Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egriviktor

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DIGI Sport Nyomásteszt 2012.12.11 09:51:33
Aki eddig nem tudta volna mi a különbség a valódi klasszis, és a nagyon jó, esetleg zseniális játékos között, az december első felében könnyen emészthető példázatból jöhetett rá.   Nagy László fejét hiába ütötte, és - egy másodperccel később- hiába próbálta…..
DIGI Sport Elméletek 2012.08.06 13:48:00
  Miközben mindenki számára nyilvánvaló - mert a szövetségi elnököktől kezdve, a riporterekig, de mostmár, hallomás alapján, a takarítónéni is mondja - hogy ellenünk összeesküdtek –hiszen, mi másért is tiltották volna el Kővágó Zoltánt, és mi másért is adna két…..
DIGI Sport Magyar szivar 2012.08.05 12:42:05
   Nem a kubai szivar füstjétől könnyezünk - bár ezúttal az, kétségtelenül nagyobb volt, mint a lángja - hanem egyszerűen csak végiggondoljuk azt, amiről senki nem beszél, hogy Perez Carlost utoljára láttuk nagy nemzetközi tornán játszani, ha a józan észnek még hinni lehet.…..
 Tudom én, hogy magyar éremesélyesről, sőt magyar olimpikon teljesítményéről nemhogy rosszat, de még kellemetlent mondani-írni is tabunak számít. Ehhez tartják is magukat a kiküldött kommentátorok és újságírók. Én itthon vagyok.   Pedig nem is olyan régen a beszélő-…..