Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uzz Bence

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Például azt is ő mondta, hogy Keleten nincs semmi keresnivalónk.  Mi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól...  Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft, NEM taggyűlés, 2001…..
Uzz Bence 2012.08.04 10:04:30
@bizony mondom: @trollhunter89: @KopaszMercis: @Member: @is: @Rock'n: @molaris:

Az undor közös, csakhogy mi - az aktív népességet számítva - 90 %-os többségben vagyunk, ti, az összes bolsevista, cionista, homoszexuális,
drogos elmebeteget, megélhetési rettegőt és gyilkoscigány-mosdatót összeadva sem haladjátok meg a 10 %-ot.

Majd kérek példát arra, tőletek, nagy "demokraták", hogy az ókorban melyik görög poliszt, illetve a jelenben melyik 20-21. századi JOGÁLLAMOT kormányozta egy 10 %-os kisebbség a nagy többség fölött és ellenére.

Az a ti bajotok és a mélységes frusztráltságotok oka, hogy a magyar társadalomnak elege lett és nem kér már belőletek.

Ahogy ezt a 2010-es választási eredmény is mutatja, amikor is a hazug, tolvaj, álliberális főerőt, az SZDSZ-et a választók a megérdemelt helyére, a történelem pöcegödrébe süllyesztették.

Azóta hőbörögtök, ajvékoltok, szaladgáltok New Yorkba, Tel-Avivba, Brüsszelbe feljelentgetni a hazátokat, amely menedéket adott a felmenőiteknek, akik egy szál kaftánjukban kértek ide bebocsájtást.

De hányan is vagytok? Ha higgadtan körülnéznétek, észrevehetnétek, hogy a libsi blogbirodalomban ugyanaz a kb. 5 tucat elmebeteg libsi (sokan közülük számtalan nicken) vernyákol és veri magát tehetetlen dühében és bosszúvágyában.

Csináljátok. Veletek és a bolsevista, ÁVO-s nagyszüleitekkel ellentétben, mi nem fogunk senkit elnémítani, deportálni, legyilkolni, ez egy szabad ország. Nyugodtan és szabadon hőböröghettek, ez maradt nektek, meggyőzni senkit, semmiről nem fogtok.

Itt SOHA TÖBBET nem juttok még a közelébe sem a hatalomnak. Magyarország a magyaroké, azoké, akik származásuktól, etnikumuktól függetlenül magyarnak érzik magukat, és ennek az országnak a sikere, boldogulása, földjének, népének, hagyományainak megvédése lebeg a szemük előtt.

Magyarnak lenni ugyanis SORSVÁLLALÁS kérdése.

Ti ebben régen megbuktatok, vitaképtelenek vagytok, hungarofób, senkiházi, gyűlölködő libsik. Ezért nem is számít, amit ajvékoltok.

Balavány patkány, lehet tiltogatni, némítani, visszamenőleg kommentet kivenni, más eszközöd úgy sincs.:)

Egy nyilvános vitában szénné aláznának, és ezt te is tudod. Marad neked, Tótának és a többi kereszténygyűlölő, magyarfóbiás elmebetegnek ez a náhány tucat megélhetési ellendrukkerbő álló udvartartás.

Vinnyogjatok nyugodtan, hajrá!:)

Közben Magyarországot mi egy szebb jövő felé kormányozzuk majd, nélkületek.:)
Uzz Bence 2012.08.04 10:17:20
@KopaszMercis:

Te sikeres, sutyerák?:

Egy szánalmas, rossz stílusú, műveletlen sudribunkó vagy, "vasazó", lomizó cigány.