Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samu11

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvösségtek forog kockán!     Nehéz és lélekpróbáló időket élünk! Minden egyes ember ki van téve a legrafináltabb kísértéseknek, melyek minden szinten és különféle módon ostromolják vágyaiban és hitében! Elképesztő, hogy már a pszichotechnika, a…..
Samu11 2014.02.08 17:56:55
feher702 2014.02.04. 13:00:12

Kérdeznék valamit.Ki az a sátántipró édesanya?Hol van ez leirva?Mert a bibliában nincs

Kedves feher702!
Én is kérdeznék valamit: ki az a feher702?

Itt van leírva (feketén-fehéren): Biblia > Újszövetség > Jelenések Könyve: 12.1 -5

„Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony, öltözete a Nap, lába alatt a Hold, fején tizenkét csillagból korona. Áldott állapotban volt, gyötrelmében és szülési fájdalmában kiáltozott.
Most egy másik jel tűnt fel az égen: egy nagy vörös sárkány, hét feje volt és tíz szarva, s mindegyik fején korona. Farkával lesöpörte az ég csillagainak egyharmadát, és a földre szórta. Ekkor a sárkány odaállt a szülő asszony elé, hogy mihelyt megszül, elnyelje gyermekét.
Fiút szült, fiúgyermeket, aki majd vaspálcával kormányozza mind a nemzeteket.”

Minden második sorodban a mi Urunk Jézus Krisztusra hivatkozol. Jézus Krisztus nemcsak a protestánsok Ura, hanem minden ember Ura. Legfőbb jellemzője a szeretet.

Megkérdezném tőled, kedves feher702, hogy a legutóbbi református zsinaton (tavaly) miért nem ez a krisztusi szeretet vezérelte a zsinat résztvevőit? Megszavazták, hogy a katolikus szentmise legszentebb cselekedete, a szentáldozás „kárhozatos bálványimádás”!
A katolikus Egyház tiszteletben tartja a protestánsok eltérő nézeteit, még ha nem is ért egyet azzal.
Hát akkor kinek is van itt joga Jézus Krisztusra hivatkozni?

Üdv.: Samu
"Testvérek, veletek kapcsolatban meg vagyok győződve arról, hogy ti is telve vagytok jósággal, bővében vagytok az ismeretnek és képesek vagytok figyelmeztetni egymást. Itt-ott merészebben írtam nektek, testvérek, hogy emlékeztesselek titeket bizonyos dolgokra. Annak a kegyelemnek erejében tettem…..
Ma is üldözik Jézus Krisztust, az Emberiség Megváltóját! "2012-ben hite miatt 105 ezer keresztényt öltek meg. A világnak vannak országai, ahol misére vagy katekizmusra járni is életveszélyes. A legveszélyesebb térségek az iszlám fundamentalizmus országai, Nigéria, Szomália,…..