Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubyman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán kalandos történet a mai, szó lesz benne egy szcientológussá tévedt tini dániai kalandjairól, aki visszatérve hajón kezdett dolgozni, majd kis magyarországi kitérőkkel most Skóciában él. Balázs története következik. „Először is 37 éves vagyok és már 16 éves…..
Bevallom, örömmel olvastam a mai történetet, mert kicsit más szemszögből mutatja be Magyarországot – kicsit talán másképp láttatva a mindennapokat. Írója, Móni, angol férjével 36 év után költözött vissza Magyarországra, és bár akad, ami nem tetszik neki, most mégis…..
Bubyman 2013.05.15 02:10:42
Nesze!szer Az FHM legszexibbje(i) 2013.05.05 20:12:36
Mint, ahogy az minden évben lenni szokott, idén is szavazásra bocsájtották a világ legszexibb nőit. (Na jó, nem árban licitáltak a srácok a csajokról!) Az FHM olvasók százas listája szerint, 2013 legszexibbje: Mila Kunis! A 29 éves színésznő tavaly már zsebelte az Esquire magazin…..
Bubyman 2013.05.06 09:32:46
Megfigyeltem (így bőven több mint 600 poszt után nem nagy kunszt, persze), hogy érdekes hullámokban jönnek az írások, mintha egyik vonzaná a másikat, így aztán ma megint egy angliai történet következik. Számomra Róbert írásának a vége volt a legérdekesebb, amikor arról ír, a…..
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..