Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladymilady

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Victoria Beckham 2013-as tavaszi kollekciós ruhájában pózol Scarlett Johansson a UK Elle februári címlapján. A ruha különlegessége még, hogy a new yorki divatbemutatón, a mi Axente Vanessánk vonult ugyanebben a darabban, a hozzá tervezett Manolo Blahnik cipőben. Ugyan Scarlett még…..
Kedves Despota és kedves Olvasók! Több éve, hogy ez a történet megesett velem, így már semmi aktualitása, de tanulságként megosztom veletek.10 évig voltam pénztáros az egyik helyi multinál. Ez alatt az idő alatt soha, hangsúlyozom, egyetlen egyszer sem volt se hiányom, se…..
ladymilady 2012.08.03 20:46:40
@franc0: @tejcsokoládé: Négy évet húztam le, mint eladó-pénztáros, média szakos diplomával, nemrég sikerült onnan elszabadulnom. Honnan a viharból tudod hogy aki a pénztárgép mögött ül, nem egy atomfizikus-e mondjuk, aki esetleg csak nem talál munkát a szakmájában, viszont akkor is meg kell élnie valamiből?
Nem tudom melyik országban éltek, de itt Magyarisztánban, a diplomás munkanélküliek földjén bizony nem egy példa van rá, hogy valaki a képesítésénél és/vagy képességeinél jóval alacsonyabb presztízsű helyen, pozícióban kénytelen dolgozni. Büszkeséggel ugyanis sem jóllakni, sem számlákat fizetni nem lehet. Durva, mi?
Az meg már csak pluszban mennyire röhejes, hogy aki tud helyesen írni és fogalmazni, az szerintetek csak diplomás lehet. Bár ha jobban belegondolunk, ez az országról is egyfajta szegénységi bizonyítvány...