Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lensver

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai augusztusi uborkaszezon egyik friss híre, hogy a kormány nem nyilvános telefonhálózattal kötné össze az összes fontosabb kormányzati és közigazgatási szervet. Első körben vezetékes (kanócos) hálózatról van szó, később állítólag megcsinálnák a cucc mobilos verzióját is. Ahogyan azt…..
Túl vagyunk egy újabb gyakorláson és két újabb versenyen. Még mindig sokat kell tanulnunk egymásról. A markolatommal még mindig nincs rendben minden.  Mikor Nati rendesen megfog, akkor nagyon szépet lő. De sajnos ez nem túl sokszor fordul elő. Az is lehet, hogy kicsit jobban…..
Külpraktika Kony 2012 2012.03.09 10:02:00
Beágyazom ide ezt a videót, mert minden kommentár nélkül is érdekes néznivaló - utána persze jönnek az én kommentjeim, és azon kívül néhány kérdés és felvetés.  A film az Invisible Children szervezet műve, akik már jó ideje igyekeznek kampányolni az Úr Ellenállási…..
Elérkezett az idő: egy éves tárgyalássorozat után a Kaposvári Törvényszék a napokban lezárja a „Tábornokperként”, és „Viszkisdobozos ügyként” is ismert büntetőeljárást, és meghozza első fokú ítélet. A bizonyítási eljárást követően a Kaposvári Törvényszék…..