Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soósorsi

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...tartja a dakota bölcsesség, egyszer ugye amíg hasogatok, egyszer meg a kályhában. A posztban megpróbálom összeszedni, hogy milyen fűtési megoldások jöttek szóba építkezéskor, döntés előtt milyen szempontokat mérlegeltünk és végül hogyan lett tömegkazánunk. Gáz a nincs…..
Nagyon összetett ez a kérdés. Természetesen az alapvető probléma itt is a neoliberális politizálásban gyökerezik. Nézzük! Kering a Facebookon egy kép Kádárról, aki azt mondja: "Viktor fiam, az én időmben Te is ingyen tanulhattál!"   Na, ez akkora hazugság, mint a…..
Vettünk egy kis házat. Még nem lakunk benne, de már fűteni szoktunk néha. Van benne egy cserépkályha, aminek nagyon örültünk, nagyrészt ezért is döntöttünk e ház mellett. Azóta már van benne egy Salgó sparhelt, fekete. Van az udvaron több fa is, de most legyen szó a…..
Jaj, a mai magyar valósághoz már más sem hiányzott, mint a kormánypárti oktatásért felelős államtitkár és a szintén kormánypárti volt oktatásügyi miniszter nézetkülönbségei. Nézzük előbb őket: Hoffmann Rózsa a KDNP színeiben kapta ezt a megbízatást. Kiverte a…..
Igen, itt az olimpia. Boldognak kellene lennünk, de ez a fránya politikai elit megint elrontja az örömünket. És itt most már sajnos nem csak arra gondolok, hogy Gyurcsány mindig gratulál az olimpiai bajnokoknak, hanem ez a Szegedi-ügy is rányomja a bélyegét a magyar közélettel…..