Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baviki

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól akár börtönbe is kerülhet az a szakember, aki jogosulatlanul végez pszichoterápiát. A most elfogadott törvényben azonban messze nem egyértelmű, hogy mi az a cselekedet, ami büntetendő, így – elvileg – valamennyi, lelki problémák megoldására szakosodott segítő a szabadságát kockáztatja, ha…..
baviki 2020.01.04 20:44:04
@hlmariann: A Bongóbangó-Kundombi helyesírási szabályzat szerint "ly" ! :D
Lélekszakadva érkeztem meg a Kelemen László utca sarkán lévő étterembe, ahol aznap este a Délmagyar einstandolása óta hányattatott bulvárszerepbe kényszerült városi kormánylap eseményének meghívott vendége Palkovics László, az EMMI oktatási államtitkára volt. A közösségi oldalukon hirdetett drákói…..
baviki 2017.11.27 13:26:48
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ilyet ne feltételezz, mert megbántod a lányosan feszengő független fiúcska önérzetét!
Egy nemzeti érzelmű meleg férfi nyílt levele a felvonulókhoz II. Egy évvel ezelőtt írtam meg homounortodox véleményemet a 20. meleg böszmeség napi tombolással kapcsolatban ide a Jobbegyenes blogra. A rá érkező olvasói kommentek bizonyították számomra (no, nem azok, amelyek nem hitték, hogy…..
Ízléstelen karikatúrával csinált viccet a pár napja elhunyt ismert ellenzéki aktivista öngyilkosságából a Népszava. Úgy látszik, hogy a 125 éves múltra visszatekintő napilap mélyebbre süllyedt, mint eddig bármelyik szennylap: ha kell, a szerkesztők akár a lelküket is eladják…..
baviki 2015.02.22 07:37:42
@Ambiorix: Nem tartozom a "Rózsa-hívők" közé, de mi ebben a karikatúrában sértő Rózsára nézve? Mert szerintem semmi! Inkább József Attillát sérti, mint Rózsát!
baviki 2015.02.22 07:42:16
@mnandy: Nem tudják, hogy mit beszélnek...
Nem igazán jutok most szavakhoz. Kiszel Tünde és Baukó Éva beszélgetnek a BeleValóban, aztán egyszer csak megtörténik a csoda: Kiszel mond valami félreérthető baromságot, Baukó erre egy másik félreérthető baromsággal reagál, majd ez a teniszmeccs megy még 2-3 szettet, hogy…..
Vonat alá ugrott egy baloldali aktivista. Szimpatizánsok tízezrei gyászolnak. És a mozdonyvezetőt ki sajnálja? Majd ha elsirattátok, elkezdhetnétek esetleg adományokat gyűjteni a MOZDONYVEZETŐ és családja számára. Ez az öngyilkos ugyanis, a "kedves barát, a vállaltan meleg…..
Kilógott a csunyája a két kiskorúnak a szoknya alól a Fehér Házban tartott ünnepségen. Bocsánatot kérnie mégis a ribancfelvonulást csípős stílusban véleményező republikánus szóvivőnek kellett. Pedig nem is ő, hanem a két csitri pózolt úgy, mintha a gettóból ugrottak volna…..
baviki 2014.12.03 22:17:08
@annamanna: Oboamama mindent megengedhet magának, ő a nagy aMERIKA meg a világ leghatalmasabb embere! Undorító!
Gyors körképünkből kiderül, hogy az előzetes eredmények alapján kiknek a nevéhez fűződnek a legnagyobb bukások az önkormányzati választáson 1. Kothencz János és a szegedi Fidesz Pénzt, paripát, fegyvert nem sajnálva küzdött Szeged bevételéért a Fidesz. De hiába vetették…..
Tegnap minden korábbinál világosabban tárulkozott fel az Orbán-rendszer lényege. Nem valamelyik oknyomozó újság révén, egyszerűen csak a miniszterelnök felesége mondta el a Story magazinnak. Lévai Anikó elmesélte ugyanis, hogy a miniszterelnök már felnőtt fejjel tanult meg…..
Jánošík becenevet is kapott Orbán Viktor keddi, pozsonyi szereplése után a szlovákiai internetes kommentelőktől. Az ATV törzsközönsége által unalomig ismételt elnevezéseken kívül jó néhány, új becenévvel is találkoztunk. Legdurvább kétségkívül az a fórumozó volt, aki…..
baviki 2014.08.25 17:57:31
@belekotty: Sok embernek ez a véleménye, mert a mai fiatalok zöme(te is?) puhány, semmit nem próbált, szinte semmihez nem értő bunkócskák...!!!
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
baviki 2014.08.12 12:14:26
@mindent látó szem: Te ökör, az még nem zárja ki, hogy nem lehetsz ballibás! Bocs, a te szintedre süllyedtem, de gyorsan távozom, mert nem akarok ott leragadni! Ha meg érvelni szeretnél, ne a magadra érvényes jelzőket osztogasd! Mert eddigi megnyilvánulásaid alapján én inkább tényleg a ballibások közé sorollak... Isten(vagy esetleg mással pótolható) veled!
baviki 2014.08.12 12:23:18
@trev: Mindenki a ti oldalatokon így véli! Az én tapasztalatom mást mond! Nekem három-négy ismerősöm nem viselte el, hogy más a véleményem, mint az övék, s próbáltam az állandó mindentmegmondó megjegyzéseiket az elején nem kommentálni, de ami sok, az sok alapon ellentmondtam. Mi lett az eredmény? Elhidegültek a kapcsolatok... Én még senkire nem haragudtam meg azért, mert más volt a véleménye, mint az enyém... Bocs, kicsit hosszú voltam, de rövidebben nem tudtam válaszolni. Habár te szt írtad, hogy ez a Fideszre érvényes, minimum annyit elismerek, hogy mindkét oldalon vannak ilyen emberek! De a közbeszédben inkább az ellenkezőjét tapasztalom!
baviki 2014.08.12 12:44:57
@trev: Szerintem egyértelmű, hogy nem vagyunk egy oldalon, ami a közben átolvasott kommentjeid alapján is világos... Mert a "szabadságharcolás" a másik oldal véleménye mindenkiről, aki nem azt fújja, amit ők (Ti?)! Megjegyzem ezt a kifejezést, s a másik oldal által előszeretettel használt náci/fasiszta/antiszemita/rasszista/terrorista jelzők mellé a te inspirálásodra bekerül az enyhébb szabadságharcos jelző... :-)
A Pride egy ideje megoldhatatlannak tűnő gyülekezési jogi probléma elé állítja a rendőrséget, ez idén is így volt. Pedig annak ellenére, hogy a gyülekezési törvény elég szűkszavú, a magyar gyülekezési jog, ideértve a törvény bírósági értelmezését, elég jól el is igazítja a jogalkalmazót a nehéz…..
A transz* közösség számára ez a május igazán mozgalmasra sikeredett. Budapesten rendezték meg az 5. Európai Transznemű Tanácsot, a mai Nemzetközi Homofóbia- és Transzfóbia-ellenes nap - IDAHOT - alkalmából az ILGA-Europe valamint az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége (FRA) is jelentést adott ki az…..
Hősök tere - 1956 vaskefe 2011.02.24 22:56:00
Így nevezte el valaki a Városliget-széli '56-os emlékművet. Amely mostanában a sajtó kedélyborzoló kis színesei közé is bekerült, hiszen felkapta a politika mondván, hogy le kell bontani. Most eltekintve attól, hogy a politika hajlamos a tesztelésre, a szellőztetésre, hogy lemérje a várható hatást,…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..