Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roshi

3 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novembertől még egy hely nyílt számunkra a szürkeség és egyhangúság elleni csendes tiltakozásunk kifejezésére, a budapesti soho amúgy is üdítően alakuló városrészében, a Horánszky utcában. A müüska bazaar egy igazi bazár: sokféle dolog, izgalmas új és régi azoknak,…..
Az Insitu 2. születésnapját ünnepli a mai napon. A jeles alkalomból meglátogattuk őket és elbeszélgettünk a bolt múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Bár mi még az üres boltba léptünk be, de így legalább volt időnk alaposabban körülnézni, pár pillanat alatt egy kis…..
Nem elég emósnak lenni, minimum egy Kalóz Jack-nek kell lennünk, hogy ezt a tapétát válasszuk. Minőségi anyag. Ez elsőre is látszik rajta. Másodszorra meg az árán, de amíg nem költözünk a Fekete Gyöngyre és nem a Karib-tengeren nyaralgatunk addig ez is megteszi. Egy ilyen bárhol…..
roshi 2009.10.13 16:14:30
@Renina: jó választás lenne :)
A glitch is a short-lived fault in a system. The term is particularly common in the computing and electronics industries, and in circuit bending, as well as among players of video games, although it is applied to all types of systems including human organizations and nature. The term derives from…..
Yoghürttel, a hazai street art stencilművészével, Múzeumok Éjszakáján futottunk össze az Opera előtti kisföldalatti megállóban. Annak ellenére is jót tudtunk beszélgetni, hogy éppen az M1 alagútban alkottak volna - ha hagyjuk. Egy igazán szerény és türelmes embert ismertünk…..
roshi 2009.10.05 22:54:07
Rendelj a házad elé egy konténert és hökkentsd meg az arra járó bámészkodó arcokat, kedves vagy morcos szomszédaidat és mutasd meg nekik, hogy szerinted mire is jó valójában egy konténer! Sitt rakodás? Ugyanmár! Nappali, gördeszkapálya, medence! Alternatív enteriőr, ala dornob!…..
roshi 2009.09.29 12:04:10
A címben szereplő hármas elég jó alap ahhoz, hogy egy szép, drága és neves bringa legyen a szöveges matekpélda eredménye. A sokszorosTourgyőztes, rákbólfelépülő, sosemdoppingoló Armstrong művészi bringáiról már írtunk régebben, de akkor kihagytuk, hogy a britek egyik…..
Itt van az ősz, itt van újra, a napsütés és a meleg idő ugyan gúnyos kacajjal elfordul előlünk, de sírni nem ér, a nyáron napbarnított testünket és fesztiválokon lebutított elménket töltsük fel némi kultúrális munícióval az előttünk álló időszakban! Hol, mit, miért?…..
roshi 2009.09.07 13:25:28
Az Osloh készített egy hordható de kimondottan bringás farmert és ellátta fantázianévvel is ahogy illik: "The Spoke". Olyan dolgokat tud, hogy a lánc oldalán elcsatolható a nadrágszár, megerősített varrás van a fenékrészen és millió kis speciel zseb található rajta…..
 Mivel kedvenc német márkánk, a Naketano őszi-téli kollekciója már megrendelhető az online webshopjukban, így mi pedig nyereményjátékot szervezünk Nektek! Most 3 felsőt lehet tőlünk nyerni, és mindenkinek háromszoros esélye van! A játék augusztus 30-ig tart, 31-én pedig…..
Egy napos délután ültünk le a Kétfarkú Kutya Párttal a Ráday utcában egy rövidke interjúra és kellemesen elbeszélgettünk egy sör mellett.   Mikor és hogyan kezdted intim viszonyodat a street art-tal? 8 éve kezdtük, matricákkal, eleinte a tábla hátuljára ragasztgattunk,…..
Nincs a földön olyan megrögzött lemezmágus, vagy magát mérvadó szelektornak tartó, de 'ne adj isten' okj-s DJ vizsgával nem rendelkező hazai vagy külhoni szórakoztatóipari szakember, aki ne vágyna otthonos klubfeelingre a nappalijában. Ha a bárányok között nem csak egy akarsz…..
roshi 2009.08.19 11:50:30
A Tandemben találkoztunk Császár Norberttel, akit az ArtUnió Galériában most nyílt, Barátságos univerzumok című kiállítása kapcsán faggattunk mindenről, ami éppen eszünkbe jutott. Milyen képek láthatóak a kiállításon? A barátaimat, ismerőseimet festettem le. Van aki…..
Trash design, újrahasznosítás vagy csak unatkozó graffitis kraft? Aki fújós festékkel fekszik és kel vagy az ereiben is akril folyik annak mindegy, mert úgyis nehezen válik meg hőn szeretett kannáitól. A szpré perparálás mondjuk rizikófaktor, de talán nem kell villamosmérnöki…..
roshi 2009.08.11 12:11:29
Barátunk, Császár Norbert festőművész kiállítása holnaptól, azaz péntektől látható Szentendrén, az ArtUnió galériában. Cím: Bogdányi út 64. Gyertek el Ti is a megnyitóra, mi is ott esszük majd az ingyen pogácsát...
roshi 2009.08.07 12:45:12
A kukkolásra mindig lehet építeni... Fotólencse reklám Indiából:..
roshi 2009.08.05 13:59:46
Pár napja került fel ez a videó a netre, amiben egy kicsit azért magunkra ismertünk: súlyos bebaszás után fejfájós ébredés, emlékfoszlányok, sörösüvegek mindenütt. Mindenkinek ismerős a hangover így a nyár közeledtével. A kommunikáció ilyenkor nehezebben megy, ráadásul egy…..
Már most leszögezem, hogy ez egy jó találmány. Nincs vita. Hiszen előfordult már velem, hogy a boltban kapható másfél-két literes palackot nem sikerült belenyomni a bringára szerelt kulacstartóba. Kötöszködni nem ér, hátitáska nem volt! Ezzel pedig egy csavarás és máris…..
roshi 2009.07.06 11:44:17
Kiránduláskor nem kell magaddal vinned a hatalmas hangfalakat, amiknek konnektor is kell, csak ezt a kis izzót. A helyre érve csavarsz egyet, aztán a lámpán is és máris kész az audiorendszer, ami a világba üvölti kedvenc zenédet, mindenki legnagyobb örömére. Mondjuk az elég gáz,…..
Ismét egy nyereményjáték a Mindennapi Betevőn, ezúttal a Babzsákvilág ajándékait sorsoljuk ki a játékosok között!A fődíj egy 6lap formájú babzsákfotel, amely tökéletesen megfelelő és kényelmes akár tévézéshez, olvasáshoz, chillezéshez, vagy egy baráti beszélgetéshez.…..
Pár kérdést tettünk fel a hazai plakátkészítés királynőjének, a Ferenczy Noémi díjas képzőművésznőnek és egyetemi docensnek, Szyksznian Wandának. - A különböző honlapokon szinte szóról-szóra ugyanazt találjuk a karrierje kezdetéről. Mesélne egy kicsit az indulásról,…..
A jövő tud szép is lenni, nem csak apokaliptikus. Ha minden jól megy, akkor előbb-utóbb találkozhatunk egy ilyen, még csak koncept-étkezőasztallal, ami bárhol jól mutat. Az asztal közepe egy 203 literes hűtőt rejt, ami két nagyobb részre van osztva a jobb tárolási hőmérséklet…..
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..
Sok videót láttam már, de ez a reklám kissé kibillentett. Dundika eszik. Mi több, zabál a videón! tortát, csirkét, hamburgert és még sok minden mást. Valószínű, hogy nem hízókúrába kezdett, csak azt ehet, amit akar, mert a hirdetett Obesminnel megteheti. Nem fog hízni.…..