Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egeszjo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog A biteken túl 2013.09.09 08:48:21
Hogy mi van a biteken túl? A Lapcom és Weyer Balázs szerint a papír. Írtam már az új válogatás újságról, a Posztról, de pénteken a kezembe is nyomtak egyet, így volt szerencsém végig is lapozni. Ez egy valódi hetilap: A/4-es formátum, színes, szagos, egyszerű papírra…..
egeszjo 2013.09.09 15:05:32
@TheElf: Tökéletesen életszerűtlen az utolsó rész a vidékiekről, bocs.
Az a Marika, aki nem olvasgat az interneten magától, az azt sem tudja, ki az a Sixx. Ő köszöni, de a Blikk/Bors/Story/Hot offline olvasgatásával tökéletesen tájékozottnak érzi magát arról, ami őt és környezetét érdekli.
Az a Marika, aki meg olvasgat a neten, az meg már elolvasta, amit Sixx írt, vagy egyáltalán amit a Poszt megjelentet nyomtatásban.

Én amúgy a fodrászos, mekis, sólymos példát is erőltetettnek tartom. A fodrász köszöni, ugyanúgy kirakja a fent említett hetilapokat, esetleg a Glamourt, Cosmopolitant, stb. A Sólyom gépein akkor lesz Poszt, ha a kiadó személyes kapcsolatait bevetve eléri, hogy legyen, amúgy felesleges. Amúgy én már rég utaztam nem fapadossal, de akkor még napilapok voltak, sőt, volt, hogy az sem csak a saját fedélzeti magazinjuk.

A számítógépfóbiások pedig pont nem érdeklődnek a (csak) számítógépen olvasható tartalmak iránt, nekik elég ugyanazt a témát elolvasni abban a HVG-ben, amit a Konrádhoz hasonló számítógéphez kötöttek már nem olvasnak offline.

Az árat tartom a legkevésbé releváns szempontnak a kérdésben, aki hajlamos lenne megvenni magát a koncepciót, annak tuti nem sok az ár (átlagos közéleti hetilap-árra lőtték be), aki meg nem, az olcsóbban sem venné meg.
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..
egeszjo 2013.07.17 22:09:28
vicces, hogy a vita nem arról megy, amit @Konrad: felvetett, hanem magáról a konkrét esetről.
Azt pedig szerintem eldönti a Sound házirendje (ami állítólag rajta van a jegyen is, ezt nem tudom, de a neten fent van), ami így szól:
"- A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.
– Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni"
www.sziget.hu/balatonsound/info/hazirend_aszf

Tehát ugyan a 444 valószínűleg rendelkezett az engedéllyel, hogy felvételeket készítsen, de az első pontban ott van, hogy nevesíteni csak a beleegyezésükkel lehet a felvetteket - ez pedig itt nincs meg. Ráadásul jól láthatóan tiltakozik legalább egyikük a felvétel készítése (és így nyilván közzététele) ellen. Jogilag szerintem bukó, bár nem vagyok jogász, de szerencsére olvastam olyan véleményét, aki az, és egyetértünk.
Lektorálok (szakmailag) egy könyvet, amely a közösségi médiáról szól. Ennek kapcsán jutottam el oda, hogy lassan de biztosan át fogom gondolni az általam használt terminológiát, amikor a közösségi média marketinges alapjait tanítom. Az egyik központi figurám ugyanis a…..