2 példa!
Mondják.ez van szard le!Nem akarom, mert ez gond!
Ha valaki bunkó velem, vagy egy cég "lehúz", legyek én is az, húzzam le én is????Miért is?
Hogy ugyan azt a szintet hozzam?
Gond van a magyar társadalommal!!!!
És nem azért mert szar a politika, nem azért mert kevés a pénz.
Az emberekkel van a gond!Mert szar a gondolkodásuk!Mert az irígység és hatalomvágy elvakítja őket és nem tudnak annyira emberek lenni, hogy az érzéseiket és a saját gyengeségükből fakadó hibáikat le tudják magukkal és magukba rendezni!Inkáb másokat baszogatnak és kezdenek ki, hogy ezzel elmenküljenek saját, önmaguk számára nehezen elviselhető énjük elől!
"Kint" is vannak nehéz emberek.De nálunk nagyon sok van!!!!Emberség, tisztelet, becsület, kölcsönösség, kitartás, hűség és a többi viszont nagyon kevés!
Ő szeret a svédekhez járni, de zavarja a sok pöcs.Igaza van!
Engem is zavarnak!!!!
Leírta a véleményét,de a pár "PÖCS" ebbe is talált kivetni valót, mert való színű ők is ilyenek (max nem ilyennek látják magukat), de a tudat alattijuk működik és sziven találta őket az igazság!
És még mielőtt valaki ebbe kötne bele:soha se ment a helyesírás!
Tréül viselkedni tré!