Regisztráció Blogot indítok
Adatok
king666

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye megvannak a régi úszós tollak? Az olajszerű izével töltött tollban esetünkben egy Swift úszkál, a háttérben Esztergom látképével. A nyereményhez egy XXL-es Suzuki póló is jár. A nyereményért csupán meg kell válaszolni egy kérdést. Talán kevesen tudják, de a Suzuki…..
king666 2013.12.25 16:22:09
Ez egy egyszerű kis konc: egy vízzel üzemelő kis óra (nagyon zöld és elég feltölteni), valamint egy vastag, meleg, James&Nicholson kapucnis-cippzáras, XL-es méretű pulcsi, Toyota logóval. Előbbi érdekes kis kütyü, utóbbi pedig rendkívül hasznos lehet ebben a hidegben. A…..
Ki ne hallott volna már a Jucy Lucyról, erről a legendás Minneapolis-i szendvicsről, melynek belsejében olvadó sajt vár a kitörésre? Nos, ezen a hétvégén mindezt a Belvárosban is megkóstolhatjátok - ráadásul rögtön három verzióban is! Az esemény szombaton fog történni a…..
king666 2013.09.14 22:44:51
Röviden szörnyű! Már régóta terveztem az étterem meglátogatást,de hatalmas csalódás. Mivel jucy lucy ettünk előre foglatunk, hogy biztos legyen a helyünk.érkezéskor kezdődtek a problémák: odavezettek az asztalhoz,kérdezték jó lesz-e ,egy másik asztal szimpatikusabb lett volna , de nem ülhettünk át, mert 6-ra volt foglalva, úgy, hogy 14:30 kor érkeztünk,így természetesen amí ott voltunk senki nem ült oda. Érdekes , hogy itt azt írjátok, hogy ez speciális ajánlat, pedig rajta volt az étlapon, csak most 200 forinttal olcsóbban, de mindegy.jöttek felvenni a rendelést két sima és egy kéksajtos,megkezdődött a várakozás. Nettó 45 perc, ezalatt arra is volt idő hogy ránkkapcsolják a légkondit, aminek a fúvókája pont fölöttünk volt, de még mindig nme lehetet átülni, végül kikapcsolták. Na pár szó a szedvicsről, egyrészt hideg volt, konkrétan meg volt dermedve a sajt, tehát nem tudom mikor készülhetet, másrészt a kéksajtos helyett is chedaros érkezett, amikor szóvátettük elekezdett vitatkozni a " kedves" felszolgálóhölgy és a jegyzettömböt mutogatva bizonygatta hogy oda mi van felírva, akkor az úgy is van, akkor biztos mi nem tudjuk mit kértünk. Kértünk két üveg vizet, az étlapon csak 1 féle szerepelt 0,33 as a pincér is mondta , mégis 1 0,33 as és egy 0,25 ös érkezett amitán szóltunk ismét nekünktámadt a fent említett hölgy,hogy. Ezt hozta a szállító de ezt akkor hoz mégegyett, ezt szerintem magától kellett volna megtenni.konklúzió: SOHA TÖBBET VARIETÉ
king666 2013.09.25 15:58:43
@Varieté Bisztró: szerintem a komment lehetősége arra való, hogy kinyilvánítsam a véleményemet. Véleménnyilvánításba pedig az is beletartozik, hogy tapasztalatott és érzéseimet kifejezzem. Életemben nem egy étteremben voltam, de ilyet sehol nem tapasztaltam, de úgy látom nem érdemes vitába szállnunk, mert csak elsiklik a problémák felett és szerintem az egy étteremben nem magyarázat, hogy rossz napom van ezért ilyen minőséget produkálok, mert szerintem maga sem örülne, elmenne az orvoshoz és félrekezelnék, mert hibázni emberi dolog.
Hamburger-történelmi jelentőségű esemény történt: a Burger Blog ellátogatott Marika néni kávézójába. A csillagok megálltak egy pillanatra, a galaxis önmagába fordult, és a fény is megpihent a Tejút csúcsán. Révbe értünk, hazatértünk. Hat évvel ezelőtt szeles nyári…..
king666 2013.08.07 17:05:21
@john nash: nézd már meg kérlek a harmadik képet, jól lehet lakni attól is, hogy beversz egy 1kg-os cipót,csak az nem minőségi étkezés, szinte üres az egész, ami meg benne van az szar. A három féle hús tipikus esete annak, hogy b****unk bele mindent amit találunk. Meg szakadjunk már el attól, hogy a burger attól lesz jó, ha akkora, mint az ember fej.
Debrecenben úgy néz ki, a hamburgeres helyek a Nagytemplom közelében vannak: tavaly decemberben az Ikonban uzsonnáztunk egy fantasztikusat, most pedig ettől nem messze a Korzó Ételbárban ettünk, egy közel sem olyan remeket... Pedig az elején minden olyan jól indult: csodaszép…..
Volt már itt Luther, volt S. Joe, most pedig maradunk a déli határmezsgyén, és egy zseniális burger jön, egyenesen a tex-mex tengelyről. Budapest vigyázz, ez itt a totális őrület egy ízletes szendvics képében!  Az egész egy kukoricadarás házi zsömlével kezdődik, és…..
king666 2013.07.30 12:10:04
king666 2013.07.30 17:22:42
@speed: És ugyanúgy lehet foglalni?
Update: nemrég kóstoltam újra az Arizonától, és a tapasztalat: ég és föld! Nagyon jó a buci, a hús teljesen korrekt, egyedül a ciabatta túl puha, de minden más remek! Szerencsére úgy tűnik, csak a véletlenek játszottak akkor össze, és mostanra megérett az Arizona, úgyhogy…..
A DinerM már évek óta piszkálta a fantáziám, elvégre egy amerikai stílusú diner Siófokon csak jó lehet. Vagy nem? A diner a Petőfi sétányon helyezkedik el, egy akkora turistacsapda sétányon, ahol ember legyen a talpán, aki helyes döntést tud hozni, hol is egyen. Egymillió…..
A Sülve-főve a Burger Blog legújabb rovata, melyben egy kicsit betekintünk a kulisszák mögé, és megszólaltatjuk a másik oldalt is egy interjú keretein belül, hétről-hétre. A rovat célja, hogy a fogyasztók is betekintést kapjanak abba, mi folyik a burgerbizniszben, és meglássák,…..
Aki nagyban játszik, szereti a burgert. Aki szereti a burgert, rossz ember nem lehet. Ez a cikk pedig egy gyönyörű barátság kezdete, a Player.hu férfimagazin, és a Burger Blog között. Jancsa János, többsíkú művésznevén speed, az éttermi burgertesztelés koronázatlan királya…..
king666 2013.07.18 23:48:32
@v150r: hát szerintem igenis számít a célközönség véleménye és ez valamelyest értelmes keretek között ugyan,de be is folyásolhatja az oldal tartalmát, mert ha leszarom azt, hogy mitgondolnak az olvasók, azt úgyhívják hogy napló és azt nem publikálom. A blognak volt egy iránya most egy kicsit változott, nekem a régi jobban tetszett, ennyi, kimondtam a véleményem. Az meg, hogy betűhányadék amit írunk szerintem téged minősít, mert úgylátszik te beszoktál állni a sorba és kussolni, nem mondod ki mit gondolsz, szóval nem azt kéne basztatni akinek van véleménye. A komment rész arra való hogy hozzá lehessen szólni a cikkhez, ha nem tetszik ne olvasd el.
king666 2013.07.19 01:42:59
@v150r: szerintem te félreértettél valamit,én senkinek a zsebében nem turkálok,nem is erre vonatkozott a kérdés, mindenki arra költi a pénzét amire akarja nekem aztán tökmindegy,de nem értem minek kéne álszentkedni, ha valami érdekel azt megkérdezem, ha van véleményem azt megosztom, lehet,hogy nem ért valaki (vagy senki:D) nem ért velem egyet, akkor hagyja figyelmen kívűl vagy vitatkozzon vele, én sem akartam senkit se megsérteni
A hallgatók állítólag igénylik, hogy legyen az Égéstérnek előzetese, tartalmi ajánlóval. Mi nem egészen értjük, mire jó, hiszen az Égéstérben három-négy random hülye a szerkesztőségből beszélget mindenféléről. Azt úgyis tudni, hogy lesznek autós témák, miként az is…..
Kedd este, hazaérek edzésből, emailcsekk: "Holnap tesztelek egy burgert! Van kedve megkóstolni? Kapros bárány húspogácsa, házi buci, fekete paradicsom salsa, friss krémes francia kecskesajt." Soha jobb ajánlatot! Természetesen mondanom sem kell, hogy volt kedvem, így másnap…..
Szóval, ma indul a háromnapos őrület, de a szombat az, amikor rendesen felpörögnek az események! Korábban már mindent megírtunk, egyedül a résztvevők listájában van egy kis változás (ja meg abban, hogy nem lesz csoportos evőverseny, csak egyéni!), vegyük is hát sorra őket…..
king666 2013.06.21 14:24:39
Burger Blog BpBurger (59) - Szaft 2013.06.17 06:00:00
A Városliget partjáról tavaly túl sok jó emlék nem származott: mirelit, magyarázkodás, mifene. Idén még több hellyel újít a Tópart, nézzük hát, mit is tartogat a 2013-as évben számunkra. Ezúttal Tomival látogattunk el a helyszínre, akit a hamarosan újrainduló Háj Fájv…..
Burger Blog Gourmet Fesztivál 2013 2013.06.05 07:08:00
A hétvégén lezajlott az idei Gourmet Fesztivál is, melyre mi is kimentünk, és természetesen burgereztünk (is)! Elsőnek a hamarosan nyíló Baltazárnál kóstoltuk meg a pikáns tonhal burgert, amely meg mernék esküdni, hogy takkra majdnem ugyanaz volt, mint amit az egyik korábbi…..